Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
od wtorku nie miałam internetu własnie wróciłam do domu ....poryczałam sie ze złości , jak tak kur...można i dlaczego nie ma pełnej informacji co się stało/. co robić z biletami ...Bon Jovi to całośc a nikt nie może ludzi tak zastępować pare lat temu musiałam sie pogodzić z odejściem ,Alec Sush był super i mi go brakuje a teraz Rysiek ... jestem załamana ....
i będąc przed 30-tką mówię poważnie popłakałam się .....to jest tak nieuczciwe to milczenie ten brak wytłumaczenia płacimy za pełna usługę a robią nas w........tak sie nie robi
i będąc przed 30-tką mówię poważnie popłakałam się .....to jest tak nieuczciwe to milczenie ten brak wytłumaczenia płacimy za pełna usługę a robią nas w........tak sie nie robi
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
a czy sa jakieś szanse że cos może ulec zmianie? To przeraża bo naprawdę sie boję że on odeszedł po latach i że już zespół który od narodzin mi towarzyszył się rozpadnie....Jak to sie mówi faceci przychodzili odchodzili ale ukochana kapela była wierna i ja jej też ....Wkur.. mnie to że nie ma informacji dlaczego a to poważni ludzi powini nas traktować poważnie i wydać oświadczenie .
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie wiem czy czytałaś wszystko co tu było pisane przez tych kilka dni od ogłoszenia, że Richiego nie będzie w Europie. Wydaje się jednak, że to raczej nie jest związane z zespołem, więc trzeba być w tej kwestii optymistycznie nastawionym. Nie sądzę, że Richie pisałby, że kocha zespół, jeśli byłoby między nimi coś nie tak. To raczej coś bardzo osobistego, dlatego wciąż nic nie wiemy..
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
jak to mówi moja mama jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o kasę ...... ale cholera wie kocha zespół chłopakaów ale możę naprawdę coś złego sie stało . czuję ze nie choroba ani wódeczka ale coś ważnego ...tylko niech powiedza co bo jak ludzie zaczna ostro sprzedawac nilety i oddwac nie bedzie wesolo dla tych co uznaja ze jadą....oby ino nie odwołali ....
- Din_Winter
- Have A Nice Day
ale tweet że wszystko jest fucking good, i od Matta że to bardzo "prosta" sprawa.... dziwne to wszystko.... ale Richie wróci, i oby z rockowym, prawdziwie rockowym powrotem, mam na myśli przewrót w Bon Jovi, zmiana kilku rzeczy i powrót do starej dobrej muzy 
Rokitka zobacz sb na rozweselenie
http://www.youtube.com/watch?v=BWx0_Ipw ... IHw0mBtFIA
[ Dodano: 2013-05-05, 22:38 ]
a na dobranoc jeszcze to <3
http://www.youtube.com/watch?v=W_2TM5-r ... IHw0mBtFIA
<3 <3 <3
Rokitka zobacz sb na rozweselenie
[ Dodano: 2013-05-05, 22:38 ]
a na dobranoc jeszcze to <3
http://www.youtube.com/watch?v=W_2TM5-r ... IHw0mBtFIA
<3 <3 <3
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Czytałem właśnie na Hollywoodreporter że Richie raczej wróci na rock in rio a może się uda na kończące koncerty w New Jersey w lipcu...Ile w tym prawdy nie wiadomo...
Odpowiadając Frankiemu: szanse zawsze są że BJ wrócą do nas ale organizator musi zaklepać inne mniejsze miejsce na taki koncert. Wszystko zależy od przyjęcia, musimy dać z siebie wszystko nawet jak nie będzie Ryśka...Poza akcjami które są już przygotowywane musimy wymyślić jakiś hołd dla Richiego np. na Wanted jakieś wizerunki Ryśka w górę, okładki jego płyt, zdjęcia etc...Oczywiście wszyscy muszą znać text na pamięć i śpiewać...
To wszystko do omówienia jak już będzie wiadomo na 100% że Ryśka nie będzie...
Będzie nas mało ale możemy i musimy zostać zapamiętani przez Jona...To jedyna szansa na powrót w przyszłości bo liczebnością ich nie zachwycimy...Poza tym nie wiemy jak długo jeszcze BJ będą zapełniać stadiony...Może za parę lat będą grali w halach na 10tys osób i też będą szczęśliwi? Zobaczymy...
Odpowiadając Frankiemu: szanse zawsze są że BJ wrócą do nas ale organizator musi zaklepać inne mniejsze miejsce na taki koncert. Wszystko zależy od przyjęcia, musimy dać z siebie wszystko nawet jak nie będzie Ryśka...Poza akcjami które są już przygotowywane musimy wymyślić jakiś hołd dla Richiego np. na Wanted jakieś wizerunki Ryśka w górę, okładki jego płyt, zdjęcia etc...Oczywiście wszyscy muszą znać text na pamięć i śpiewać...
To wszystko do omówienia jak już będzie wiadomo na 100% że Ryśka nie będzie...
Będzie nas mało ale możemy i musimy zostać zapamiętani przez Jona...To jedyna szansa na powrót w przyszłości bo liczebnością ich nie zachwycimy...Poza tym nie wiemy jak długo jeszcze BJ będą zapełniać stadiony...Może za parę lat będą grali w halach na 10tys osób i też będą szczęśliwi? Zobaczymy...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Bardzo dobry pomysł Prezesie.prezes1 pisze:Poza akcjami które są już przygotowywane musimy wymyślić jakiś hołd dla Richiego np. na Wanted jakieś wizerunki Ryśka w górę, okładki jego płyt, zdjęcia etc...Oczywiście wszyscy muszą znać text na pamięć i śpiewać...![]()
Myślałem jeszcze o jakimś transparencie Come Back with Sambora, który trzeba by jakoś przemycić na stadion. Trzeba w tym wszystkim też pamiętać o Philu-X i postarać się by nie poczuł się u nas źle czy niezręcznie, bo to też może wpłynąć na nastawienie reszty zespołu i na ich opinię o nas
Damned, jeśli Layla pasuje to tym bardziej Rosie:Damned pisze:Imię dla psa pasuje... "You got me on my knees Layla"Tomker pisze:called Layla...
Rosie dla członka rodziny? Odpada, o ile pamiętamy kim była Rosie z utworu SamboryTomker pisze:Nie mogła dać imienia Rosie? Może tacie humor by się poprawił
Przy wyjsciu na spacer Ava mogła by zanucić "Rosie, Rosie I wanna take you away "
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Pozostańmy przy swoich zdaniachTomker pisze:Damned, jeśli Layla pasuje to tym bardziej Rosie:Damned pisze:Imię dla psa pasuje... "You got me on my knees Layla"Tomker pisze:called Layla...
Rosie dla członka rodziny? Odpada, o ile pamiętamy kim była Rosie z utworu SamboryTomker pisze:Nie mogła dać imienia Rosie? Może tacie humor by się poprawił
Przy wyjsciu na spacer Ava mogła by zanucić "Rosie, Rosie I wanna take you away "
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)