Koncert w Monachium (w części) live

Koncert w Monachium 12 czerwca na Stadionie Olimpijskim będzie przez pierwsze 30 minut dostępny dla każdego użytkownika internetu.

Początek transmisji:

10:00am (Los Angeles, PST)
1:00pm (New York, EST)
6:00pm (London, GMT)
7:00pm (Berlin, CEST)

W Polsce szykujemy się wszyscy na okolice godziny 19.

Może Ci się również spodobać...

Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką prywatności i plików cookies. Dowiedz się więcej...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close