Bo są nierozłączni!bartekbb23 pisze: Poza tym, co to za schodzenie na Jona, kiedy zaczęliśmy od Richiego

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Typowa fanka zapatrzona w Jonakikusia28 pisze:Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80%Tomker pisze:Kikusia, wyjaśnij mi dlaczego jeśli ktoś lubi Richiego ma nie lubić Jona i na odwrót?
Wszystkie nie powinny czy zapomniałeś dodać 'niektóre'? Brak jednego słowa i już nam się dyskryminacja jakaś wkradłaKondZik pisze:Typowa fanka zapatrzona w Jonakikusia28 pisze:Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80%Tomker pisze:Kikusia, wyjaśnij mi dlaczego jeśli ktoś lubi Richiego ma nie lubić Jona i na odwrót?![]()
![]()
Tak idąc dalej tą drogą rozumowania to kobiety na tym forum nie powinny się wypowiadać w niektórych kwestiach bo są nieobiektywne ze względu na urok wokalisty.
prezes1 pisze:Yana czy możemy Ci jakoś pomóc? Ja niby jestem żonaty ale taki Tomker czy Damned to fajne chłopaki. Oni by zadbali o wszystko...Yana pisze:na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.
Ojej...Yana pisze:Wszystkie nie powinny czy zapomniałeś dodać 'niektóre'? Brak jednego słowa i już nam się dyskryminacja jakaś wkradłaKondZik pisze:Typowa fanka zapatrzona w Jonakikusia28 pisze: Nie wiem , zapytaj tych co uwielbiają Richiego , a nie trawią Jona , tych co uważają że RS w zespole BJ jest 80%![]()
![]()
Tak idąc dalej tą drogą rozumowania to kobiety na tym forum nie powinny się wypowiadać w niektórych kwestiach bo są nieobiektywne ze względu na urok wokalisty.![]()
Czepiacie się obu, a bez jednego czy drugiego Bon Jovi nie byłoby Bon Jovi'm. Jak dla mnie obaj są równie ważni w tym zespole.
Phil jest świetnym gitarzystą, ale nie na słuchanie jego solówek się nastawiam idąc na koncert, nie lubię substytutów. Mimo tego, że Jon jest moim ulubieńcem;), na koncercie bez Ryśka czułabym się nijako, zawiedziona i niedopieszczona, o.