Piosenki świąteczne
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Piosenki świąteczne
W zeszłe święta na RMF FM często leciały "Please Come Home..." i "I Wish Every Day...", a teraz nic, ciagle inne piosenki, i te stare i te nowe, a narazie tych nie słyszałem... Czyżby zrezygnowali z puszczania piosenek BJ na święta? 
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, o 13:07 przez Bodzio, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Ja nie słucham Rmf fm tylko trójki, ale im częściej leci w radiu lub telewizji BJ tym lepiej. 8) W zeszłym roku w trójce kilka razy słyszałem "Please Come Home..." A za 2 godziny w trójce będzie druga część topu wszechczasów, mam nadzieję, że kiedyś BJ tam będą. 

In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
Nienawidzę wszelkich świątecznych piosenek, tak więc brak tychże nie działa na mnie specjalnie negatywnie, a te w stylu "Please Come Home..." są już takie krańcowo mdłe i nudne, że można popełnić spektakularne samobójstwo słuchając tego - ale fakt, że wolałabym już umierać w rytmie BJ, niż Mariah Carey -_-'
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Bonjova pisze:(.....) jeszcze ani razu nie słyszałam BJ w wydaniu świątecznym.Jakieś to dziwne bo w tamtym roku puszczali te piosenki na okrągło już na początku grudnia.Wolałabym BJ bo Last christmas juz mi wychodzi bokiem
Podobnie jak ja. Mi tez juz Las Christmas wychodzi bokiem i nie tylko.... . a do tego wszystkie stacje muzyczne ( mtv, viva g., viva+) ciagle puszczaja ten kwawalek i nawet w reklamach sie nim zachwycaja jako dzwonki na komoorki.
Mam nadzieje ze sie jeszcze radio i tv poprawia.....
Szkoda ze radiostacje bardziej cenia utwory komercyjne niz sympatyczne piosenki, ktoore wiele osoob lubi słuchac......

Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
MI też już bokiem wychodzi Last Christmas, już o wiele bardziej podoba mi się A Winter's Tale Queen, jednak jeszcze tego pięknego utworu nie słyszałem
. A w tym roku jeszcze chyba nie słyszałem w radiu żadnej świątecznej piosenki Bon Jovi
Ale mam nadzieje, żę to się poprawi

In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
No jakoś nas w tym roku nie rozpieszczają. Właściwie, to mi się jeszcze nic tej zimy nie udało zobaczyć, w zeszłym było nieco lepiej, ale też nie jakoś wspaniale - I Wish Everyday Could Be Like Christmas raz w radiu i Please Come Home For Christmas raz w TV. I tyle 

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007