Mam nadzieję.prezes1 pisze:No trzeba próbować. Może chociaż Always się wywalczy?
Bon Jovi w Hiltonie
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Czytam czytam i nic nie widzę. Od początku mówiłem że przylecą w dzień koncertu, bo w Berlinie skończą grać praktycznie 19. czerwca, więc nie mogło być inaczej. Natomiast kiedy wrócą... jeżeli prosto po koncercie, bez noclegu, to jest to bardzo zła wiadomość... bo mogą wpaść do nas, jedynie by odklepać... Póki co potwierdziło się, to co pisałem, czyli, że nie wejdą na scenę prosto z lotniska...djpj1 pisze: Poczytaj prase piszacą o koncercie na wybrzezu to zobaczysz co jest śmieszne...potwierdzily sie moje informacje ze przyleca do Gdanska w dniu koncertu i odleca tuz po.....
Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie), więc może przypadkiem uda mi się być świadkiem przyjazdu BJ, albo spotkać kogoś z ekipy, to wtedy Wam powiem jak było, albo jak nie było, dokładnie
Zaraz zaraz, a czy Ty nie mówiłaś, że wejdą na scenę prosto z lotniska?jovizna pisze:No to Damned wisisz mi piwo
Oczywiście piwo Ci mogę z przyjemnością postawić
Ale poczekajmy do 19-stego, bo może jednak Ty mi postawisz
Ja się obawiam że po koncercie zaraz sobie polecą, pewnie nie chcą u nas zostać bo pomiędzy naszym koncertem a poprzednim i następnym nie ma dnia przerwy.
Omijali nas zawsze.... niestety.... choć Rychu ma pochodzenie polskie i nawet go g... obchodziło skąd pochodzą jego przodkowie i przez tyle lat nie pofatygowali się zagrać w Polsce (oprócz playback show w TVP )mogli zagrać w Czechach, mogli w Bułgarii ale w Polsce nigdy... dopiero teraz, oczywiścię bardzo sie ciesze że w końcu do tego dojdzie... i będę na koncercie i już nie mogę się doczekać.
Mam tylko nadzieję, że fakt iż grają dzień po dniu (Berlin, Gdańsk) nie będzie miał wpływu na ich formę...
Omijali nas zawsze.... niestety.... choć Rychu ma pochodzenie polskie i nawet go g... obchodziło skąd pochodzą jego przodkowie i przez tyle lat nie pofatygowali się zagrać w Polsce (oprócz playback show w TVP )mogli zagrać w Czechach, mogli w Bułgarii ale w Polsce nigdy... dopiero teraz, oczywiścię bardzo sie ciesze że w końcu do tego dojdzie... i będę na koncercie i już nie mogę się doczekać.
Mam tylko nadzieję, że fakt iż grają dzień po dniu (Berlin, Gdańsk) nie będzie miał wpływu na ich formę...
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Damned, zmieści się obok drugi namiot?Damned pisze: Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie)
(acha i trzeci na piwka
[ Dodano: 2013-06-12, 16:10 ]
Nie sądzę. Informacje były sygnowane nazwiskami. Ci ludzie straciliby całkowicie wiarygodność gdyby skłamali.kubas782 pisze:Może też być tak, że te wszystkie informacje dotyczące hotelu w Polsce są wysyłane w eter po to, żeby zniechęcić ewentualnych fanów, którzy koczowaliby pod hotelem w celu uzyskania zdjęć, autografów itp.Nie chciałbym po 3 godzinnym koncercie otrzymać w pakiecie tłumu fanów pod oknem przez pół nocy
Poza tym wejście do hotelu ze sprawną ochroną to nie problem.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
No pewnie, że się zmieści. Rozbijemy obóz na dachu mojej noclegowni, żeby mieć lepszy widok na to co się dzieje wokół Hiltona!Tomker pisze:Damned, zmieści się obok drugi namiot?Damned pisze: Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie)![]()
(acha i trzeci na piwka)
Wiadomo Prezes.. z Hugh fotę masz, teraz czas na Bobbyegoprezes1 pisze:Haha, to ja do waszych namiotów wpadnę...Muszę wypić z wami więcej aby mieć odwagę kiedy będę startował do Bobby'ego po autograf...hehe
A tak serio, to wydaje mi się że Phil-X będzie najłatwiej dostępny.. z resztą wrzuca fotki z fanami z każdego europejskiego miasta trasy... oby jednak Gdańsk nie okazał się wyjątkiem
- djpj1
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Przeczytaj swojego pierwszego posta w tym temacie,a zwłaszcza wytłuszczone zdanie...chyba coś innego pisałeś...i drugi cytat z Ciebie:Damned pisze:
Czytam czytam i nic nie widzę. Od początku mówiłem że przylecą w dzień koncertu, bo w Berlinie skończą grać praktycznie 19. czerwca, więc nie mogło być inaczej. Natomiast kiedy wrócą... jeżeli prosto po koncercie, bez noclegu, to jest to bardzo zła wiadomość... bo mogą wpaść do nas, jedynie by odklepać... Póki co potwierdziło się, to co pisałem, czyli, że nie wejdą na scenę prosto z lotniska...
Damned pisze:... Z logistycznego punktu widzenia, to by była pomyłka, więc jak dla mnie nocleg w Gdańsku (Hiltonie) po koncercie jest oczywisty.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska