zamieszczamy i oglądamy

Tutaj możesz zamieścić, linki i informacje jakie znalazłeś w prasie i internecie. Tutaj informuj także o nadchodzących programach, webcastach itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
KondZik

Post autor: KondZik »

Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Wywiad dobry.. I dwie bezcenne porady Jona na koncu. Jedna - 100% racji - graj z kims, kogo lubisz. Ale pierwsza? 'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ.. Prosze Was..
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ..
Pewnie mu chodzilo zeby nie ulegac modzie w sensie ubrań.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

ZB pisze:Wywiad dobry.. I dwie bezcenne porady Jona na koncu. Jedna - 100% racji - graj z kims, kogo lubisz. Ale pierwsza? 'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ.. Prosze Was..
Myślę, że chodziło mu o głębszym wymiarze. Co innego jest grac grunge niż dopasować brzmienie pod dane lata. Co innego jest grać Emo Rock (jak MCR) niż zaczerpnąc stylistycznie z tego gatunku (Novocaine) itp. A jeszcze ogólniej to mogli przecież podążać za trendami i Po NJ grać Grunge -> Brit Pop -> stworzyć Boysband -> nagrywać techno -> rapować itp.

Pomiędzy inspirować się a a nie ulegac modzie i zmieniać się ja widze sporą róznice.
I pomimo iż tutaj toczymy zażarty bój o zmiane stylistyki przy BWCan to przecientny słuchacz powie o znowu Bon Jovi wydali piosenkę. Typowa w ich stylu.
Ja pamietam jak kumpel usłysłyszął w Radiu Misunderstood i powiedział, zę wiedział, ze to Bon Jovi, bo to ich typowy styl. A weź porównaj styl Livina, KTF, TAALS i Misunderstood. Dla nas to różne światy, dla przeciętnego słuchacza są znacznie bardziej zbliżone do siebie niż nam się wydaje.
KondZik

Adrian pisze:
ZB pisze:Wywiad dobry.. I dwie bezcenne porady Jona na koncu. Jedna - 100% racji - graj z kims, kogo lubisz. Ale pierwsza? 'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ.. Prosze Was..
Myślę, że chodziło mu o głębszym wymiarze. Co innego jest grac grunge niż dopasować brzmienie pod dane lata. Co innego jest grać Emo Rock (jak MCR) niż zaczerpnąc stylistycznie z tego gatunku (Novocaine) itp. A jeszcze ogólniej to mogli przecież podążać za trendami i Po NJ grać Grunge -> Brit Pop -> stworzyć Boysband -> nagrywać techno -> rapować itp.

Pomiędzy inspirować się a a nie ulegac modzie i zmieniać się ja widze sporą róznice.
I pomimo iż tutaj toczymy zażarty bój o zmiane stylistyki przy BWCan to przecientny słuchacz powie o znowu Bon Jovi wydali piosenkę. Typowa w ich stylu.
Ja pamietam jak kumpel usłysłyszął w Radiu Misunderstood i powiedział, zę wiedział, ze to Bon Jovi, bo to ich typowy styl. A weź porównaj styl Livina, KTF, TAALS i Misunderstood. Dla nas to różne światy, dla przeciętnego słuchacza są znacznie bardziej zbliżone do siebie niż nam się wydaje.
Dokładnie tak. Każdy kawałek BJ jedna ma ich STYL.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Adrian pisze: Ja pamietam jak kumpel usłysłyszął w Radiu Misunderstood i powiedział, zę wiedział, ze to Bon Jovi, bo to ich typowy styl. A weź porównaj styl Livina, KTF, TAALS i Misunderstood. Dla nas to różne światy, dla przeciętnego słuchacza są znacznie bardziej zbliżone do siebie niż nam się wydaje.
Też się zgadzam, moj znajomy chwalił WWBTF że to 'dobre Bon Jovi', no i również mu się podoba BWC :))
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Co do wywiadu Jona dla TVN to w ostatnim fragmencie, gdzie mówi o tym, że udało mu się dobrać odpowiednich chłopaków do zespołu...ten wyraz jego twarzy... razem z podkładem Not Running Anymore...wyszło szalenie prawdziwie moim zdaniem. Tak trochę nostalgicznie, refleksyjnie. Czasem tak się zastanawiam ile to lat już minęło....udało mu się..tego mu nie można odmówić.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Frankie pisze:Co do wywiadu Jona dla TVN to w ostatnim fragmencie, gdzie mówi o tym, że udało mu się dobrać odpowiednich chłopaków do zespołu...ten wyraz jego twarzy... razem z podkładem Not Running Anymore...wyszło szalenie prawdziwie moim zdaniem. Tak trochę nostalgicznie, refleksyjnie. Czasem tak się zastanawiam ile to lat już minęło....udało mu się..tego mu nie można odmówić.
Wygląda w tym momencie jakby mu się oczy zaszkliły. Myślę, że udało mu się spełnić swoje marzenie i to w zakresie większym niż mógł sobie wyobrazić.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Frankie pisze:Co do wywiadu Jona dla TVN to w ostatnim fragmencie, gdzie mówi o tym, że udało mu się dobrać odpowiednich chłopaków do zespołu...ten wyraz jego twarzy... razem z podkładem Not Running Anymore...wyszło szalenie prawdziwie moim zdaniem. Tak trochę nostalgicznie, refleksyjnie. Czasem tak się zastanawiam ile to lat już minęło....udało mu się..tego mu nie można odmówić.
Adrian pisze:Wygląda w tym momencie jakby mu się oczy zaszkliły. Myślę, że udało mu się spełnić swoje marzenie i to w zakresie większym niż mógł sobie wyobrazić.
Też odniosłam wrażenie, że Jon szczerze się wzruszył. W każdym bądź razie jego emocje, które widać w tym momencie przeszły też jakoś na mnie i się rozkleiłam oglądając końcówkę tego wywiadu :D Bardzo sympatyczna rozmowa, zakończona niesamowicie szczerą refleksją. Czasem brakuje mi takich wywiadów :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Tyle energii tylko solo niestety...
http://www.youtube.com/watch?v=LcjnYu5bR-g
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Macie rację co do wywiadu, Jon gra z chłopakami dłużej niż ja (i niejeden z nas) chodzę po świecie, w głowie się do końca to nie mieści, żeby przez ten cały czas grać z tymi samymi ludźmi i robić to co się kocha. Ujmujące
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Jon się starzeje... reszta też... :(
KondZik

Wszyscy się starzeją, kwestia żeby robić to z klasą.

------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=aL0DQu38GLw --- prawie jak who says :D :D
Ostatnio zmieniony 6 lutego 2013, o 18:58 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

KondZik pisze:Wszyscy się starzeją, kwestia żeby robić to z klasą.
http://www.youtube.com/watch?v=aL0DQu38GLw
To ja z duzym przymruzeniem oka powiem, ze pan Radek spiewal m. in. w projekcie Zanderhaus (probka: http://www.youtube.com/watch?v=5IaNCHKffgE ) zanim zaczal grac tak, jak we wrzuconym przez Ciebie linku. Czy to starzenie sie z klasa? :D
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „TV - Radio - Internet”