Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Oj. spokojnie.
Richie wybrał bycie krawcem zamiast koncertowania. Ludzie się zmieniają. Cieszmy się, że ma swoją pasję, że się realizuje. A nóż może jego projekty będą gościły nanajwiększych pokazach mody. Ta jego muzyka techniawskowo-elektroniczna z wokalem Nikki też niczego sobie. Może pozyska jakiś nowych fanów do swojej solowej twórczości?

Richie czuje się F**in great, Tip Top. Fajnie, że człowiek jest szczęśliwy i spełniony.

Za niedługo będziemy oglądać dokumenty, zapowiedzi w których będą mówili - "Legendarna trójka z New Jersey. Bracia na dobre i nazłę". Też dobrze brzmi ;)

Do koncertu zostaje nam coraz mniej czasu. Ja tam czuję coraz większe podniecenie! Nie ma się co spinać rzeczami nie zależnymi od nas ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Agata BJ pisze:
Tomker pisze:A co oficjalne komunikaty z oficjalnej strony Richiego mają wspólnego z teoriami spiskowymi? :D

Gratuluję dobrego samopoczucia i zaklinania rzeczywistości, że nic się nie stało.

Cały świat martwi się czy Sambora wróci do gry w BJ, ale co niektórym wystarcza, że bawi się w oglądanie gitar lub promocję odzieży ;/
Jeśli do mnie pijesz to zupełnie bezpodstawnie i nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Jeśli nie do mnie to i tak nie wiem do kogo bo nie widzę by ktokolwiek był zadowolony z zaistniałej sytuacji.
Nic nie piję, po prostu piszę jak jest. Co do Twojego zarzutu, że nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi, to jest ona niecelna, poniżej dowód:
Jarek pisze: Ja w tej sprawie nie widze nic strasznego poki co.
Agata BJ pisze:Zgadzam się z Jarkiem.
Pozdrawiam, miłego dnia :)

[ Dodano: 2013-05-24, 11:35 ]
Dand pisze: Nie mówie,że koncert będzie zły, wręcz jestem pewien,że będzie dobry ale RS będzie brakować tak samo jak w Stonsach Keitha czy innych wielkich gitarzystów w wielkich zespołach.
Dokładnie...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Napisałam też masę zdań OD SIEBIE, nie tylko to, że się zgadzam z Jarkiem. Jeśli bierzesz pod uwagę tylko jedno zdanie no to już chyba nie świadczy o tym, że zrozumiałeś całą moją wypowiedź.. Jeśli uważasz, że cała ta sytuacja jest dla mnie powodem do uśmiechu to naprawdę - odsyłam raz jeszcze do moich postów, a zwłaszcza tego, o którym mowa.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Po wypowiedzi, puentującej, że nic się nie stało i możemy czekać kolejne miesiące nie wiadomo na co, wyraźnie napisałaś, że się z tym zgadzasz. Agata, naprawdę mimo mojej sympatii do Ciebie, nie zamierzam się domyślać, które zdania z Twoich wypowiedzi mam wykreślać.

Sytuacja jest prosta - Richie został zmuszony do zabrania głosu, ale zamiast odpowiedzieć na temat, pisuje o czymś co nie jest sednem sprawy.

Te wszystkie teksty z twittera, tekst z der spiegla, przytoczony przez Prezesa, to nie jest teoria spiskowa, tylko fakty
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Wiadomo, że nikt sobie w głowę nie strzeli z powodu nieobecności Richiego, ale wielu z nas bardzo przejmuje się obecną sytuacją, czego nie zmienią teksty w stylu "ciągłe puste domysły, to już się ciągnie przez 60 stron tralalalala".
Z dnia na dzień w całej niewiedzy - wiemy więcej!

Z góry zaznaczam, że wiem jakie są media, ale Spiegel to dla mnie stosunkowo wiarygodne źródło, tymbardziej, że Bon Jovi są u naszych sąsiadów bardzo popularni, a co za tym idzie - temat jest dla nich gorący.

To co mówią/tweetują ludzie z obozu Bon Jovi oraz to co twittuje Richie to jedno, ale tweet P-X'a o powrocie na dłużej do LA dopiero w sierpniu - to drugie.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tomker pisze:Po wypowiedzi, puentującej, że nic się nie stało i możemy czekać kolejne miesiące nie wiadomo na co, wyraźnie napisałaś, że się z tym zgadzasz. Agata, naprawdę mimo mojej sympatii do Ciebie, nie zamierzam się domyślać, które zdania z Twoich wypowiedzi mam wykreślać.
Nie pisałam nic o wykreślaniu czegokolwiek. Wręcz przeciwnie - o DOKŁADNYM czytaniu wszystkiego, a nie wybieraniu pojedynczych zdań. Nie wiem jaki masz cel w pisaniu, że nic sobie nie robię z nieobecności Richiego skoro co najmniej kilka razy wypowiadając się w tym temacie pisałam, że bardzo mnie to martwi. Nie napisałam ani razu, że nic się nie dzieje i należny olać sprawę. Zgadzam się z tym, że nie można przesadzać w swoich reakcjach i domysłach. Czego tu nie rozumiesz?
Nie mam zamiaru rezygnować z koncertu czy też załamać się bo Richiego nie będzie. Tym bardziej, że wciąż nie znam powodów jego nieobecności. Jeśli Twoim zdaniem jedyną odpowiednią reakcją jest totalne załamanie to jesteś w wielkim błędzie. Ja wolę poczekać, zobaczyć co będzie dalej (tak, wiem że to już wszystko długo trwa i jest coraz bardziej denerwujące). Nie mam zamiaru płakać po nocach albo snuć scenariuszy, że Richie już nie wróci do Bon Jovi. Po co mi to? Będę płakać jak taki scenariusz stanie się prawdą. Póki co nie mam zamiaru rozpaczać, tylko czekam cierpliwie na rozwój sytuacji.
Także zastanów się zanim napiszesz do mnie takie słowa:
Tomker pisze:Gratuluję dobrego samopoczucia i zaklinania rzeczywistości, że nic się nie stało.

