Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Richie Sambora @TheRealSambora 16 min
There is nothing better than being a father. Here's a little gift to my Ava http://shrd.by/rCrQXC via @TIME
There is nothing better than being a father. Here's a little gift to my Ava http://shrd.by/rCrQXC via @TIME
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ale gitarzystą też jest fajnie być!Damned pisze:Richie Sambora @TheRealSambora 16 min

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie ma nic lepszego od bycia ojcem i nic gorszego od gardzenia ludzmi, ktorzy wyniesli go na szczyt.Damned pisze:Richie Sambora @TheRealSambora 16 min
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie przesadzasz troszke ?jovizna pisze: i nic gorszego od gardzenia ludzmi, ktorzy wyniesli go na szczyt.
Też jestem wściekły, że go nie ma ( tym bardziej po wczorajszym koncercie...) zwłaszcza,że gdybym to wiedział to bym biletów nie kupował ale nie czuje by Richie mną,nami gardził.
Myśle,że on cierpi,że go nie ma i zawiódł fanów ale jak widać nie był w stanie juz z Jonem współpracować ani minuty dłużej.

- Din_Winter
- Have A Nice Day
myślę że jeśli była jakaś spina, to ta przerwa od siebie mogła im dobrze zrobić, oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli, jeśli to pomoże, to Richie może dla mnie wrócić nawet na następnej trasie, byleby była między niemi zgoda, a wierzę że będzie 
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Din_Winter
- Have A Nice Day
a skąd wiesz że np. w ciszy własnej garderoby myśli sobie że to powinno być inaczej? interes kręci się dalej i to bardzo dobrze, ale jak to wygląda w jego prywatnym odczuciu? może on też by chciał żeby Richie wrócił, a tu np. Richie nie chce, pogmatwane, może kiedyś powiedzą o co chodziło, do tego czasu KTF, cieszmy się z fantastycznych koncertów, i miejmy nadzieję że Rysiek wróci jak najszybciejimp pisze:no właśnie Jon od paru tygodni widzi ile traci... stadiony po prosty opustoszały, a Phila przemycają pod osłoną nocy, żeby go tłum nie zlinczowałDin_Winter pisze:oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli,
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
oczywiście, że nie wiem. My, fani, nic nie wiemy. I stąd mój sarkazm i irytacja.Din_Winter pisze:a skąd wiesz że np. w ciszy własnej garderoby myśli sobie że to powinno być inaczej? interes kręci się dalej i to bardzo dobrze, ale jak to wygląda w jego prywatnym odczuciu? może on też by chciał żeby Richie wrócił, a tu np. Richie nie chce, pogmatwane, może kiedyś powiedzą o co chodziło, do tego czasu KTF, cieszmy się z fantastycznych koncertów, i miejmy nadzieję że Rysiek wróci jak najszybciejimp pisze:no właśnie Jon od paru tygodni widzi ile traci... stadiony po prosty opustoszały, a Phila przemycają pod osłoną nocy, żeby go tłum nie zlinczowałDin_Winter pisze:oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli,
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
czujemy się zawiedzeni ale nie wiemy co sie stało nie piszcie jakis głupich historii o kłutniach bo nie macie o tym pojęcia. Po co wymyslać i nakręcać się? Zapewne jak trasa sie skończy dowiemy sie co się stało. Wolała bym wiedzieć że Rysiek odszedł albo żę ma jakies ważne interesy co go na dupie trzymają ale coż jak nie ma oficjalnej wiadomości może jest tak ważna i prywatna że nie chca ujawniać jej publicznie? On tez ma zycie prywatne i nie chce może by z butami ludzie w to wchodzili? Co do trasy widze że mają się dobrze bilety się sprzedaja koncerty sa boskie długie i dają z siebie wszystko.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wczoraj widziałem Jona szczęsliwego
Dzisiaj widzę szczęśliwego Ryśka
Ja jestem szczęsliwy odkąd mam bilet i pojutrze będzie pełnia szczęścia
Może nie do końca tak to wszystko powinno wyglądać, ale to nie jest dla mnie czas na rozpaczanie, złoszczenie się, snucie teorii spiskowych... to jest czas PAKOWANIA BEJBE!!
Czy wy aby na pewno macie obcykane wszystkie. połączenia, hotele, jak trafić na zlot itp. że tutaj piszecie ;> ;D
Dzisiaj widzę szczęśliwego Ryśka
Ja jestem szczęsliwy odkąd mam bilet i pojutrze będzie pełnia szczęścia
Może nie do końca tak to wszystko powinno wyglądać, ale to nie jest dla mnie czas na rozpaczanie, złoszczenie się, snucie teorii spiskowych... to jest czas PAKOWANIA BEJBE!!
Czy wy aby na pewno macie obcykane wszystkie. połączenia, hotele, jak trafić na zlot itp. że tutaj piszecie ;> ;D
szczerze mówiąc to niby Rysiek się uśmiecha, ale oczy ma jak zbity piesek, aż mi się go szkoda zrobiło. Może wypuścili tą fotę, żeby Jona wziąć na litość
Tak czy inaczej Rycha w BJ nie ma. Ciężko to przyjąć do wiadomości, ale nie mam wyboru.
Na środę jakoś muszę zapomnieć o Rychu.
Będą się liczyć Jon, Tico, David, Hugh... ...Phil i Bobbie
Wczorajszy stream był momentami całkiem dobry. A w Środę będzie sto tysięcy razy lepiej więc Let's Go!!
Tak czy inaczej Rycha w BJ nie ma. Ciężko to przyjąć do wiadomości, ale nie mam wyboru.
Na środę jakoś muszę zapomnieć o Rychu.
Będą się liczyć Jon, Tico, David, Hugh... ...Phil i Bobbie
Wczorajszy stream był momentami całkiem dobry. A w Środę będzie sto tysięcy razy lepiej więc Let's Go!!