Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

KondZik

Post autor: KondZik »

Strzelił focha i o. Do tego ten babsztyl od mody zrobił z niego jakiegoś gwiazdorka mody.
Dzięki Adrian ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

prezes1 pisze:Proszę Adrian, bo to się śmieszne i tragikomiczne robi...
O ciuchy? Trochę wyobraźni...
A co widzisz w tym dziwnego?
Jest to jedna z opcji. Prawdziwa? Nie mam pojęcia.
Przypominam, ze konkurs na jego cover odszedł w niepamięć a pozostają tylko fotki z Nikki i promocja ciuchów.
Patrzysz prezesie w jedna stronę, a przypominam ci, ze Tico i David jasno stanęli po stronie Jona przy okazji mówiąc, że Richie "ma życie poza Bon Jovi"

Dopuszczam sytuacje w których poszło o rózne rzeczy i nawet takie, że zamiast przyjechac na próbę Richie miał mieć spotkania promocyjne z Nikki.

Coś się musiało wydarzyć, bo mieliśmy dobre informacje z nagrywania albumu i mamy zdjęcia z sesji nagraniowych gdzie oboje się świetnie bawią.
Dand pisze: Adrian masz prawo sobie oceniać sytuacje jak chcesz ale jako redaktor bj.pl powinieneś sytuacje przedstawić obiektywnie a ty sugerujesz, że rozstali sie z powodu nowej pasji Sambory, na co nie masz żądnych dowodów.
KondZik pisze: A Adrian jednak troche przesadziłeś w tym newsie, tym bardziej jako "największy polski fan"? tak?
Niestety ale nie potrafisz być neutralny w newsach, to Ci blokuje możliwość pisania obiektywnych newsów.

Prosze o zredagowanie tego newsa. Jeśli nie ma nikogo kto ma jaja żeby to zrobić to prosze chociaż go usunąć.
Pozdrawiam
Co do newsa to usunąłem ten fragment z interpretacją. I przychylam się, ze nie było to potrzebne.
News w takiej formie może chyba zostać, bo zostawiłem same fakty? Pytanie do osób poruszonych poprzednią wersją newsa?
KondZik

Tak, już edytowałem swój post i podziękowałem Ci za to :)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

A ja nie widziałem newsa przed korektą, moze i lepiej. :P
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Adrian pisze:A co widzisz w tym dziwnego?
Jest to jedna z opcji. Prawdziwa? Nie mam pojęcia.
Przypominam, ze konkurs na jego cover odszedł w niepamięć a pozostają tylko fotki z Nikki i promocja ciuchów.
Patrzysz prezesie w jedna stronę, a przypominam ci, ze Tico i David jasno stanęli po stronie Jona przy okazji mówiąc, że Richie "ma życie poza Bon Jovi".
Dopuszczam sytuacje w których poszło o rózne rzeczy i nawet takie, że zamiast przyjechac na próbę Richie miał mieć spotkania promocyjne z Nikki.
Coś się musiało wydarzyć, bo mieliśmy dobre informacje z nagrywania albumu i mamy zdjęcia z sesji nagraniowych gdzie oboje się świetnie bawią.
Nie patrzę w jedną stronę. Uważam że winni są obaj. Od początku mówiłem że zachowują się jak małe dzieci. Po prostu stwierdzenie że mogło pójść o ciuchy nie przystoi Tobie jak redaktorowi i wielkiemu fanowi BJ ponieważ robisz z Richiego kompletnego idiotę...
Poszło o coś błahego(np.Ava, setlisty) lub są to sprawy prawniczo-finansowe.
To że konkurs na cover poszedł w niepamięć nie świadczy o ciuchach... Przypominam też że teledysk do 7 Years Gone nagrywany był w lutym. Gdzie jest ten teledysk? Gdzie jest promocja Aftermath? Może też chodzi o ciuchy? Bądźmy poważni i dorośli...

[ Dodano: 2013-06-29, 16:01 ]
i nowy tweet od Ryśka:

Richie Sambora ‏@TheRealSambora 11 min
Hey all, to those who saw that interview from the fashion show it was about my hopes. Nothing's really happening yet...

Hehe, czyli wrzesień stoi pod znakiem zapytania także...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

prezes1 pisze:i nowy tweet od Ryśka:

Richie Sambora ‏@TheRealSambora 11 min
Hey all, to those who saw that interview from the fashion show it was about my hopes. Nothing's really happening yet...

