Już jutro Live From New Jersey!!!!!

Jak informuje oficjalna strona zespołu już jutro w ramach akcji Movie Night odbędzie się internetowy streaming muzycznych wydarzeń podczas The Circle Tour, które miały miejsce na New Meadowlands Stadium (obecnie MetLife Stadium) w New Jersey. Będziemy mieli jutro trzy szanse na obejrzenie widowiska pt. „The Circle Tour – Live from New Jersey” nagranego w maju 2010 r.

Poniżej godziny transmisji internetowej:

7PM Sydney // 10AM London // 5AM New York

7PM London // 2PM New York // 4AM Sydney

7PM New York // 12 Midnight London // 9AM Sydney

Według tej rozpiski zasiadamy przed monitorami po raz pierwszy jutro ok. godziny 11 rano. Streaming przeprowadzi www.bonjovi.com, a także oficjalny fanpage zespołu na facebooku.

Nie można tego przegapić!!

Przytaczam z tej okazji treść newsa, którego zamieściłem dokładnie 26 maja 2010 r. z okazji uroczystości oficjalnego otwarcia New Meadowlands Stadium przez zespół Bon Jovi.

„New Meadowlands Stadium – czas zacząć!!” 26.05.2010 r.

Jedną z najważniejszych informacji i tematów rozmów dnia wczorajszego był wynik głosowania w sprawie wyboru miasta, które uzyska przywilej organizacji 48 edycji Super Bowl. Ku wielkiemu zaskoczeniu wszystkich władze NFL zdecydowały, że ten zaszczyt przypadnie miastu Nowy Jork. Najbardziej dochodowa impreza sportowa w USA w 2014 r. zostanie rozegrana na nowo powstałym stadionie – New Meadowlands Stadium. To właśnie na tym obiekcie już dziś zespół Bon Jovi rozpocznie serię koncertów i muzycznie „otworzy” arenę. Jon Bon Jovi z tej okazji udzielił wywiadu stronie internetowej NorthJersey.com. Podczas rozmowy sprawiał wrażenie podekscytowanego tym co ma się stać w środowy wieczór.

[Foto1]

JBJ: „Jedyne o co się martwię to, by nie złapać jakiejś alergii, która nie pozwoli mi na normalne i swobodne oddychanie i śpiewanie podczas show.”

JBJ: „Nie sądzę, by za 30 lat ktoś w ogóle pamiętał jaki zespół zagrał tu jako pierwszy. Jednak jako wielki fan footballu jestem ogromnie szczęśliwy, że będę mógł wykrzyczeć na scenie: MAMY SUPER BOWL!!! To będzie ekscytujące przeżycie”.

Bon Jovi zagrali 8 koncertów na starym, rozbieranym właśnie obiekcie New York Giants i New York Jets (czyli na legendarnym Giants Stadium). Jon zwierzył się reporterom, że często był gościem na starym obiekcie oraz, że jego wujek był szczęsliwym posiadaczem sezonowego karnetu na mecze Giants.

JBJ: „Pamiętam dokładnie jak w 1989 roku pierwszy raz odwiedziłem Giants Stadium ciesząc się każdą spędzoną tam chwilą tak, jakby to miała być moja ostatnia tam wizyta. Zrobiłem wtedy bardzo dużo zdjęć”.

Jon potwierdził, że w środę fani na pewno usłyszą cover utworu Leonarda Cohena „Hallelujah” oraz jeden z hitów Bon Jovi, czyli „Who Says You Cant Go Home”.

JBJ: „Mam już w głowie 25/26 piosenek, które usłyszycie tutaj pierwszej nocy. Mam zamiar urozmaicić set listę na czwartek i sobotę.

JBJ: „To dodatkowe wyzwanie grać „u siebie” bo wiesz, że sąsiedzi i najbliższa rodzina na ciebie patrzą i kibicują. Jak zagrać koncert życia to tylko u siebie…”

Może Ci się również spodobać...

Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką prywatności i plików cookies. Dowiedz się więcej...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close