Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
olleczka
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: olleczka »

mysle ze Jon nie powiedzial tego a jesli juz to na zasadzie zartu-patrzac na niektore filmiki-to sobie czasem w glupi sposob zartuja. moglo byc to niezle naciagniete-tak jak artykol pudelka-Jon powiedzial ze sa pokusy ale kocha swoja zone i nigdy by jej nie zdradzil a pudelek to przekrecil ze Jon ma kochanki...

olac to-jedno jest pewne, ze jak sie sprawa nie wyjasni to Rycha nie bedzie :)
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

KondZik pisze:
Adrian pisze:Oczywiście tekst w zależności od kontekstu może być chamski jak i czymś normalnym. Jak dla mnie to też dziw wzięło, że to Jona córka przedawkowała bo tez spodziewałbym się, że zrobi to prędzej cheerledarka i modelka, której rodzice byli w więzieniu za ćpanie i picie.
Plotki plotki. Wierząc plotkom to richie udzielił wywiadu mówiac, ze jego Personal Issues to współpraca z Nikki.
Tak, Tobie pewnie powiedziałby żę jesteś idiotą a Ty byś z wielkim uśmiechem to przyjął do wiadomości. Najgłupszy argument Adrian jaki użyłeś na tym forum żeby obronić Twojego Jonusia. Mimo, że pewnie tak nie powiedział, bo nie jest w moim odczuciu takim gościem. No ostatecznie w wielkeij kłótni ale wtedy źle to o nim świadczy.
ŻADEN RODZIC NIE CHCIAŁBY USŁYSZEĆ CZEGOŚ TAKIEGO TO CHAMSKIE^2
O lol. Żeś teraz d**ał Kondzik ;D

Mogę sobie przeróżne sytuacje wyobrazić jak ktoś mi mówi, że jestem idiotą a ja mu odpowiadam np. że może idiota, ale nie zoofilem jak Ty. Po czym przybijamy sobie żółwika i się śmiejemy.

Jak się masz Kondzik do czegoś już przyp**lić to zrób to sensownie.

A szczerze wyobrażasz sobie "poważny" kontekst w którym Jon wymawia takie słowa? Ja wyobrażam sobie jedynie w formie głupiego żartu. Chociaż szczerze to jestem przekonany, że takie słowa nie padły, a to tylko chamski wymysł dziennikarzy.

Możemy spać spokojnie jutro w gazetach się pewnie pojawi, że ktoś kogoś pobił lub jeszcze coś bardziej fascynującego.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

I nie, nie usprawiedliwiam Richiego, wkur*** mnie na maxa i jak go nie będzie w Gdańsku to bardzo straci w moich oczach.
Ale tak mnie ten komentarz z córką Richiego zdenerwował, że aż porzerwałem milczenie w tym temacie i napisałem co myśle.
O właśnie to. Tak samo myśle. Wedle tego co wiemy na razie to możemy sie na Ryśka wkurzać ale zostawmy margines na takie sprawy, o ktorych nie wiemy jak np. ta z corka gdzie Sambora mial prawo sie wkur*ić. Sprawa na pewno nie jest jednoznaczna.

Adrian - Rysiek i Heather nie byli w więzieniu. Byli w areszcie ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

proszę bardzo: są i tacy wśród gryzipiórków co wierzą w powrót Ryśka
http://muzyka.newsweek.pl/bon-jovi-w-gd ... 2,1,1.html
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Matt skomentował ten artykuł- http://www.hollyscoop.com...y-insiders.html jako total bullshit i żeby w końcu przestać wierzyć co pismaki wypisują.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

No comments. Thank you for Your attention! Cheers!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
KondZik

Post autor: KondZik »

Jak zwykle Adrian masz problem z rozumieniem czytanego tekstu.
Jakoś Dand zrozumiał. Ciekawe ile miałeś z polaka z matury.
...
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Myślałam, że ktoś, kto gra 30 lat na scenie jest profesjonalistą. A jednak się myliłam. Główny gitarzysta BJ w połowie trasy rezygnuje. Mija tydzień po tygodniu, a jedyne usprawiedliwienie jakie otrzymaliśmy to jakieś powody osobiste. Tak naprawdę to nic. Miliony fanów zastanawia się o co tak naprawdę poszło i z każdym dniem coraz więcej osób traci do niego szacunek. Jeśli powodem absencji okaże się jakaś pierdoła - tj. szycie, szydełkowanie czy co on tam wymyślił - naprawdę przestanę go szanować. Niech skończy trasę i robi co chce.
Jeszcze parę tyg. temu myślałam, że to jego sprawy i nie musi się usprawiedliwiac, ale to już trwa za długo. Takich rzeczy się nie robi, tym bardziej, że zapłaciliśmy za bilety, żeby zobaczyć ZESPÓŁ BON JOVI. A w skład zespołu wchodzi też Richie Sambora.

