Rocznica wydania Greatest Hits!!

Już dziś mija dokładnie rok od pojawienia się na półkach sklepowych albumu Greatest Hits. Z tej okazji na oficjalnej stronie zespołu zostanie uruchomiony specjalny stream z występu Bon Jovi u Davida Lettermana, który został nagrany 9 listopada 2010 r. Poniżej godziny rozpoczęcia streamu.

Pierwsze odtworzenie 4PM London // 11AM New York // 8AM Los Angeles
Drugie odtworzenie 8PM London // 3PM New York // 12PM Los Angeles
Trzecie odtworzenie 8PM New York // 5PM Los Angeles // 2PM Wellington

Początek ok godziny 17:00 czasu polskiego.

Może Ci się również spodobać...