BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

bartekbb23 pisze: Poza tym, co to za schodzenie na Jona, kiedy zaczęliśmy od Richiego :lol:
Bo są nierozłączni! :cfaniak: Jak Butch Cassidy i Sundance Kid! Jak Bonnie i Clyde! Jak Flip i Flap (niepotrzebne skreślić ;)
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze:
Poza tym, co to za schodzenie na Jona, kiedy zaczęliśmy od Richiego :lol:
Standardzik :D Każdy temat prędzej czy później schodzi na wokal Jona . Może to jest jakaś obsesja? albo zazdrość :D niepotrzebne skreślić ...
usunięty użytkownik 4858

Kikusia, wyjaśnij mi dlaczego jeśli ktoś lubi Richiego ma nie lubić Jona i na odwrót?
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Tomker pisze:Kikusia, wyjaśnij mi dlaczego jeśli ktoś lubi Richiego ma nie lubić Jona i na odwrót?
Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80% :D
KondZik

Post autor: KondZik »

kikusia28 pisze:
Tomker pisze:Kikusia, wyjaśnij mi dlaczego jeśli ktoś lubi Richiego ma nie lubić Jona i na odwrót?
Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80% :D
Typowa fanka zapatrzona w Jona :)) ;]
Tak idąc dalej tą drogą rozumowania to kobiety na tym forum nie powinny się wypowiadać w niektórych kwestiach bo są nieobiektywne ze względu na urok wokalisty.
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

KondZik pisze:
kikusia28 pisze:
Tak idąc dalej tą drogą rozumowania to kobiety na tym forum nie powinny się wypowiadać w niektórych kwestiach bo są nieobiektywne ze względu na urok wokalisty.
Wszystkie nie powinny czy zapomniałeś dodać 'niektóre'? Brak jednego słowa i już nam się dyskryminacja jakaś wkradła ;]

Czepiacie się obu, a bez jednego czy drugiego Bon Jovi nie byłoby Bon Jovi'm. Jak dla mnie obaj są równie ważni w tym zespole.
Phil jest świetnym gitarzystą, ale nie na słuchanie jego solówek się nastawiam idąc na koncert, nie lubię substytutów. Mimo tego, że Jon jest moim ulubieńcem;), na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Ja bez Richiego też bym czuł się jakoś dziwnie. mam nadzieję, że w Polsce się jednak pojawi. :(
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Yana pisze:na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Yana czy możemy Ci jakoś pomóc? Ja niby jestem żonaty ale taki Tomker czy Damned to fajne chłopaki. Oni by zadbali o wszystko... :D
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze:
Yana pisze:na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Yana czy możemy Ci jakoś pomóc? Ja niby jestem żonaty ale taki Tomker czy Damned to fajne chłopaki. Oni by zadbali o wszystko... :D
:D :D :D dobre, dobre, chyba wiosna zagościła na forum na dobre
Co jak co, ale Prezes to menedżer pierwsza klasa! ;)
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

prezes1 pisze:
You're dirty minded... Shame on you :P
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jeszcze Bartek oczywiście może pomóc ale tu już za opłatą(meet&greet, going backstage etc)...Me - dirty minded? Yes 'cause I am Dirty Harry! ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

prezes1 pisze:Jeszcze Bartek oczywiście może pomóc ale tu już za opłatą(meet&greet, going backstage etc)...Me - dirty minded? Yes 'cause I am Dirty Harry!
Żebyś się nie zdziwił prezes :D Jedno miasto :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bardzo dobrze Bartek! Nie zauważyłem, masz wolną rękę! ;)
KondZik

Post autor: KondZik »

Yana pisze:
KondZik pisze:
kikusia28 pisze: Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80% :D
Wszystkie nie powinny czy zapomniałeś dodać 'niektóre'? Brak jednego słowa i już nam się dyskryminacja jakaś wkradła ;]

Czepiacie się obu, a bez jednego czy drugiego Bon Jovi nie byłoby Bon Jovi'm. Jak dla mnie obaj są równie ważni w tym zespole.
Phil jest świetnym gitarzystą, ale nie na słuchanie jego solówek się nastawiam idąc na koncert, nie lubię substytutów. Mimo tego, że Jon jest moim ulubieńcem;), na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Ojej...
Obecnie jestem wolny :cfaniak: :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Proszę o powrót do tematu :)