Dobra, wyżyłam się, ale dzisiaj naprawdę mam dość tego co się dzieje.
Dziękuję za uwagę.
Rysiek wracaj, mam dziś pierogi w domu.

[ Dodano: 2013-05-25, 21:50 ]
Magnolia pisze:Matt skomentował ten artykuł- http://www.hollyscoop.com...y-insiders.html jako total bullshit i żeby w końcu przestać wierzyć co pismaki wypisują.
Wystarczy, że Richie by się usprawiedliwił i wszystkie spekulacje by się skończyły, ale on się nie odzywa a Matt musi prostować plotki.
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Najnowszy tweet Richiego:

Hey everybody, there's nothing I can say right now cause nothing is resolved. I thank you all for your loyalty and concern...

Nic dodać, nic ująć.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Serial o Jance i Gabrysii odcinek setny...

Mnie zastanawia jedno - jak by dziewczynki się na siebie gniewały to Rysia mogłaby śmiało rozwiązać konkurs na cover, bo to przecież nie ma nic wspólnego z Janką, no nie?
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Adrian pisze:
Kuba80BJ pisze:Może ja jestem dziwny, ale wg mnie powód kompletnie nie ma znaczenia. Liczy się efekt - nie ma Richiego.
Wiesz Kuba, że Cię lubie i generalnie z większością się zgadzam, jednak tu się nie zgodzę.

Jeżeli masz sytuację w której potrzebujesz mocno pomocy. Dzwonisz do przyjaciela i mówisz mu, że to jest dla Ciebie mega ważna sprawa i prosisz o pomoc... to jak przyjaciel odmówi, to nie ma dla Ciebie i relacji znaczenia czy:
a) odmówił, bo idzie sobie kupić nową grę i na spokojnie chce sobie w nią pograć wieczorem
b) Odmówił, bo np stał się jakiś wypadek i musi jechac komuś innemu pomóc

Powód odmowy determinuję to jak ten Twój "przyjaciel" Cię traktuję. Jakie są wasze "realne" relacje. Czy możesz na niego polegać?

Po co mi powód "Personal Issues" Ryśka? Po to żeby wiedzieć kto jest odpowiedzialny za "zagrożenie" spełnienia jednego z moich marzeń.

Jeżeli to jest ważny powód - choroba, picie, psychiczne wypalenie, przymusowe zajęcie się Avą itp- nie mam nic do nikogo i rozumiem zaistniałą sytuację. Z koncertu będe się bardzo cieszył a przy okazji będę Ryśkowi współczuł.

Jeżeli to jest bójka, kłótnia, złe prowadzenie zespołu przez Jona - to oboje są dla mnie winni i będę miał im za złe, że swoją nieodpowiedzialnością stworzyli taką sytuacje.

No i opcja która wydaje się obecnie najbardziej realna czyli Rysiek nie przychodzi, bo ma swoje inne zajęcia (ciuchy, promocja solowego albumu) lub nie chciał na dłużej rozstawać się z córką (chociaż nie był zmuszony) to tu mnie po prostu zawiódł. Faktem będzie to, że olał fanów. Nie wziął odpowiedzialności za trasę i rozbudzone marzenia fanów.

Jak myślisz Kuba. Olewasz pracodawce na 2 miesiące, bo chcesz sobie przez ten czas np poczytać książki. Obędzie się o bez konsekwencji? Olewasz żone na 2 miesiące i gdzieś wybywasz. Nie będzie dla żony ważne czy powodem była kochanka czy porwanie ;> ?? ;)

Relacje moje i zespołu a w tym przypadku z Ryskiem jako Fan- Artysta są w tym momencie mocno nadszarpnięte. Oczywiście to tylko muzyka, ale również moje marzenie. Jeżeli ktoś z premedytacją i bez szacunku mi je próbuję rozwalić, to mogę do takiej osoby stracić zaufanie. Rysiek jest dla mnie na cenzurowanym. Nie jestem jeszcze na niego zły, bardziej na sytuacje. Wszystko się jednak rozwiąże jak poznam te "Personal Issues". Niestety dla niego Jon jest na niego poirytowany, Tico mówi, że Richie ma swoje życie "poza zespołem" i David również stoi po stronie Jona.. dlatego póki co źle to dla Ryśka wygląda, ale obym się mylił.
Adrian, wiesz że też Cię lubię :), ale wg mnie Ty dalej piszesz tylko o domysłach i sytuacjach hipotetycznych. Wg Ciebie w tym momencie wina jest bardziej po stronie Richiego, mało tego wg Ciebie na ten moment to wręcz jego widzimisie i foch, a ja się pytam - "daj mi na to dowód"? Życie nie jest zawsze czarne albo białe. Wg mnie Richie nie zniknąłby gdyby powód nie był ważny. A co jeżeli to wina jest po stronie Jona a nie Richiego? Może Jon przywalił swojemu przyjacielowi taki warunek, że nie mógł się na niego zgodzić, albo powiedział coś takiego co go zmusiło to odejścia? A najpewniej wina jest po obu stronach jak zawsze, bo nie znam konfliktu w którym na 100% wina jest po jednej stronie. To są wszystko domysły.

Twój przykład z przyjaciółmi jest o tyle nietrafiony wg mnie, że zakładasz z góry ze jeden prosi o pomoc bo ma problem, i ma czyste intencje a drugi pomaga albo nie. Tu taka sytuacja nie ma miejsca, bo po pierwsze wg Jona trasa ma się świetnie, koncerty są tak samo dobre jak bez Richiego (konferencja prasowa, są dowody na tą wypowiedź) a mało tego Richie jest ponoć wg Jona do zastąpienia, nie jak Edge z U2 (i jeżeli tak faktycznie Jon powiedział to wg mnie jest palantem na maxa, ale nie do końca mediom wierze co do tej wypowiedzi). Czyli przyjaciel pytający nie potrzebuje pomocy i nie ma problemu. I teraz odwracam sytuację - a co jeżeli pytający przyjaciel ma nieczyste intencje i chce tak naprawdę wykorzystać drugiego? A ten mu odmawia bo czuję te nieczyste intencje?

Rozumiesz o co mi chodzi? Cały czas mówimy tylko o domysłach, hipotezach, wymysłach, podejrzeniach. Od 70 stron. Prawdę znają tylko oni, i powiedzą nam tyle ile będą uważali za słuszne. I nic nam do tego. Nic nie muszą nam mówić, takie ich prawo, wg mnie oczywiście, bo widzę i szanuję to, że większość z Was tutaj się z tym nie zgadza.

Ten ostani tweet Richiego wg mnie też to potwierdza. Z jakiegoś powodu Richie nie może mówić. Może ma taką klauzulę w kontrakcie z Jonem, a może jest to coś zupełnie innego nie związanego z zespołem wcale. Ale wg mnie nie jest to błaha sprawa jak ciuchy (jeżeli ktoś na prawę w to uwierzył to ręcę mi opadają).

I powtarzam, mi szkoda czasu na pisanie i czytanie o spekulacjach i domysłach. Nic one nie zmienią. Fakt jest jeden - Richiego nie ma, a wszyscy chyba chcemy żeby był. A zresztą każdy z nas ma inne motywacje i inaczej odbiera zespół. Dla jednych Richie jest bardziej ważny, dla innych mniej. Tu nie ma jasnej odpowiedzi. Obojętne jaki powód go trzyma z dala od zespołu. Jak przyjdzie odpowiedni moment to się dowiemy, w lewo albo w prawo, ale się dowiemy. I albo będzie jak dawniej i nasz magiczny duet będzie dalej brylował na scenach albo chłopaki się rozejdą, i ze złamanym sercem będziem musieli się z tym pogodzić. Ale jak mawia taki zespół z New Jersey - "No need to fear what hasn't happened yet" :) Więc dopóki sprawy są w toku możemy tylko czekać i modlić się o pozytywne zakończenie. Ale skończmy już z tym osądzaniem stron i domysłami, bo mamy za mało dowodów na te osądy a te domysły są na prawdę żałosne i męczące :)
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

No wreszcie dla odmiany się czegoś dowiedzieliśmy.
Stick to your guns.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Tomker pisze:Serial o Jance i Gabrysii odcinek setny...

