Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

EVENo

Post autor: EVENo »

Geminiman019 pisze:Bo teraz jedyne rzeczy dotyczące tego zespołu, są skupione wyłącznie na tym koncercie, który odbędzie się za niecały miesiąc w naszym kraju.
Albo kiepsko szukasz, albo jeszcze gorzej czytasz, albo na siłę szukasz wymówki.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Geminiman019 pisze:(...)teraz jedyne rzeczy dotyczące tego zespołu, są skupione wyłącznie na tym koncercie, który odbędzie się za niecały miesiąc w naszym kraju. Chyba mówiłem was że jakiekolwiek koncerty interesują mnie tak samo jak zeszłoroczny śnieg. Wy o niczym innym nie piszecie jak tylko o tym koncercie, którzy będzie 19 czerwca. Mi jakiekolwiek występy na żywo, są do szczęścia tak samo potrzebne, jak kolejni wyznawcy Allaha w naszym kraju.
Gemini, a byłeś kiedyś na jakimś koncercie czy po prostu przewidujesz że by Ci się nie spodobało?
Jak na moje oko, masz nieco błędne przeświadczenie o imprezach masowych i stąd Twoja niechęć... Polacy to fajny naród, potrafią się wspólnie bawić i tworzyć dobrą atmosferę. Jestem pewien, że jakbyś usiadł sobie na trybunie PGE Areny, to byś nie pożałował ;)
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Albo kiepsko szukasz, albo jeszcze gorzej czytasz, albo na siłę szukasz wymówki.
Najbliższa prawdy jest pierwsza alternatywa.
Gemini, a byłeś kiedyś na jakimś koncercie czy po prostu przewidujesz że by Ci się nie spodobało?
Jak na moje oko, masz nieco błędne przeświadczenie o imprezach masowych i stąd Twoja niechęć... Polacy to fajny naród, potrafią się wspólnie bawić i tworzyć dobrą atmosferę. Jestem pewien, że jakbyś usiadł sobie na trybunie PGE Areny, to byś nie pożałował ;)
Ja nigdy nie byłem na żadnym koncercie rockowym i w bliżej nieokreślonej przyszłości nie zamierzam na żaden jechać. Co jednoznacznie mówi że nigdy nie pojawię się na żadnym koncercie. Ja nie lubię żadnych imprez masowych, bo to dla mnie sama taka tortura, jak te którym poddawali arabskich więźniów w Guantanamo. Nie lubię miejsc gdzie jest głośno, tłoczno a po oczach walą kolorowe światła. To wszystko wina mojego charakteru, który jest silnie introwertyczny. Ja ładuję swoje akumulatory w miejscach gdzie jest cisza i spokój (dom), a cała energia bierze się w mojego wnętrza. Wy lubicie koncerty i inne imprezy masowe ponieważ jesteście ekstrawertykami. Ja natomiast jestem introwertykiem, który w takich miejscach czuje się bardzo źle. Nadmiar bodźców, który jest na koncertach czy festiwalach rockowych jest nie wskazany dla takiego introwertyka jak ja.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Geminiman019 pisze:Ja nigdy nie byłem na żadnym koncercie rockowym i w bliżej nieokreślonej przyszłości nie zamierzam na żaden jechać. Co jednoznacznie mówi że nigdy nie pojawię się na żadnym koncercie. Ja nie lubię żadnych imprez masowych, bo to dla mnie sama taka tortura, jak te którym poddawali arabskich więźniów w Guantanamo. Nie lubię miejsc gdzie jest głośno, tłoczno a po oczach walą kolorowe światła. To wszystko wina mojego charakteru, który jest silnie introwertyczny. Ja ładuję swoje akumulatory w miejscach gdzie jest cisza i spokój (dom), a cała energia bierze się w mojego wnętrza. Wy lubicie koncerty i inne imprezy masowe ponieważ jesteście ekstrawertykami. Ja natomiast jestem introwertykiem, który w takich miejscach czuje się bardzo źle. Nadmiar bodźców, który jest na koncertach czy festiwalach rockowych jest nie wskazany dla takiego introwertyka jak ja.
Teraz mi się przypomniało, że prowadziliśmy już taką dyskusję w przeszłości. No cóż, nikt Cię siłą na koncert raczej nie wyciągnie... a szkoda. Mnie udało się kiedyś zabrać znajomych, którzy mięli podobne podejście do Ciebie... Efekt był taki, że kompletnie zmienili swoje zdanie na temat koncertów i do dzisiaj chwalą przy każdej okazji, jak to nie pojechali na Open'er kilka lat temu ;) Oczywiście warunek, to mieć przy sobie kilka osób, z którymi będziesz czuł się dobrze i sukces gwarantowany ;)
Geminiman019

Problem między wami a mną jest taki, że większość z was jest ekstrawertykami, a ja jestem introwertykiem. Miejsca w których jest duży tłok, hałas i kolorowe migające światła są dla mnie bardzo męczące i bardzo szybko wywołują u mnie uczucie ogromnego dyskomfortu. Mam znacznie bardziej obniżony poziom jednoczesnej akceptacji wielu bodźców naraz niż wy. Źle się czuję w miejscach gdzie jest jednocześnie tłok, hałas, ścisk i ruch.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie do końca jesteś introwertykiem. Osoby posiadające ten komponent nie potrafią również zbyt łatwo wyrażać swoich poglądów oraz mówić o sobie. Tobie wychodzi to dosyć dobrze i robisz to na tyle często, że należysz chyba do tych mnie introwertycznych introwertyków ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Geminiman019

Agata BJ pisze:Nie do końca jesteś introwertykiem. Osoby posiadające ten komponent nie potrafią również zbyt łatwo wyrażać swoich poglądów oraz mówić o sobie. Tobie wychodzi to dosyć dobrze i robisz to na tyle często, że należysz chyba do tych mnie introwertycznych introwertyków ;)
Racja. Nie ma czystych introwertyków czy ekstrawertyków. Każdy z nas ma te dwa przeciwne wskaźniki, lecz znajdują się w różnych ustawieniach u różnych ludzi. Dlatego nie ma dwóch identycznych ludzi, ponieważ u każdego nas poziom introwersji i ekstrawersji jest zupełnie indywidualny. Ja też mam pewną ilość ekstrawersji, lecz niestety jest niemal zdominowana przez introwersję. Osobowość każdego człowieka jest rzeczą absolutnie wyjątkową.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Zamówiłem dziś parę koktajli, otwieram drzwi, a tu niespodzianka:
Obrazek
Wreszcie Rychu is working hard, jak mu Jon radził :D
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Padłam :hahaha:
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Doniósł na czas ? Dal z siebie 100% ? :D
Obrazek
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Stylowa czapeczka, jak na fashionistkę przystało.
Stick to your guns.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Dand pisze:Doniósł na czas ? Dal z siebie 100% ? :D
wszystko TIP TOP! ;)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »