Transmisja z San Jose

Jak podaje oficjalna strona zespołu 25 kwietnia udostępniony zostanie 30 minutowy stream z koncertu w San Jose dla fanów na całym świecie.

„Fans around the world can tune in and watch the first 30 minutes of our show in San Jose, CA live on stage from their very own computers. This is our very last show in the US before we travel to Europe, so don’t miss out on this very special performance!

Tune in on Thurs. April 25 at 8:00pm PDT (Los Angeles) / 11:00pm EDT (New York) / Fri. April 26 at 4:00am BST (London) / Fri. April 26 at 12:00pm JST (Tokyo).”

Nam pozostaje zarezerwować sobie czas bardzo wczesnym porankiem bo o godzinie 5:00 w piątek (tj 26 kwietnia).

Amerykańska część trasy nieuchronnie dobiega końca. Przed zespołem dwa występy w rodzinnych Stanach Zjednoczonych a następnie koncerty w RPA i podróż na dłużej do Europy.

Zapraszamy również do dzielenia się wrażeniami na forum w temacie związanym z koncertem.

Artur Bogdański

Założyciel www.bonjovi.pl, kolekcjoner płyt Bon Jovi, przemądrzały erudyta, kochający mąż, miłośnik muzyki, internetów i furiat.

Może Ci się również spodobać...