Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
A może oberwał gitarąKondZik pisze:Analizując dalejAdrian pisze:A tak do teorii spiskowych.. nie sądzicie, ze ten brak dolnego uzębienia Richiego nie jest spowodowany wyjaśnianiem z Jonem "Personal Issues" ;Dtym tropem to Richie ma problem z zebem z lewej strony co w przypadku praworęczności JBJ jest to kolejna ciekawostka
BJ - It's my life - Always !
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niby tak, ale praworęczni grają na gitarze lewą ręką - nią się przyciska struny i słowo daję, dobra kondycja lewej ręki u praworęcznego gitarzysty jest ważniejsza, niż dobra kondycja prawej ręki...imp pisze:wcaleAnalizując dalejtym tropem to Richie ma problem z zebem z lewej strony co w przypadku praworęczności JBJ jest to kolejna ciekawostka
przewidujący/myślący/opanowanipraworęczni prawą oszczędzają, coby się nie uszkodziła zbytnio
Jon czasem przecież gra, więc pewnie w takiej sytuacji posługiwałby się jednak prawą
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
w takiej sytuacji posłużył by się legendarnym stink eyeNiby tak, ale praworęczni grają na gitarze lewą ręką - nią się przyciska struny i słowo daję, dobra kondycja lewej ręki u praworęcznego gitarzysty jest ważniejsza, niż dobra kondycja prawej ręki...
Jon czasem przecież gra, więc pewnie w takiej sytuacji posługiwałby się jednak prawą

-
- Have A Nice Day
Ciężko mi jest cokolwiek napisać na ten temat, bo jestem zdruzgotany. Liczyłem, że skoro olał zespół to w dobrych intencjach i zrobi z tego pożytek, ale okazuje się, że dziś zadany został ostateczny cios całkowicie zniechęcający mnie do czegokolwiek, co jest związane z tym zespołem. Richie był moją ostatnią nadzieją, a tu nagle nie poznaje faceta. Lepiej by było, jakbym tego nie oglądał.
-
- Have A Nice Day
A tu inny króciutki artukuł i wywiad z Richiem
http://www.tmz.com/2013/06/29/richie-sa ... our-video/
http://www.tmz.com/2013/06/29/richie-sa ... our-video/
BJ - It's my life - Always !
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Przebrnęłam przez wszystkie dzisiejsze posty i... cieszę się, że Richie jest zdrowy, tak samo jak pewnie jego rodzina, ale takie problemy w zespole nie powinny być rozwiązywane podczas trasy. Gdzie jest Richie? Ciężko mi uwierzyć, że to on, stylu ubioru nie skometuje. Ok, jest problem na linii RS-JBJ, ale to nie przeszkadza w rozwiązaniu konkursu (chyba, że są jakieś nieznane zasady), który juz trwa kilka miesięcy, a fani czekają. Tutaj czuję, że lekceważy fanów, a nie kocha. Brak profesjonalizmu. No nic, liczę na to, że na następnym koncercie w Polsce zobaczymy zespół z Richiem i załatwią to jak najszybciej. Mam wrażenie, że obydwoje uciekają od problemu, nie próbując go rozwiązać.
Jeśli Richie dostał gitarą to głowa mogłaby zostać uszkodzona, co wyjaśniałoby "przemianę"
Jeśli Richie dostał gitarą to głowa mogłaby zostać uszkodzona, co wyjaśniałoby "przemianę"
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Rychu jedzie po Jonie równo, Jon udaje ze nic nie wie, są dwa wyjścia, Rychu ma w dupie fanów i nic nie mówi, Jon ma w dupie rycha i ma to w dupie, albo Jon kocha fanów i dla ich dobra nic nie mówi, i Rychu robi tak samo, niedawno pisałem coś na ten temat... i nie pisze jakichś tam plotek... nie wiem także kto jest winny, czy Rychu czy Jon ale panowie sie pożarli, i Rychu został odsunięty od koryta, świetny gitarzysta który to kocha, który nagrywa płytę świetnie się przy tym bawiąc, świetnie się bawiąc na trasie koncertowej na której był od początku i mówił że się swietnie bawi, a jak widać on nie potrafi kłamać, był spokojny szczęśliwy, nagle stwierdził że ma to wszystko gdzieś, i zaczął sobie ubrania robić? teraz widać że nie sprawia mu to przyjemności takiej jak gra, poszło o pieniądze czy o coś innego? ja osobiście odpowiem że nie wydaje mi się że poszło o pieniądze, jeszcze jedno, jakby fani zareagowali na wiadomosc podczas trasy koncertowej zespołu że gitarzysta się pokłócił z wokalistą o coś tam ? jesteśmy fanami wymagamy cudów, ale to też są ludzie.