Zresztą-nie przesadzajmy jeśli chodzi o rzekome kulenie bandu po odejściu Izzy'ego.Zespół ucierpiał na prezentacji estetycznej

A co do Chinese Democracy-kawałek promujący jest całkiem niezły,nawet te industrialne ciągoty są raczej niesłyszalne.
Moderator:BJbart
a tu Cię mam!!!!Stonka pisze:kawałek dalej mechaniczne ruchy wykonuje człowiek z kubłem KFC na głowie
nie będę zaprzeczać, że zespół stracił wtedy dużo i to nie tylko na estetyce, ale nie byłabym sobą gdybym nie wtrąciła, że jeszcze wiecej stracił po odejściu SlashaStonka pisze:Zresztą-nie przesadzajmy jeśli chodzi o rzekome kulenie bandu po odejściu Izzy'ego.Zespół ucierpiał na prezentacji estetycznej![]()
współczujęStonka pisze:Moja wypowiedź była natchniona klipem do Chinese Democracy,gdzie przedstawione są wszystkie te elementym,plus ujęcie naszego uroczego rudego frontmana,odbezpieczającego karabinek snajperski.Pfef..
ładnie powiedzianeStonka pisze:Podstawowymi filarami byli Slash oraz Axl,acz jak się później okazało,to ten pierwszy był rozsądniejszy i spierniczył z pola bitwy,zanim został proch,to jest kiedy tylko Axl zaczął proponować tworzenie techno.Inteligentny,kudłaty człowiek..
powiedz i mi, bo mnie tez to interesuje, bo od jakiegos zcasu staram się o dostanie w swoje łapki jego utworów, ale na razie bez powodzeniaStonka pisze:Powiedz mi no Red,czy on na tej swojej solowej robocie śpiewa,oraz jak śpiewa,szalenie mnie to interesuje.