Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

od wtorku nie miałam internetu własnie wróciłam do domu ....poryczałam sie ze złości , jak tak kur...można i dlaczego nie ma pełnej informacji co się stało/. co robić z biletami ...Bon Jovi to całośc a nikt nie może ludzi tak zastępować pare lat temu musiałam sie pogodzić z odejściem ,Alec Sush był super i mi go brakuje a teraz Rysiek ... jestem załamana ....
i będąc przed 30-tką mówię poważnie popłakałam się .....to jest tak nieuczciwe to milczenie ten brak wytłumaczenia płacimy za pełna usługę a robią nas w........tak sie nie robi
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Rokitka, rozumiem doskonale Twoją reakcję. To dla nas wszystkich przykre. Pamiętaj jednak, żeby nie robić nic pochopnie. Nikt nie wie kiedy Richie wróci, miejmy nadzieję, że do nas zawita. Dlatego nie rób na razie nic pod wpływem emocji. One opadną za kilka dni..
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

a czy sa jakieś szanse że cos może ulec zmianie? To przeraża bo naprawdę sie boję że on odeszedł po latach i że już zespół który od narodzin mi towarzyszył się rozpadnie....Jak to sie mówi faceci przychodzili odchodzili ale ukochana kapela była wierna i ja jej też ....Wkur.. mnie to że nie ma informacji dlaczego a to poważni ludzi powini nas traktować poważnie i wydać oświadczenie .
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie wiem czy czytałaś wszystko co tu było pisane przez tych kilka dni od ogłoszenia, że Richiego nie będzie w Europie. Wydaje się jednak, że to raczej nie jest związane z zespołem, więc trzeba być w tej kwestii optymistycznie nastawionym. Nie sądzę, że Richie pisałby, że kocha zespół, jeśli byłoby między nimi coś nie tak. To raczej coś bardzo osobistego, dlatego wciąż nic nie wiemy..
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

jak to mówi moja mama jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o kasę ...... ale cholera wie kocha zespół chłopakaów ale możę naprawdę coś złego sie stało . czuję ze nie choroba ani wódeczka ale coś ważnego ...tylko niech powiedza co bo jak ludzie zaczna ostro sprzedawac nilety i oddwac nie bedzie wesolo dla tych co uznaja ze jadą....oby ino nie odwołali ....
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

ale tweet że wszystko jest fucking good, i od Matta że to bardzo "prosta" sprawa.... dziwne to wszystko.... ale Richie wróci, i oby z rockowym, prawdziwie rockowym powrotem, mam na myśli przewrót w Bon Jovi, zmiana kilku rzeczy i powrót do starej dobrej muzy :D

Rokitka zobacz sb na rozweselenie ;) http://www.youtube.com/watch?v=BWx0_Ipw ... IHw0mBtFIA

[ Dodano: 2013-05-05, 22:38 ]
a na dobranoc jeszcze to <3
http://www.youtube.com/watch?v=W_2TM5-r ... IHw0mBtFIA
<3 <3 <3 :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Czytałem właśnie na Hollywoodreporter że Richie raczej wróci na rock in rio a może się uda na kończące koncerty w New Jersey w lipcu...Ile w tym prawdy nie wiadomo...
Odpowiadając Frankiemu: szanse zawsze są że BJ wrócą do nas ale organizator musi zaklepać inne mniejsze miejsce na taki koncert. Wszystko zależy od przyjęcia, musimy dać z siebie wszystko nawet jak nie będzie Ryśka...Poza akcjami które są już przygotowywane musimy wymyślić jakiś hołd dla Richiego np. na Wanted jakieś wizerunki Ryśka w górę, okładki jego płyt, zdjęcia etc...Oczywiście wszyscy muszą znać text na pamięć i śpiewać... :))
To wszystko do omówienia jak już będzie wiadomo na 100% że Ryśka nie będzie...
Będzie nas mało ale możemy i musimy zostać zapamiętani przez Jona...To jedyna szansa na powrót w przyszłości bo liczebnością ich nie zachwycimy...Poza tym nie wiemy jak długo jeszcze BJ będą zapełniać stadiony...Może za parę lat będą grali w halach na 10tys osób i też będą szczęśliwi? Zobaczymy... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

dla mnie jakby zagrali w jakimś małym barze to i tak byliby i są i będą najlepsi :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

prezes1 pisze:Poza akcjami które są już przygotowywane musimy wymyślić jakiś hołd dla Richiego np. na Wanted jakieś wizerunki Ryśka w górę, okładki jego płyt, zdjęcia etc...Oczywiście wszyscy muszą znać text na pamięć i śpiewać... :))
Bardzo dobry pomysł Prezesie.
Myślałem jeszcze o jakimś transparencie Come Back with Sambora, który trzeba by jakoś przemycić na stadion. Trzeba w tym wszystkim też pamiętać o Philu-X i postarać się by nie poczuł się u nas źle czy niezręcznie, bo to też może wpłynąć na nastawienie reszty zespołu i na ich opinię o nas ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Wytnijmy tektórowych Samborów i dajmy na wolne miejsca :p a na płycie podnieśmy w góre ;p
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

bartekbb23 pisze:tektórowych
"tekturowych"

A tak poza tym, to całkiem niezły pomysł ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

bartekbb23 napisał/a:
tektórowych

"tekturowych"

A tak poza tym, to całkiem niezły pomysł
pardon, przepisuje lekcje w łordzie i moja ówaga jest mocno nadwyrenrzona :lol:
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

O tekturowych Bartek już mówiliśmy...Każdy przynosi jednego aby zwiększyć frekwencję :D
Natomiast okładki płyt czy zdjęcia w górę to żaden problem dla nikogo... ;)
Ale będziemy się tym zajmować jak już na 100% nadzieja zgaśnie...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Damned pisze:
Tomker pisze:called Layla...
Imię dla psa pasuje... "You got me on my knees Layla" :D
Tomker pisze:Nie mogła dać imienia Rosie? Może tacie humor by się poprawił ;)
Rosie dla członka rodziny? Odpada, o ile pamiętamy kim była Rosie z utworu Sambory ;)
Damned, jeśli Layla pasuje to tym bardziej Rosie:
Przy wyjsciu na spacer Ava mogła by zanucić "Rosie, Rosie I wanna take you away " :)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:
Damned pisze:
Tomker pisze:called Layla...
Imię dla psa pasuje... "You got me on my knees Layla" :D
Tomker pisze:Nie mogła dać imienia Rosie? Może tacie humor by się poprawił ;)
Rosie dla członka rodziny? Odpada, o ile pamiętamy kim była Rosie z utworu Sambory ;)
Damned, jeśli Layla pasuje to tym bardziej Rosie:
Przy wyjsciu na spacer Ava mogła by zanucić "Rosie, Rosie I wanna take you away " :)
Pozostańmy przy swoich zdaniach ;]
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”