Hehe, czyli wrzesień stoi pod znakiem zapytania także...
Nie, on tu nam zgrabnie napisał, że nie wie, kiedy wróci (nieprędko, I guess). Albo, co gorsze, nie wie, czy wróci. Chyba kładę lachę na to wszystko, za dużo mnie to nerwów kosztuje. Czekam na konkrety.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Nie wiem czy to już było, mam problemy z siecią i ie mogę sprawdzić, ale w na spotkaniu z fanami chyba w Mediolanie, zapytano Jona czy zaśpiewa Miss4th o July a odpowiedział ze bez Richiego nie zaśpiewa dodał ze może wy ( fani) powinniście powiedzieć Richiemu żeby ruszył dupe do pracy .
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

prezes1 pisze:Richie Sambora ‏@TheRealSambora 11 min
yyy... czyli gasi nadzieje, bo zdał sobie sprawę, że i tak za dużo powiedział temu reporterowi :whoeva:

ciekawe czy Jon gdzieś skomentuje... może go też jakiś gość z mikrofonem przyciśnie
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Kama97 pisze:Nie wiem czy to już było, mam problemy z siecią i ie mogę sprawdzić, ale w na spotkaniu z fanami chyba w Mediolanie, zapytano Jona czy zaśpiewa Miss4th o July a odpowiedział ze bez Richiego nie zaśpiewa dodał ze może wy ( fani) powinniście powiedzieć Richiemu żeby ruszył dupe do pracy .
Masz źródło? Jest z tym jakiś filmik na youtube czy coś?
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
KondZik

A nie uważacie, że zachowanie Richiego było dość dziwne? Ok ma rusze takie tam odpały, jak drapanie się w podbrudek podczas wywiadów, poprawianie włosów, czy jak tutaj poprawianie okularów, ale z tymi ustami dziwne... IMO
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

KondZik pisze:A nie uważacie, że zachowanie Richiego było dość dziwne? Ok ma rusze takie tam odpały, jak drapanie się w podbrudek podczas wywiadów, poprawianie włosów, czy jak tutaj poprawianie okularów, ale z tymi ustami dziwne... IMO
To prawda. Zachowuje się jakby był po słusznej dawce kokainy (co na takich bankietach jest raczej standardową procedurą), a do tego te nerwy... Wywiad z którym mamy do czynienia to niespodziewana i zarazem bardzo niezręczna sytuacja dla Rycha, z której nie było odwrotu. Palnął w nim różne rzeczy, których na umówionej rozmowie z dziennikarzem, by nie powiedział, stąd te jego tłumaczenia na tweeterze. Myślę, że nie polepszył sytuacji w kontaktach na linii JBJ-RS. Jon zawsze był bardziej dyplomatyczny.
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

imp pisze: yyy... czyli gasi nadzieje, bo zdał sobie sprawę, że i tak za dużo powiedział temu reporterowi :whoeva:

ciekawe czy Jon gdzieś skomentuje... może go też jakiś gość z mikrofonem przyciśnie
Jakoś nie potrafię sobie wyobrazic tak chaotycznie mówiącego Jona. Lider Bon Jovi zawsze wydaje sie mieć pełną kontrolę nad tym co mówi, jak mówi, jak się zachowuje. "Nie podpala mu się głowa" jak Samborze. Stąd też różnica w postrzeganiu obu Panów.
Cholera wie o co poszło. Kiedyś może nawet była to błahostka. Kiedyś...
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Damned pisze:Wywiad z którym mamy do czynienia to niespodziewana i zarazem bardzo niezręczna sytuacja dla Rycha, z której nie było odwrotu. Palnął w nim różne rzeczy, których na umówionej rozmowie z dziennikarzem, by nie powiedział, stąd te jego tłumaczenia na tweeterze. Myślę, że nie polepszył sytuacji w kontaktach na linii JBJ-RS. Jon zawsze był bardziej dyplomatyczny.
racja ale mógł rzucić no com
Sam Bora pisze:Jakoś nie potrafię sobie wyobrazic tak chaotycznie mówiącego Jona. Lider Bon Jovi zawsze wydaje sie mieć pełną kontrolę nad tym co mówi, jak mówi, jak się zachowuje.
również się zgadzam

a tu list otwarty, w którym też sporo racji
http://www.examiner.com/article/an-open ... ie-sambora
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Jeden z komentarzy pod postem Richiego:

1987Stranger @1987Stranger 1godz.
@Monia_MMKD RS made it clear he is ready to come back. He is being kept away by the same person who said RS can come back whenever he wants.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Magnolia pisze:Jeden z komentarzy pod postem Richiego:

1987Stranger @1987Stranger 1godz.
@Monia_MMKD RS made it clear he is ready to come back. He is being kept away by the same person who said RS can come back whenever he wants.
i inny też istotny
@1987Stranger: But why are we talking about his come back? Because he left this tour.
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”