Mnie zastanawia jedno - jak by dziewczynki się na siebie gniewały to Rysia mogłaby śmiało rozwiązać konkurs na cover, bo to przecież nie ma nic wspólnego z Janką, no nie?
Serial o Jance i Rysi jest ostatnio moim ulubionym, wciągnęłam się jak cholera, mam nadzieje, że wyjdzie on na DVD. Co do konkursu to pewnie sprawa wyjaśni się na dopiero w kolejnym sezonie po wakacjach ;/ i zostawią nas w tej niepewności przez 2 miesiące...

Czytałam w 'Świecie Seriali', ze Rysia zaczęła szyć gitary.. może dlatego tak się to opóźnił ten konkurs, chyba że znowu jakieś ploty..

A podobno aktorka odgrywająca Rysie ma być specjalnym gościem w finale Top Model!!

sorry, ale ja już nie moge z tym wszystkim na poważnie, z tego się serio tasiemiec jakiś robi..
Nie chce wierzyć mediom, podchodzę z dystansem, ale to zalewa nas z każdej strony i myślę, że dlatego naprodukowaliśmy tutaj 70 storn bo boimy się, że któregoś dnia przyjdzie oficjalne info o odejściu Rycha.. i pisząc to wszystko po prostu chcemy sobie ''desperacko'' wytłumaczyć i przekonać samych siebie, do tego, że może nasze przeczucia są błędne i jednak nie jest tak, źle jak to się to wszystko wokół nas maluje. Nie wiem jak w waszym ale w moim przypadku tak jest, nie dopuszczam tych wszystkich newsów do siebie bo wierze, że to tylko chwilowe, i wszystko wróci do normy a personal issues się rozwiążą. Nie dziwmy się tym wszystkim spekulacjom, domysłom, hipotezom ze strony fanów.. to normalne, boimy się, martwimy, nie chcemy, żeby to co tak bardzo uwielbiamy się rozpadło i tyle, to na pewno o niczym złym nie świadczy.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

PePe pisze: Zdjęcia nie pozostawiają złudzeń moim zdaniem.
Wywiady, miny i westchnienia Jona też.
PePe pisze:Spójrzmy wszyscy w końcu prawdzie w oczy - NIKT mu nie zmarł, NIKT nie leży w szpitalu, jemu nic nie jest, o Ave bym się nie martwił (...) Chodzi tylko o biznes Richiego Forestera i prawdopodobnie o babe.

Zostawił kumpli i wydymał fanów.
Dokładnie! W końcu pojawił się w tłumie mężczyzna znający się na rzeczy:D

Just to be clear,I've been running the fashion company for 5 Yrs. It does not take me away from the band,I'm an artist first. Always will be

Ten wpis, jak również wypowiedzi Jona podczas konferencji prasowej (jedynego pewnego źródła jak do tej pory) nie pozostawiają mi żadnych złudzeń. Do tego jeszcze komentarze Matta... i mogę rzec z prawie 90% pewnością, że jego personal issue nosi włosy koloru blond :)

Hey everybody, there's nothing I can say right now cause nothing is resolved. I thank you all for your loyalty and concern...

Pewnie zaginął transport z włoskimi tkaninami :(
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

jovizna pisze:
PePe pisze: Zdjęcia nie pozostawiają złudzeń moim zdaniem.
Wywiady, miny i westchnienia Jona też.
PePe pisze:Spójrzmy wszyscy w końcu prawdzie w oczy - NIKT mu nie zmarł, NIKT nie leży w szpitalu, jemu nic nie jest, o Ave bym się nie martwił (...) Chodzi tylko o biznes Richiego Forestera i prawdopodobnie o babe.

Zostawił kumpli i wydymał fanów.
Dokładnie!
Z trasy zniknął 2 miesiące temu, a Wy znacie powód jego absencji po kilku fotkach z dnia wczorajszego... a jak jutro pójdzie na mecz Lakersów, to uznacie że zostawił chłopaków dla sportu... paranoja :D

JBJ wraca po jutrze do Stanów... dla mnie zachowanie i wypowiedzi Rycha w ostatnich dniach, to nic innego jak pokazanie zespołowi i całemu światu, że jest gotowy na powrót ;)

A może miał wyjść znowu na stację metra z gitarą, żeby zaznaczyć swoją gotowość?
Wiadomo, kto jest w firmie szefem i wiadomo, że Rychu sam nie zarządzi swojego powrotu. Łatwo jest z trasy odejść, ale teraz, gdy Phil-X jest zakontraktowany potrzeba rozmów, a nie ogłoszenia światu: "Jutro wracam", by faktycznie powrócić.
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”