Superman Tonight clip
Moderator: Mod's Team
- Alicia 478
- It's My Life
-
- It's My Life
Mi tam się wszystko podoba nawet jeśli nie ma historyjki
Przecież może się okazać, że jakaś opowiastka będzie - to co widzieliśmy jest tylko początkiem, więc wszystko przed nami 
Samo wykonanie jest jak dla mnie super - dynamicznie, tak jak już wszyscy chyba wspomnieli genialnie zrobione przejścia Jona w Ryśka, nie zabrakło Davida i Tico.
A co do historyjki to wolę żeby jej nie było wcale niż ma być przeplatane to energiczne cudeńko
z jakąś banalną scenką miłosną
Ogólnie teledysk (fragment
) zrobił na mnie o wiele większe wrażenie niż ten do WWBTF. Tak więc jestem bardzo zadowolona i czekam na całość 
Samo wykonanie jest jak dla mnie super - dynamicznie, tak jak już wszyscy chyba wspomnieli genialnie zrobione przejścia Jona w Ryśka, nie zabrakło Davida i Tico.
A co do historyjki to wolę żeby jej nie było wcale niż ma być przeplatane to energiczne cudeńko
One light burning ...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wstęp trwa ok 7 sekundPytanie do tych którzy mieli już okazje usłyszeć Supermana w radiu: Czy jest to 15 sekundowe intro czy może zostało "zlikwidowane"?
Po solówce "Who's gonna fix you" wchodzi na wyciszającą się solówkę.
Nie ma tego pierwszego refrenu po solówce jest ten z wyższymi partiami.
Końcówka skrócona do 1go swobodnego "Superman Tonight" i kończy sie na ooo.
Piosenka skrócona do 4rech minut.
Całkowicie się zgadzam. Zaskakująco dobry klip! Jak dla mnie najlepszy od czasu It's my life...Tatar pisze:Nie chce przesadzić, ale to jeden z najlepszych klipów zespołu po 2000r
Chłopaki dobrze się prezentują, nie ma cukierkowych uśmiechów, bardzo fajne momenty, w których przed Jona wskakuje Rychu. Powiedziałbym 9/10. Bo te prześcieradła imitujące tunel trochę nędzne
-
- Have A Nice Day
Wlasnie obejrzałem. Oczywiscie tak jak sie mozna bylo domyslic, najslabszym punktem Jon. Jak widze te jego cierpietnicze miny to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Pozatym sztywniactwo do potegi... zero jakichkolwiek emocji w tym czlowieku. Problem w tym, ze od pewnego momentu kompletnie mu 'nie wierze'. A jeszcze jak zobaczylem dzisiaj filmik z dzisiejszego newsa jak to Jonny z Richiem spontanicznie wykonuja WWWB akustycznie to naprawde czasami mi wstyd. Wielka gwiazda, ktora spiewac nie umie...no ale to nie na temat...
Ogolnie wszystko fajnie za wyjatkiem jednego.
Ogolnie wszystko fajnie za wyjatkiem jednego.
Totalne nieporozumienie!!!!! Utwór o jednym a klip o drugim... oczywiście pan Jon Bon Jovi musiał się popisać swoimi społecznymi aspiracjami, oficjalnie nie ma zamiaru angażować się w polityke, ale jest wielkim kłamcą co sam przyznaje ostatnio w każdym wywiadzie, bezbłędnie widać, że już teraz szykuje się do ataku na stołek gubernatora bez dwóch zdań!! No bo jak można utwór o młodym nieśmiałym chłopaku, który spogląda na jakąś dziewczynę i chciałby być jej supermanem danego wieczoru? PODKREŚLAM sam Jon opisywał tak tą piosenkę, to żadne moje osobite wymysły. Naprawdę potencjał singla zmarnowany..... aż się tym razem prosiło o wtrącenie historyjki która by pokazywała to co Jon miał na mysli pisząc ten utwór... słowa w tym momencie nie adektwatne do tego co jest w klipie.. oczywiście osoby typu Adriana zaraz zrobią nadinterpretację i powiedzą, że wszystko jest okey i składa się w jedną sensowną całość.... BZDURA..... Mógł być naprawdę niezły klip, gdyby nie było strażaków, a fajna dynamicznie rozwijąca się historyjka miłosna, tym razem aż się o to samo prosiło... pokazanie zespołu okej, może być fajnie to wygląda, Jon, Richie, pasuje, ale do Chu#$Q Pana....... po co cała reszta... aż ręce opadają nad tym co wymyśla sobie Jon bądź jego obstawa..... Gdy usłyszałem o tym, że w klipie będą, strażacy, policjanci, czy lekarze, spodziewałem się akcji, pokazania ich w akcjach, dynamiki.... ale to co dostaliśmy jest po prostu nudne... nie dość, że nie o tym, co trzeba klip to jeszcze nudny, jak mam być raczony takami singlami z klipami... to niech sobie po prostu odpuszczą, szkoda kasy.
