Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

medicineman90 pisze:
Nawiązując do filmu:

Joe "Iron Head" Perry :) Chłop ma łeb ze stali :D Słyszeliście te "Ping" przy uderzeniu? :D

Wracając do tematu:

Myśle, że JBJ i RS mimo antypatii wobec siebie zachowaliby się profesjonalnie i próbowaliby nie dac tego po sobie poznać ;)
O łbie ze stali nie słyszałam :D A jeśli chodzi o BJ to może i masz rację ale wydaję mi się, że dziwne miny i ciche dni byłoby po nich widać...
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Z Twittera RS jakiś czas temu: Thanks 4 your notes & concerns. I'm doing fucking great. This is a private matter but please know I love the band and you fans!

Jeśli pisał, że kocha zespół, że chłopaki są bliscy jego sercu to teraz nagle tą private matter miałaby się okazać nowa kolekcja ciuchów ew. sprzeczka z JBJ? Jonowi do tej pory dość dobrze udawało się kryć Samborę. Przecież nie obsmarowywał go w mediach, nie mówił, że Richie żłopie gorzałę do lustra (specjalnie przejaskrawiam).

Powiedział tylko, że Richie był już w takiej sytuacji wcześniej w sensie przechodził już przez to, tak jak i zespół też już przez to przechodził, ale w sensie właśnie problemów osobistych "in general". Problemy z piciem to własnie problem osobisty, z którym Sambora dał radę przy wsparciu Jona i zespołu. Ja to tak rozumiem (ten fragment wypowiedzi Jona bodajże z konferencji w Wiedniu - "He's been through this before", piszę z pamięci, ten cytat był tu gdzieś wyżej). Jestem ciekaw tak z czysto lingwistycznego punktu widzenia czy Prezesie zgodziłbyś się z moim rozumieniem tego fragmentu. Czy możnaby to tak tłumaczyć?

Idąc dalej, wiecie przecież wszyscy dobrze jakie są dzisiejsze media. Czy ktoś pofatygował się z Onetu, Interii itp. chociażby na nasz profil na facebooku, gdzie dokładnie - nawet ja osobiście - pisaliśmy o Buicku Invicta z '59 umieszczając wręcz dokładny opis tego samochodu wraz ze zdjęciem? (Ci, którzy odwiedzają profil wiedzą o czym mówię). I co? Wszystkie największe media na czele z organizatorem koncertu piszą o Cadillacu!!To ma być profesjonalizm? To oczywiście przykład, ale czy nie można w ten sam sposób przękręcić czyjejś wypowiedzi, coś dodać od siebie, podkoloryzować by materiał miał większą klikalność? Ileż jest przykładów na działanie tej medialnej machiny?

Pisałem wcześniej, że mam Richiemu za złe, że z jednej strony pisze (z mojego - jako fana Bon Jovi - punktu widzenia) na twitterze o pierdołach, z drugiej ani trochę nie odnosi się wprost do sytuacji, która Nas najbardziej interesuje. To trochę nie fair w stosunku do fanów. Kolej by Richie dał jakieś wsparcie JBJ i spółce. I tutaj dochodzimy do sedna. Jeśli Richie nie daje żadnym komentarzem oznak wsparcia JBJ, choćby jedną, najmniejszą wypowiedzią to czy to oznacza, że rzeczywiście jest coś na rzeczy? Nie wiedzą tego tabloidy snujące te wszystkie bajki i historie rodem z Pamiętników z Wakacji (Bartek chyba jak pamiętam nawet dawał screeny z odcinka hehe). Jednym słowem nie pozostaje nic innego jak tylko czekać. Choć nie mam już w sobie nawet kawałka nadziei na to, że Sambora powróci na Gdańsk (na 99,9% Phil X będzie do końca lipca) to chciałbym bardzo by do ostatecznego rozpadu nie doszło. O ile w ogóle właśnie o to w tym wszystkim chodzi bo tak naprawdę wie to tylko JBJ i jego prawa ręka.

SAMBORA SIĘ ODEZWAŁ W KOŃCU!!!

