Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
KondZik

Post autor: KondZik »

Richie w ostatniej chwili nie przychodzi na koncert bo ma coś ważnego.
Zostawia zespół. Jon musi jakoś sobie poradzić. Wścieka sie na swojego gitarzyste co jest jak najbardziej zrozumiałe i teraz kiedy pewnie ma już szanse wrócić to Jon daje mu pstryczka w nos bo strasznie zawiódł caly zespoł. o
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Richie Sambora@TheRealSambora 16 min
There is nothing better than being a father. Here's a little gift to my Ava http://shrd.by/rCrQXC via @TIME
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Damned pisze:Richie Sambora@TheRealSambora 16 min
There is nothing better than being a father. Here's a little gift to my Ava http://shrd.by/rCrQXC via @TIME
Ale gitarzystą też jest fajnie być! :whoeva:
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Damned pisze:Richie Sambora@TheRealSambora 16 min
Nie ma nic lepszego od bycia ojcem i nic gorszego od gardzenia ludzmi, ktorzy wyniesli go na szczyt.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

jovizna pisze: i nic gorszego od gardzenia ludzmi, ktorzy wyniesli go na szczyt.
Nie przesadzasz troszke ?
Też jestem wściekły, że go nie ma ( tym bardziej po wczorajszym koncercie...) zwłaszcza,że gdybym to wiedział to bym biletów nie kupował ale nie czuje by Richie mną,nami gardził.
Myśle,że on cierpi,że go nie ma i zawiódł fanów ale jak widać nie był w stanie juz z Jonem współpracować ani minuty dłużej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

myślę że jeśli była jakaś spina, to ta przerwa od siebie mogła im dobrze zrobić, oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli, jeśli to pomoże, to Richie może dla mnie wrócić nawet na następnej trasie, byleby była między niemi zgoda, a wierzę że będzie :)
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Din_Winter pisze:oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli,
no właśnie Jon od paru tygodni widzi ile traci... stadiony po prosty opustoszały, a Phila przemycają pod osłoną nocy, żeby go tłum nie zlinczował :whoeva:
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

imp pisze:
Din_Winter pisze:oboje przemyśleli sobie co mogliby stracić gdyby od siebie odeszli,
no właśnie Jon od paru tygodni widzi ile traci... stadiony po prosty opustoszały, a Phila przemycają pod osłoną nocy, żeby go tłum nie zlinczował :whoeva:
a skąd wiesz że np. w ciszy własnej garderoby myśli sobie że to powinno być inaczej? interes kręci się dalej i to bardzo dobrze, ale jak to wygląda w jego prywatnym odczuciu? może on też by chciał żeby Richie wrócił, a tu np. Richie nie chce, pogmatwane, może kiedyś powiedzą o co chodziło, do tego czasu KTF, cieszmy się z fantastycznych koncertów, i miejmy nadzieję że Rysiek wróci jak najszybciej
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie ma to jak na nowo pisać jaki to Jon jest ble i Richie nie mógł już z nim wytrzymać :P
Skąd wiecie jak było? Jakoś nie widziałam żadnej oficjalnej informacji o przebiegu całego tego zamieszania.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Din_Winter pisze:
imp pisze:
a skąd wiesz że np. w ciszy własnej garderoby myśli sobie że to powinno być inaczej? interes kręci się dalej i to bardzo dobrze, ale jak to wygląda w jego prywatnym odczuciu? może on też by chciał żeby Richie wrócił, a tu np. Richie nie chce, pogmatwane, może kiedyś powiedzą o co chodziło, do tego czasu KTF, cieszmy się z fantastycznych koncertów, i miejmy nadzieję że Rysiek wróci jak najszybciej
oczywiście, że nie wiem. My, fani, nic nie wiemy. I stąd mój sarkazm i irytacja.
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Talia »

8godz. temu,

@avasamboraxxoo: Dinner with this guy @TheRealSambora

Obrazek
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Fajnie, że dobrze się bawi, szkoda tylko, że nie z nami :(
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

czujemy się zawiedzeni ale nie wiemy co sie stało nie piszcie jakis głupich historii o kłutniach bo nie macie o tym pojęcia. Po co wymyslać i nakręcać się? Zapewne jak trasa sie skończy dowiemy sie co się stało. Wolała bym wiedzieć że Rysiek odszedł albo żę ma jakies ważne interesy co go na dupie trzymają ale coż jak nie ma oficjalnej wiadomości może jest tak ważna i prywatna że nie chca ujawniać jej publicznie? On tez ma zycie prywatne i nie chce może by z butami ludzie w to wchodzili? Co do trasy widze że mają się dobrze bilety się sprzedaja koncerty sa boskie długie i dają z siebie wszystko.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Wczoraj widziałem Jona szczęsliwego
Dzisiaj widzę szczęśliwego Ryśka
Ja jestem szczęsliwy odkąd mam bilet i pojutrze będzie pełnia szczęścia

Może nie do końca tak to wszystko powinno wyglądać, ale to nie jest dla mnie czas na rozpaczanie, złoszczenie się, snucie teorii spiskowych... to jest czas PAKOWANIA BEJBE!!

Czy wy aby na pewno macie obcykane wszystkie. połączenia, hotele, jak trafić na zlot itp. że tutaj piszecie ;> ;D
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

szczerze mówiąc to niby Rysiek się uśmiecha, ale oczy ma jak zbity piesek, aż mi się go szkoda zrobiło. Może wypuścili tą fotę, żeby Jona wziąć na litość ;)

Tak czy inaczej Rycha w BJ nie ma. Ciężko to przyjąć do wiadomości, ale nie mam wyboru.
Na środę jakoś muszę zapomnieć o Rychu.
Będą się liczyć Jon, Tico, David, Hugh... ...Phil i Bobbie
Wczorajszy stream był momentami całkiem dobry. A w Środę będzie sto tysięcy razy lepiej więc Let's Go!! :jupi:
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”