Bon Jovi w Hiltonie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

prezes1 pisze:No trzeba próbować. Może chociaż Always się wywalczy?
Mam nadzieję. ;) Bo jak nie będzie Always, będę mocno rozczarowany..
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

Na DC niech ktoś ma w razie czego kartkę z logo fanklubu "ALWAYS" ;) wtedy muszą dla nas to zagrąc ;) po tym co dla nich zrobiliśmy
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Też o tym pomyślałam, że jak zobaczą tyle osób z koszulkami Always to może odgadną Naszą aluzję :P
Choć tak szczerze mówiąc wolałabym Santa Fe jako okazjonalnego gifta tak osobiście :lol:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

djpj1 pisze: Poczytaj prase piszacą o koncercie na wybrzezu to zobaczysz co jest śmieszne...potwierdzily sie moje informacje ze przyleca do Gdanska w dniu koncertu i odleca tuz po.....
Czytam czytam i nic nie widzę. Od początku mówiłem że przylecą w dzień koncertu, bo w Berlinie skończą grać praktycznie 19. czerwca, więc nie mogło być inaczej. Natomiast kiedy wrócą... jeżeli prosto po koncercie, bez noclegu, to jest to bardzo zła wiadomość... bo mogą wpaść do nas, jedynie by odklepać... Póki co potwierdziło się, to co pisałem, czyli, że nie wejdą na scenę prosto z lotniska...

Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie), więc może przypadkiem uda mi się być świadkiem przyjazdu BJ, albo spotkać kogoś z ekipy, to wtedy Wam powiem jak było, albo jak nie było, dokładnie ;)
jovizna pisze:No to Damned wisisz mi piwo :P
Zaraz zaraz, a czy Ty nie mówiłaś, że wejdą na scenę prosto z lotniska? :))
Oczywiście piwo Ci mogę z przyjemnością postawić :))
Ale poczekajmy do 19-stego, bo może jednak Ty mi postawisz ;)
Awatar użytkownika
danieleq
It's My Life
It's My Life

Post autor: danieleq »

Ja się obawiam że po koncercie zaraz sobie polecą, pewnie nie chcą u nas zostać bo pomiędzy naszym koncertem a poprzednim i następnym nie ma dnia przerwy.

Omijali nas zawsze.... niestety.... choć Rychu ma pochodzenie polskie i nawet go g... obchodziło skąd pochodzą jego przodkowie i przez tyle lat nie pofatygowali się zagrać w Polsce (oprócz playback show w TVP )mogli zagrać w Czechach, mogli w Bułgarii ale w Polsce nigdy... dopiero teraz, oczywiścię bardzo sie ciesze że w końcu do tego dojdzie... i będę na koncercie i już nie mogę się doczekać.
Mam tylko nadzieję, że fakt iż grają dzień po dniu (Berlin, Gdańsk) nie będzie miał wpływu na ich formę...
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

bo pomiędzy naszym koncertem a poprzednim i następnym nie ma dnia przerwy.
yyyy nie? po Gdańsku mają przerwę
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
kubas782
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: kubas782 »

Może też być tak, że te wszystkie informacje dotyczące hotelu w Polsce są wysyłane w eter po to, żeby zniechęcić ewentualnych fanów, którzy koczowaliby pod hotelem w celu uzyskania zdjęć, autografów itp. ;) Nie chciałbym po 3 godzinnym koncercie otrzymać w pakiecie tłumu fanów pod oknem przez pół nocy :P
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Damned pisze: Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie)
Damned, zmieści się obok drugi namiot? ;)
(acha i trzeci na piwka ;) )

[ Dodano: 2013-06-12, 16:10 ]
kubas782 pisze:Może też być tak, że te wszystkie informacje dotyczące hotelu w Polsce są wysyłane w eter po to, żeby zniechęcić ewentualnych fanów, którzy koczowaliby pod hotelem w celu uzyskania zdjęć, autografów itp. ;) Nie chciałbym po 3 godzinnym koncercie otrzymać w pakiecie tłumu fanów pod oknem przez pół nocy :P
Nie sądzę. Informacje były sygnowane nazwiskami. Ci ludzie straciliby całkowicie wiarygodność gdyby skłamali.
Poza tym wejście do hotelu ze sprawną ochroną to nie problem.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Haha, to ja do waszych namiotów wpadnę...Muszę wypić z wami więcej aby mieć odwagę kiedy będę startował do Bobby'ego po autograf...hehe :D
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Din_Winter pisze:
bo pomiędzy naszym koncertem a poprzednim i następnym nie ma dnia przerwy.
yyyy nie? po Gdańsku mają przerwę
To się nieźle napocą w tej przerwie, bo przyjmiemy ich w temperaturze 7800° Fahrenheita ;)
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

To się nieźle napocą w tej przerwie, bo przyjmiemy ich w temperaturze 7800° Fahrenheita ;)
juz 99 in shade może zmeczyc...
usunięty użytkownik 4858

imp pisze:
juz 99 in shade może zmeczyc...
:D

A jak jeszcze zobaczą nasze kobiety to dostaną biało-czerwonej gorączki :D ;)

Nie ma lekko ;) This is POLAND!!
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:
Damned pisze: Mam kwaterę 15 metrów od Hiltona (dosłownie)
Damned, zmieści się obok drugi namiot? ;)
(acha i trzeci na piwka ;) )
No pewnie, że się zmieści. Rozbijemy obóz na dachu mojej noclegowni, żeby mieć lepszy widok na to co się dzieje wokół Hiltona! ;)
prezes1 pisze:Haha, to ja do waszych namiotów wpadnę...Muszę wypić z wami więcej aby mieć odwagę kiedy będę startował do Bobby'ego po autograf...hehe :D
Wiadomo Prezes.. z Hugh fotę masz, teraz czas na Bobbyego ;)
A tak serio, to wydaje mi się że Phil-X będzie najłatwiej dostępny.. z resztą wrzuca fotki z fanami z każdego europejskiego miasta trasy... oby jednak Gdańsk nie okazał się wyjątkiem :P
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Damned pisze: A tak serio, to wydaje mi się że Phil-X będzie najłatwiej dostępny.. z resztą wrzuca fotki z fanami z każdego europejskiego miasta trasy...
Oj to muszę się jednak zakręcić koło tego hotelu :D
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Damned pisze:
Czytam czytam i nic nie widzę. Od początku mówiłem że przylecą w dzień koncertu, bo w Berlinie skończą grać praktycznie 19. czerwca, więc nie mogło być inaczej. Natomiast kiedy wrócą... jeżeli prosto po koncercie, bez noclegu, to jest to bardzo zła wiadomość... bo mogą wpaść do nas, jedynie by odklepać... Póki co potwierdziło się, to co pisałem, czyli, że nie wejdą na scenę prosto z lotniska...
Przeczytaj swojego pierwszego posta w tym temacie,a zwłaszcza wytłuszczone zdanie...chyba coś innego pisałeś...i drugi cytat z Ciebie:
Damned pisze:... Z logistycznego punktu widzenia, to by była pomyłka, więc jak dla mnie nocleg w Gdańsku (Hiltonie) po koncercie jest oczywisty.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”