A co do klipu to uważam, że jest dobry, jednakże ostatni refren mógł zostać podkreślony jakimś wystrzałowym ujęciem. Ale i tak najważniejsze, że nie popełnili błędu z WWBTF i prawdopodobnie zobaczymy ten klip w telewizji.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, o 19:55 przez EVENo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Have A Nice Day
nieaktualne
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, o 20:12 przez studentmibm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Mi się teledysk bardzo podoba. Właściwie to jestem pozytywnie zaskoczona bo myślałam, że clip nie będzie miał żadnej historyjki. A okazuje się, że jednak ma i to nie byle jaką.
Wcale nie uważam, że słowa piosenki nie pokrywają się z teledyskiem. Wręcz przeciwnie. Słowa można interpretować na wiele sposobów i ja np. nigdy nie rozumiałam jej jako tylko i wyłącznie piosenki o miłości. Klip jak najbardziej pasuje do słów.
Bardzo podobają mi się momenty, gdy Jon "zamieniał" się w Richiego i na odwrót. Szkoda, że w tych scenach nie było Davida i Tico. Tego mi ewidentnie tu brakuje.
Świetne sceny z ludźmi i tabliczkami przez nich trzymanymi. Bardzo dobry dowód na to, że teledysk mocno współgra z tekstem.
Klip na prawdę świetny! Jestem bardzo zadowolona bo dawno takiego dobrego nie mieli
Wcale nie uważam, że słowa piosenki nie pokrywają się z teledyskiem. Wręcz przeciwnie. Słowa można interpretować na wiele sposobów i ja np. nigdy nie rozumiałam jej jako tylko i wyłącznie piosenki o miłości. Klip jak najbardziej pasuje do słów.
Bardzo podobają mi się momenty, gdy Jon "zamieniał" się w Richiego i na odwrót. Szkoda, że w tych scenach nie było Davida i Tico. Tego mi ewidentnie tu brakuje.
Świetne sceny z ludźmi i tabliczkami przez nich trzymanymi. Bardzo dobry dowód na to, że teledysk mocno współgra z tekstem.
Klip na prawdę świetny! Jestem bardzo zadowolona bo dawno takiego dobrego nie mieli
Odczep się, nie jestem nowy, konto mam tu długo, i obserwuje co tu się dzieje, gadacie o jednoczeniu sie itp, ale jak ktoś jest teoretycznie nowy, ma 0 postów i napisze odmnienne zdanie niż ma większość to od razu jest spychany na boczny tor i uważany za totalne 000000 przez takich starych stażem, zasłużonych zacnych i szacownych użytkowników jak mrs EVENo, którzy przecież tyle zrobili dla rozwoju tego forum....EVENo pisze:A co do klipu to uważam, że jest dobry, jednakże ostatni refren mógł zostać podkreślony jakimś wystrzałowym ujęciem. Ale i tak najważniejsze, że nie popełnili błędu z WWBTF i prawdopodobnie zobaczymy ten klip w telewizji.
W telewizji? jasne zobaczysz, jak masz niemieckie kanały to na pewno.... u nas bym się niespodziewał... chyba, że na TV TRWAM bo to haczy o ich tematyke... pomagania ludziom i rżnięcia ich na kase....
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, o 20:10 przez JeniZpensylwani, łącznie zmieniany 1 raz.