Co się odwlecze…

Już jutro – 1 marca zapraszamy wszystkich fanów Bon Jovi na specjalny stream live z pierwszych 30 minut występu zespołu w Tampa Bay Times Forum. Transmisję na żywo będzie można obejrzeć na www.bonjovi.com. Na początku trasy zapowiadano stream z Uncasville, ale został on odwołany z powodu utrudnień pogodowych, które uniemożliwiły dotarcie części fanów do Mohegan Sun Arena. Miejmy nadzieję, że jutro wszystko odbędzie się już bez żadnych problemów.

Stream odbędzie się:

Piątek 1 Marca 7:30 pm ET (New York)

Sobota 2 Marca 12:30 am GMT (London) / 9:30am JST (Tokyo)

[Foto1]

W Polsce zbieramy się przed komputerami ok. godziny 1:30 w nocy z piątku na sobotę.

Może Ci się również spodobać...