Piosenki świąteczne

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Piosenki świąteczne

Post autor: Bodzio »

W zeszłe święta na RMF FM często leciały "Please Come Home..." i "I Wish Every Day...", a teraz nic, ciagle inne piosenki, i te stare i te nowe, a narazie tych nie słyszałem... Czyżby zrezygnowali z puszczania piosenek BJ na święta? ;)
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, o 13:07 przez Bodzio, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

Ja nie słucham Rmf fm tylko trójki, ale im częściej leci w radiu lub telewizji BJ tym lepiej. 8) W zeszłym roku w trójce kilka razy słyszałem "Please Come Home..." A za 2 godziny w trójce będzie druga część topu wszechczasów, mam nadzieję, że kiedyś BJ tam będą. :lol:
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Ja najczęściej słucham rmf, zetki i ski ale jeszcze ani razu nie słyszałam BJ w wydaniu świątecznym.Jakieś to dziwne bo w tamtym roku puszczali te piosenki na okrągło już na początku grudnia.Wolałabym BJ bo Last christmas juz mi wychodzi bokiem
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

I nie tyko Tobie, podejrzewam. Ja BJ również raczej w radiu nie słyszę, przynajmniej nie w tym roku. Jak chodzi o wszelkie xmas songs to już od jakiegoś czasu polegam tylko na swoich kasetach/mp3 ;)
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A jednak puszczają Jaśkową piosenkę.Przed jej puszczeniem powiedzieli,że wczoraj zaśpiewał coś na koncercie.Dokładnie nie wiem bo moja mama nie słuchała uważnie
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

W radiu jakoś ja jeszcze Świąt nie słyszę (może źle słucham *-*), za to w telewizji coś już ruszają. Na razie dwa razy Last Christmas i dwie Mariię Carey -_-'.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Nienawidzę wszelkich świątecznych piosenek, tak więc brak tychże nie działa na mnie specjalnie negatywnie, a te w stylu "Please Come Home..." są już takie krańcowo mdłe i nudne, że można popełnić spektakularne samobójstwo słuchając tego - ale fakt, że wolałabym już umierać w rytmie BJ, niż Mariah Carey -_-'
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Ja niedawno slyszalam Bryana Adamsa w radiu, bedac w sklepie :P
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Zgadzam się, że świąteczne piosenka są mdłe, ale to w końcu okres świąteczny i takie utwory się wtedy puszcza w radiu.
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

ja juz w zeszłym roku skompletowałam(no... może to za dużo powiedziane..) sobie piosenki świąteczne BJ.... nagrałam na płytę i jak mnie sie zachce to puszczam.... a radia nie słucham prawie wcale... no chyba, że Always Radio :lol:
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Ja parę dni temu w RMF FM słyszałem Please Home For Christmas, jak ladnie zapowiedzieli hehe, a ponadto dziś nad ranem też w RMF FM puścili I'll Be There For You...dziewczyna mi powiedziala...byczo (zresztą lubi ich wiele piosenek już hehe, troszke ją pozarażałem) 8) :D
Awatar użytkownika
nemo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: nemo »

Bonjova pisze:(.....) jeszcze ani razu nie słyszałam BJ w wydaniu świątecznym.Jakieś to dziwne bo w tamtym roku puszczali te piosenki na okrągło już na początku grudnia.Wolałabym BJ bo Last christmas juz mi wychodzi bokiem

Podobnie jak ja. Mi tez juz Las Christmas wychodzi bokiem i nie tylko.... . a do tego wszystkie stacje muzyczne ( mtv, viva g., viva+) ciagle puszczaja ten kwawalek i nawet w reklamach sie nim zachwycaja jako dzwonki na komoorki.
Mam nadzieje ze sie jeszcze radio i tv poprawia.....
Szkoda ze radiostacje bardziej cenia utwory komercyjne niz sympatyczne piosenki, ktoore wiele osoob lubi słuchac...... :(
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

O dziwo będąc dzisiaj na swiątecznych zakupach w Realu słyszałam lecącą z głosnika I wish everyday could be like Christmas
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

MI też już bokiem wychodzi Last Christmas, już o wiele bardziej podoba mi się A Winter's Tale Queen, jednak jeszcze tego pięknego utworu nie słyszałem :beksa: . A w tym roku jeszcze chyba nie słyszałem w radiu żadnej świątecznej piosenki Bon Jovi :( Ale mam nadzieje, żę to się poprawi
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

No jakoś nas w tym roku nie rozpieszczają. Właściwie, to mi się jeszcze nic tej zimy nie udało zobaczyć, w zeszłym było nieco lepiej, ale też nie jakoś wspaniale - I Wish Everyday Could Be Like Christmas raz w radiu i Please Come Home For Christmas raz w TV. I tyle :(
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”