Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A tak do teorii spiskowych.. nie sądzicie, ze ten brak dolnego uzębienia Richiego nie jest spowodowany wyjaśnianiem z Jonem "Personal Issues" ;D
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Rysiek musi wrócić bo musi zarobić na dentystę! :lol:
BJ - It's my life - Always !
KondZik

Post autor: KondZik »

Adrian pisze:A tak do teorii spiskowych.. nie sądzicie, ze ten brak dolnego uzębienia Richiego nie jest spowodowany wyjaśnianiem z Jonem "Personal Issues" ;D
Analizując dalej :P tym tropem to Richie ma problem z zebem z lewej strony co w przypadku praworęczności JBJ jest to kolejna ciekawostka :D
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

KondZik pisze:
Adrian pisze:A tak do teorii spiskowych.. nie sądzicie, ze ten brak dolnego uzębienia Richiego nie jest spowodowany wyjaśnianiem z Jonem "Personal Issues" ;D
Analizując dalej :P tym tropem to Richie ma problem z zebem z lewej strony co w przypadku praworęczności JBJ jest to kolejna ciekawostka :D
A może oberwał gitarą :D
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

wcale
przewidujący/myślący/opanowani :cfaniak: praworęczni prawą oszczędzają, coby się nie uszkodziła zbytnio ;]
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Albo mu od koki wypadły :D
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

imp pisze:
wcale
przewidujący/myślący/opanowani :cfaniak: praworęczni prawą oszczędzają, coby się nie uszkodziła zbytnio ;]
Niby tak, ale praworęczni grają na gitarze lewą ręką - nią się przyciska struny i słowo daję, dobra kondycja lewej ręki u praworęcznego gitarzysty jest ważniejsza, niż dobra kondycja prawej ręki...
Jon czasem przecież gra, więc pewnie w takiej sytuacji posługiwałby się jednak prawą ;)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Niby tak, ale praworęczni grają na gitarze lewą ręką - nią się przyciska struny i słowo daję, dobra kondycja lewej ręki u praworęcznego gitarzysty jest ważniejsza, niż dobra kondycja prawej ręki...
Jon czasem przecież gra, więc pewnie w takiej sytuacji posługiwałby się jednak prawą ;)
w takiej sytuacji posłużył by się legendarnym stink eye :cfaniak:
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A ja mam taką teorię w związku z Richiem :D

Oblizywanie ust – suchość
Suchość – kac
Kac – picie
Picie – wyrżnął o schody i stracił zęba
Ciemne okulary – spuchnięte oczy
Spuchnięte oczy, brak zęba, suchy pysk – nerwowy :bije:

Cała filozofia ot co.
EVENo

Post autor: EVENo »

Ciężko mi jest cokolwiek napisać na ten temat, bo jestem zdruzgotany. Liczyłem, że skoro olał zespół to w dobrych intencjach i zrobi z tego pożytek, ale okazuje się, że dziś zadany został ostateczny cios całkowicie zniechęcający mnie do czegokolwiek, co jest związane z tym zespołem. Richie był moją ostatnią nadzieją, a tu nagle nie poznaje faceta. Lepiej by było, jakbym tego nie oglądał.
Karcia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Karcia »

Miracle-BJ pisze:A ja mam taką teorię w związku z Richiem :D

Oblizywanie ust – suchość
Suchość – kac
Kac – picie
Picie – wyrżnął o schody i stracił zęba
Ciemne okulary – spuchnięte oczy
Spuchnięte oczy, brak zęba, suchy pysk – nerwowy :bije:

Cała filozofia ot co.
Uwielbiam ten komentarz :D
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A tu inny króciutki artukuł i wywiad z Richiem

http://www.tmz.com/2013/06/29/richie-sa ... our-video/
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Nielogiczne są te komentarze pod tweetem Rycha. Jest trzymany "away" przez Jona, który mówił, że może wrócić kiedy tylko zechce? To gdzie tu logika? A najwłaściwsze pytanie: dlaczego jest trzymany poza zespołem przez JBJ, skoro chce wrócić?
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Przebrnęłam przez wszystkie dzisiejsze posty i... cieszę się, że Richie jest zdrowy, tak samo jak pewnie jego rodzina, ale takie problemy w zespole nie powinny być rozwiązywane podczas trasy. Gdzie jest Richie? Ciężko mi uwierzyć, że to on, stylu ubioru nie skometuje. Ok, jest problem na linii RS-JBJ, ale to nie przeszkadza w rozwiązaniu konkursu (chyba, że są jakieś nieznane zasady), który juz trwa kilka miesięcy, a fani czekają. Tutaj czuję, że lekceważy fanów, a nie kocha. Brak profesjonalizmu. No nic, liczę na to, że na następnym koncercie w Polsce zobaczymy zespół z Richiem i załatwią to jak najszybciej. Mam wrażenie, że obydwoje uciekają od problemu, nie próbując go rozwiązać.

Jeśli Richie dostał gitarą to głowa mogłaby zostać uszkodzona, co wyjaśniałoby "przemianę" :D
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
1marcin60
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: 1marcin60 »

Rychu jedzie po Jonie równo, Jon udaje ze nic nie wie, są dwa wyjścia, Rychu ma w dupie fanów i nic nie mówi, Jon ma w dupie rycha i ma to w dupie, albo Jon kocha fanów i dla ich dobra nic nie mówi, i Rychu robi tak samo, niedawno pisałem coś na ten temat... i nie pisze jakichś tam plotek... nie wiem także kto jest winny, czy Rychu czy Jon ale panowie sie pożarli, i Rychu został odsunięty od koryta, świetny gitarzysta który to kocha, który nagrywa płytę świetnie się przy tym bawiąc, świetnie się bawiąc na trasie koncertowej na której był od początku i mówił że się swietnie bawi, a jak widać on nie potrafi kłamać, był spokojny szczęśliwy, nagle stwierdził że ma to wszystko gdzieś, i zaczął sobie ubrania robić? teraz widać że nie sprawia mu to przyjemności takiej jak gra, poszło o pieniądze czy o coś innego? ja osobiście odpowiem że nie wydaje mi się że poszło o pieniądze, jeszcze jedno, jakby fani zareagowali na wiadomosc podczas trasy koncertowej zespołu że gitarzysta się pokłócił z wokalistą o coś tam ? jesteśmy fanami wymagamy cudów, ale to też są ludzie.
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”