Just to be clear,I've been running the fashion company for 5 Yrs. It does not take me away from the band,I'm an artist first. Always will be

To nie wyklucza kłótni, jednak chyba daje lekko do zrozumienia, że to private matter to jednak poważna sprawa nie mająca nic wspólnego z JBJ. Czy może się mylę? Sam już nie wiem....
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 19:31 przez Frankie, łącznie zmieniany 1 raz.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

On sie pogrąża z każdym kolejnym tweetem. Czy naprawdę, tym jakże strasznym personal issue, przez które nie mógł pojechać trasę, było szycie kiecek ? Oczywiście, nic nie jest ważne, on jest artystą ...
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Ehh szaleni! Naprodukowaliście od wczoraj tyle stron tego wątku, myślałam, że Rysiek wrócił, albo usprawiedliwił się chociaż, więc przebrnęłam przez nie wszystkie i tak naprawdę nic się nie dowiedziałam.
Idę słuchać płyt.
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Kama97 pisze:On sie pogrąża z każdym kolejnym tweetem. Czy naprawdę, tym jakże strasznym personal issue, przez które nie mógł pojechać trasę, było szycie kiecek ? Oczywiście, nic nie jest ważne, on jest artystą ...
Przecież wyraźnie napisał, że "szycie kiecek" nie odrywa go od zespołu!

[ Dodano: 2013-05-23, 21:23 ]
Poza tym ten tweet potwierdza, że tabloid rzeczywiście przytoczył słowa Ryśka, a nie uraczył nas historyjką zmyśloną na użytek złaknionej sensacji gawiedzi
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 19:27 przez Mona Tozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

[quote="rosie1996"]Cała sytuacja mnie już strasznie irytuje... (i sprawia przykrość) Rycha nie ma, został krawcem ;p
http://i1116.photobucket.com/albums/k56 ... 1369337135

musiałam :P
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
Taliaa
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Taliaa »

Kama97 Genialne zdjęcie. Dawno się tak nie uśmiałam. :brawo: :D
' Remember that you're perfect. God makes no mistakes '
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Kama97 pisze:
rosie1996 pisze:Cała sytuacja mnie już strasznie irytuje... (i sprawia przykrość) Rycha nie ma, został krawcem ;p

Popłakałem się ze śmiechu :)
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

Kama97 pisze:
rosie1996 pisze:Cała sytuacja mnie już strasznie irytuje... (i sprawia przykrość) Rycha nie ma, został krawcem ;p

Zakrztusiłem się drożdżówką :D
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Niby sytuacja nie do śmiechu, ale jak tu się nie uśmiechnąć :D
Stick to your guns.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

hahah :D perfekcyjna pani domu :D
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Kama97 świetnie rozluźnienie atmosfery! :lol:
Fromasz1899 pisze:hahah :D perfekcyjna pani domu :D
Jeszcze nie, ale idąc tropem obrazków, Richie może nas jeszcze zaskoczyć
http://imageshack.us/a/img842/4814/perf ... nidomu.jpg
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Richie jest SIŁĄ TWÓRCZĄ w całym tym biznesie - tak powiedziała Nikki w wywiadzie dla Made Woman Magazine
Cytuję:
Made Woman Magazine: I have to ask, what’s it like to work with Richie Sambora?
Nikki Lund: It’s great. We have a really good partnership. He’s a lot of fun. He’s definitely a gregarious, creative force. I love him! :puknij:
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Collie pisze:Kama97 świetnie rozluźnienie atmosfery! :lol:
Fromasz1899 pisze:hahah :D perfekcyjna pani domu :D
Jeszcze nie, ale idąc tropem obrazków, Richie może nas jeszcze zaskoczyć
http://imageshack.us/a/img842/4814/perf ... nidomu.jpg
;P
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

Kama97 pisze:

hahahahha :D przynajmniej jak powyżsi napisali rozładowałaś atmosferę ;) Richie krawcem, perfekcyjną panią domu i kim jeszcze... :whoeva:
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”