Przeżyjmy to jeszcze raz!!!

Jak podaje oficjalna strona internetowa zespołu Bon Jovi w najbliższą środę, 21 września 2011 r. za pośrednictwem bonjovi.com będzie można obejrzeć w całości koncert z Lizbony 31 lipca 2011 r kończący trasę Circle Tour/Open Air Tour.

Show będzie dostępny w trzech przedziałach czasowych:

Pierwszy pokaz –

8:00PM EST (Sydney) // 7:00PM JST (Tokyo) // 6:00AM EDT (New York)

Drugi pokaz:

8:00PM GMT (London) // 4:00PM EDT

Trzeci pokaz:

8:00PM EDT // 7:00PM CDT // 6:00PM MDT // 5:00PM PDT

Nie możecie tego przegapić!!!

Może Ci się również spodobać...

Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką prywatności i plików cookies. Dowiedz się więcej...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close