Piosenki świąteczne
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Bodzio
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Piosenki świąteczne
W zeszłe święta na RMF FM często leciały "Please Come Home..." i "I Wish Every Day...", a teraz nic, ciagle inne piosenki, i te stare i te nowe, a narazie tych nie słyszałem... Czyżby zrezygnowali z puszczania piosenek BJ na święta? 
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, o 13:07 przez Bodzio, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Ja nie słucham Rmf fm tylko trójki, ale im częściej leci w radiu lub telewizji BJ tym lepiej. 8) W zeszłym roku w trójce kilka razy słyszałem "Please Come Home..." A za 2 godziny w trójce będzie druga część topu wszechczasów, mam nadzieję, że kiedyś BJ tam będą. 
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
-
99-in-the-shade
Nienawidzę wszelkich świątecznych piosenek, tak więc brak tychże nie działa na mnie specjalnie negatywnie, a te w stylu "Please Come Home..." są już takie krańcowo mdłe i nudne, że można popełnić spektakularne samobójstwo słuchając tego - ale fakt, że wolałabym już umierać w rytmie BJ, niż Mariah Carey -_-'
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Bonjova pisze:(.....) jeszcze ani razu nie słyszałam BJ w wydaniu świątecznym.Jakieś to dziwne bo w tamtym roku puszczali te piosenki na okrągło już na początku grudnia.Wolałabym BJ bo Last christmas juz mi wychodzi bokiem
Podobnie jak ja. Mi tez juz Las Christmas wychodzi bokiem i nie tylko.... . a do tego wszystkie stacje muzyczne ( mtv, viva g., viva+) ciagle puszczaja ten kwawalek i nawet w reklamach sie nim zachwycaja jako dzwonki na komoorki.
Mam nadzieje ze sie jeszcze radio i tv poprawia.....
Szkoda ze radiostacje bardziej cenia utwory komercyjne niz sympatyczne piosenki, ktoore wiele osoob lubi słuchac......
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
MI też już bokiem wychodzi Last Christmas, już o wiele bardziej podoba mi się A Winter's Tale Queen, jednak jeszcze tego pięknego utworu nie słyszałem
. A w tym roku jeszcze chyba nie słyszałem w radiu żadnej świątecznej piosenki Bon Jovi
Ale mam nadzieje, żę to się poprawi
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
- Ricky Skywalker
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
No jakoś nas w tym roku nie rozpieszczają. Właściwie, to mi się jeszcze nic tej zimy nie udało zobaczyć, w zeszłym było nieco lepiej, ale też nie jakoś wspaniale - I Wish Everyday Could Be Like Christmas raz w radiu i Please Come Home For Christmas raz w TV. I tyle 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007