Santa Fe w Londynie

Poniżej prezentujemy set listę z występu Bon Jovi w O2 Arena 25 czerwca 2010 r.

1. Blood on Blood
2. We Weren’t Born to Follow
3. You Give Love a Bad Name
4. Born to Be My Baby
5. Story of My Life
6. In These Arms
7. Superman Tonight
8. Lay Your Hands On Me 
9. Captain Crash and the Beauty Queen from Mars
10. We Got It Going On 
11. Bad Medicine/Old Time Rock & Roll (with Kid Rock)(Bob Seger Cover)
12. Homebound Train (Richie Sambora)
13. Hallelujah
14. Blood Money (acustic)
15. SANTA FE (acustic)
16. The Last Night (acustic)
17. I’ll Sleep When I’m Dead
18. Work for the Working Man
19. It’s My Life
20. Who Says You Can’t Go Home
21. Keep the Faith


22. When We Were Beautiful
23. Wanted Dead or Alive
24. Living on a Prayer

Może Ci się również spodobać...