BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
To samo jeśli chodzi o Twitteraalniac pisze:Na instagramie jej konto jest potwierdzone, a zapytałam, czy jej konto na asku jest jej, czy to fake. Jeśli powie, że to jej, to sprawa wyjaśniona
A tak swoją drogą to fajnie wiedzieć, że Richie właściwie to ma się dobrze. Mam tylko nadzieję, że "personal matter" szybko się naprostuje i wróci jak najprędzej..Martwi mnie ta sytuacja coraz bardziej.
P.S. sorry za lekki offtop Alniac - czy to zdjęcie na Twoim avatarze to okładka jakiejś płyty?
[ Dodano: 2013-04-25, 23:51 ]
Orientuje sie ktoś, czy mógł by (odpukać) sprawdzać jakąś chorobę na której wyniki musiałby czekać tyle czasu?
[ Dodano: 2013-04-25, 23:51 ]
Mnie dziwi, że Sambo nie odnosi się do coverów ERLHTY. A z drugiej strony to może świadczyć o tym, ze nie nastawia się na porzucenie BJ i karierę solo.Agata BJ pisze:[.Martwi mnie ta sytuacja coraz bardziej.
Orientuje sie ktoś, czy mógł by (odpukać) sprawdzać jakąś chorobę na której wyniki musiałby czekać tyle czasu?
Mnie bardziej zastanawia, że go to totalnie nie rusza... w żadną stronę. Jedzie autem jak zaprogramowany Teofil Iks na gitarzeYana pisze:Może nie lubi Taylor SwiftTomker pisze:tak czy inaczej Sambora z filmiku na keeku nie wyglada na szczęśliwego, jak mu dziecię podśpiewujeNo chyba, ze zwraca uwagę tylko na drogę
[ Dodano: 2013-04-26, 00:04 ]
Aha, myślałem, że ma jakieś ukryte znaczeniealniac pisze:Nie, tylko ciekawe zdjęcie, które mi się wyjątkowo spodobało...Tomker pisze:Alniac - czy to zdjęcie na Twoim avatarze to okładka jakiejś płyty?
Znaczenie może jakieś ma...Tomker pisze:Aha, myślałem, że ma jakieś ukryte znaczenie![]()
Na insta również odpowiedź "it's fake. I dont have an ask.fm", natomiast zadałam jej drugie pytanie - czy wpada z tatuśkiem do Polski, bo nie wiemy, ile pierogów zrobić dla teamu BJ
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Mam nadzieję, że tylko dlatego, że nie lubi pierogów.Tomker pisze:Obstawiam, że nie odpowie na takie pytanie
[ Dodano: 2013-04-26, 00:56 ]
Swoją drogą obejrzałam tego jej keeka i Wasze spekulacje są dość pochopne. Widać go tam przez dwie sekundy, jest skupiony, bo prowadzi auto. Poza tym, ma się radować, kiedy jego rodzona córka słucha Swift?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
Normalka raczej, Zresztą tutaj jedzie z Richiem do szkoły a tutaj pisze o Hawajach? O ile dobrze zrozumiałem.Agata BJ pisze:No szkoda. Nigdy nie zrozumiem, że ktoś może mieć aż taki tupet by podszywać się pod kogokolwiek na portalach społecznościowych.Yana pisze:Tak myślałam, że ten ask, to fejk...
"I DO NOT HAVE AN ASK.FM. THE PROFILE OF ME IS FAKE."