Cały świat martwi się czy Sambora wróci do gry w BJ, ale co niektórym wystarcza, że bawi się w oglądanie gitar lub promocję odzieży ;/
Serio, tym mnie wkurzyłeś. Nigdy nie mówiłam, że mam świetne samopoczucie odkąd nie ma Sambory albo, że cieszę się jak wrzuca swoje durne tweety.. Szkoda, że tak mnie oceniłeś. Oczywiście to Twoje prawo, ale liczyłam na nieco rzetelniejszą opinię akurat od Ciebie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Przegląd polskiej prasy:

http://muzyka.dziennik.pl/news/artykuly ... -jovi.html

http://muzyka.wp.pl/title,Richie-Sambor ... &_ticrsn=3

Obydwa artykuły pochodzą od agencji informacyjnej Megafon.pl, dlatego są słowo w słowo identyczne...
Kopiuj wklej - taka dola redaktora.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2013, o 12:05 przez Damned, łącznie zmieniany 3 razy.
usunięty użytkownik 4858

Agata,wyluzuj, przypominam, że to Ty mnie zaatakowałaś osobiście. Ja pisałem ogólnie, Ty zarzuciłaś mi imiennie, że czegoś niby nie potrafię zrozumieć. Otóż zrozumiałem całą wypowiedź i podałem przykłady. Jak chcesz to ciągnąć to proponuję przejść na priw, bo moim zdaniem nic to nie wnosi do tematu. Chociaż moje wypowiedzi są jednoznaczne i uważam, że nie muszę ich 100 razy tłumaczyć. Jak ktoś chce znaleźć punkt do zaczepki, to może wymyślić dowolny powód, tylko nie wiem czy chce mi się na to w kółko reagować
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

Dzieciaki,skonczcie juz pieprzyc trzy po trzy.To juz sie nudne staje.Ile mozna walkiwac to samo.
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Szkoda. Po raz drugi mnie zaskoczyłeś. Niech Ci będzie.
Więc ja idę "wyluzować".

-----------------------------------------
"Jon próbuje zapełnić stadion sam..." - to nawet nie brzmi jak Richie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Agata BJ pisze:"Jon próbuje zapełnić stadion sam..." - to nawet nie brzmi jak Richie.
Po angielsku brzmi bardziej jak Richie ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dand pisze:
Agata BJ pisze:"Jon próbuje zapełnić stadion sam..." - to nawet nie brzmi jak Richie.
Po angielsku brzmi bardziej jak Richie ;P
XD

[ Dodano: 2013-05-24, 15:03 ]
ps.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

Jak patrzę na takie obrazki, jak zespół się bawi na koncercie, jak ściskają po show Phila, jak bronią Jona i mówią, że to decyzja Richiego i każdy ma swoje życie poza zespołem.. to wydaje mi się iż jeżeli powodem była kłótnia to Richie musi czuć się przegranym w obecnej sytuacji.

No i jeżeli to kłótnia odnośnie ciuchów, promocji solowego albumu to Richie to pi*da ;P Tico jasno potrafił ustalić granice i czas na odpoczynek o czym powiedział Jon w wywiadzie. David nie przyszedł na wywiad w Wiedniu i poszedł do jakieś tam stadniny konnej. Jak widać pewnie za porozumieniem z Jonem. Jest szacunek, Jon/David/Tico potrafią się dogadać i ustalić co i jak...
a Rysiek... a Rysiek .. po prostu sobie nie przyszedł na koncert.

Chyba odłączę sobie neta bo co wchodzę to pojawiają się takie obrazki i powraca irytacja na Ryśka ;P

BTW:
https://twitter.com/SeanBorgLA/status/3 ... 41/photo/1

Richie wczoraj był na spotkaniu odnośnie projektu "mody" z Nikki. Jak widać wszystko jest u niego "F**n great". Co gorsza okazuję się, że to co o czym Tico wspominał (każdy ma swoje życie poza zespołem) może być w dużej mierze tym "Personal Issues" ;/ + pewnie Ava, bo mam przeczucie, że też maczała w ty palce ;P

Hmm. Może Richie poprosił Jona o kilka "koncertów" wolnego na projekt z Nikki. I stąd ta informacja, że każdy w zespole musi dać z siebie 100%. No i biednemu Biberowi oberwało się za Ryśka.
usunięty użytkownik 4858

Adrian pisze:No i biednemu Biberowi oberwało się za Ryśka.
Temat smutny, ale puenta 11/10 :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Tomker pisze:Adrian napisał/a:
No i biednemu Biberowi oberwało się za Ryśka.

Temat smutny, ale puenta 11/10
Co więcej dzięki temu, podniosła się popularność Jona w Polsce i na świecie. Dzięki temu tekstowi zapełni PGE Arenę.

Jedynie beliberki płaczą..
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

bartekbb23 pisze:
Co więcej dzięki temu, podniosła się popularność Jona w Polsce i na świecie. Dzięki temu tekstowi zapełni PGE Arenę.

Jedynie beliberki płaczą..

hah pomyślałem podobnie, ale dla mnie także dobrze powiedział, zgadzam się ze wszystkim.
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”