tęsknie za rockowym BJ

Moderator: Mod's Team
Myślę, że chodziło mu o głębszym wymiarze. Co innego jest grac grunge niż dopasować brzmienie pod dane lata. Co innego jest grać Emo Rock (jak MCR) niż zaczerpnąc stylistycznie z tego gatunku (Novocaine) itp. A jeszcze ogólniej to mogli przecież podążać za trendami i Po NJ grać Grunge -> Brit Pop -> stworzyć Boysband -> nagrywać techno -> rapować itp.ZB pisze:Wywiad dobry.. I dwie bezcenne porady Jona na koncu. Jedna - 100% racji - graj z kims, kogo lubisz. Ale pierwsza? 'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ.. Prosze Was..
Dokładnie tak. Każdy kawałek BJ jedna ma ich STYL.Adrian pisze:Myślę, że chodziło mu o głębszym wymiarze. Co innego jest grac grunge niż dopasować brzmienie pod dane lata. Co innego jest grać Emo Rock (jak MCR) niż zaczerpnąc stylistycznie z tego gatunku (Novocaine) itp. A jeszcze ogólniej to mogli przecież podążać za trendami i Po NJ grać Grunge -> Brit Pop -> stworzyć Boysband -> nagrywać techno -> rapować itp.ZB pisze:Wywiad dobry.. I dwie bezcenne porady Jona na koncu. Jedna - 100% racji - graj z kims, kogo lubisz. Ale pierwsza? 'Nie ulegaj modzie', Powiedzial JBJ.. Prosze Was..
Pomiędzy inspirować się a a nie ulegac modzie i zmieniać się ja widze sporą róznice.
I pomimo iż tutaj toczymy zażarty bój o zmiane stylistyki przy BWCan to przecientny słuchacz powie o znowu Bon Jovi wydali piosenkę. Typowa w ich stylu.
Ja pamietam jak kumpel usłysłyszął w Radiu Misunderstood i powiedział, zę wiedział, ze to Bon Jovi, bo to ich typowy styl. A weź porównaj styl Livina, KTF, TAALS i Misunderstood. Dla nas to różne światy, dla przeciętnego słuchacza są znacznie bardziej zbliżone do siebie niż nam się wydaje.
Też się zgadzam, moj znajomy chwalił WWBTF że to 'dobre Bon Jovi', no i również mu się podoba BWCAdrian pisze: Ja pamietam jak kumpel usłysłyszął w Radiu Misunderstood i powiedział, zę wiedział, ze to Bon Jovi, bo to ich typowy styl. A weź porównaj styl Livina, KTF, TAALS i Misunderstood. Dla nas to różne światy, dla przeciętnego słuchacza są znacznie bardziej zbliżone do siebie niż nam się wydaje.
Wygląda w tym momencie jakby mu się oczy zaszkliły. Myślę, że udało mu się spełnić swoje marzenie i to w zakresie większym niż mógł sobie wyobrazić.Frankie pisze:Co do wywiadu Jona dla TVN to w ostatnim fragmencie, gdzie mówi o tym, że udało mu się dobrać odpowiednich chłopaków do zespołu...ten wyraz jego twarzy... razem z podkładem Not Running Anymore...wyszło szalenie prawdziwie moim zdaniem. Tak trochę nostalgicznie, refleksyjnie. Czasem tak się zastanawiam ile to lat już minęło....udało mu się..tego mu nie można odmówić.
Frankie pisze:Co do wywiadu Jona dla TVN to w ostatnim fragmencie, gdzie mówi o tym, że udało mu się dobrać odpowiednich chłopaków do zespołu...ten wyraz jego twarzy... razem z podkładem Not Running Anymore...wyszło szalenie prawdziwie moim zdaniem. Tak trochę nostalgicznie, refleksyjnie. Czasem tak się zastanawiam ile to lat już minęło....udało mu się..tego mu nie można odmówić.
Też odniosłam wrażenie, że Jon szczerze się wzruszył. W każdym bądź razie jego emocje, które widać w tym momencie przeszły też jakoś na mnie i się rozkleiłam oglądając końcówkę tego wywiaduAdrian pisze:Wygląda w tym momencie jakby mu się oczy zaszkliły. Myślę, że udało mu się spełnić swoje marzenie i to w zakresie większym niż mógł sobie wyobrazić.
To ja z duzym przymruzeniem oka powiem, ze pan Radek spiewal m. in. w projekcie Zanderhaus (probka: http://www.youtube.com/watch?v=5IaNCHKffgE ) zanim zaczal grac tak, jak we wrzuconym przez Ciebie linku. Czy to starzenie sie z klasa?KondZik pisze:Wszyscy się starzeją, kwestia żeby robić to z klasą.
http://www.youtube.com/watch?v=aL0DQu38GLw