Transmisja live z Cleveland już 9 marca!!!

Już w najbliższą sobotę – 9 marca 2013 r. Bon Jovi zagra w Quicken Loans Arena w Cleveland. Będzie to kolejny koncert w ramach trasy koncertowej Because We Can, promującej nowy album grupy – What About Now, którego premiera w Polsce już w najbliższy poniedziałek, 11 marca. Koncert ten będzie wyjątkowy dla każdego fana, który zdecyduje się spędzić noc z soboty na niedzielę (czasu polskiego) przed ekranem komputera. Transmisja z tego show będzie bowiem dostępna live za pośrednictwem oficjalnej strony zespołu – www.bonjovi.com. Tym razem nie będzie to jednak tylko fragment. Zdecydowano się pokazać cały koncert, od pierwszej do ostatniej piosenki!!

Zapraszamy wszystkich fanów do obejrzenia transmisji live. W Polsce zbieramy się przy komputerach ok. 1:30 w nocy z soboty na niedzielę.

Godziny transmisji:

7:30pm ET (New York) / 12:30am GMT (London) / 9:30am JST (Tokyo)

Sprawdź temat na forum

Może Ci się również spodobać...

Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką prywatności i plików cookies. Dowiedz się więcej...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close