BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
usunięty użytkownik 4858
- Agata BJ
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
To samo jeśli chodzi o Twitteraalniac pisze:Na instagramie jej konto jest potwierdzone, a zapytałam, czy jej konto na asku jest jej, czy to fake. Jeśli powie, że to jej, to sprawa wyjaśniona
A tak swoją drogą to fajnie wiedzieć, że Richie właściwie to ma się dobrze. Mam tylko nadzieję, że "personal matter" szybko się naprostuje i wróci jak najprędzej..Martwi mnie ta sytuacja coraz bardziej.
-
usunięty użytkownik 4858
P.S. sorry za lekki offtop Alniac - czy to zdjęcie na Twoim avatarze to okładka jakiejś płyty?
[ Dodano: 2013-04-25, 23:51 ]
Orientuje sie ktoś, czy mógł by (odpukać) sprawdzać jakąś chorobę na której wyniki musiałby czekać tyle czasu?
[ Dodano: 2013-04-25, 23:51 ]
Mnie dziwi, że Sambo nie odnosi się do coverów ERLHTY. A z drugiej strony to może świadczyć o tym, ze nie nastawia się na porzucenie BJ i karierę solo.Agata BJ pisze:[.Martwi mnie ta sytuacja coraz bardziej.
Orientuje sie ktoś, czy mógł by (odpukać) sprawdzać jakąś chorobę na której wyniki musiałby czekać tyle czasu?
-
usunięty użytkownik 4858
Mnie bardziej zastanawia, że go to totalnie nie rusza... w żadną stronę. Jedzie autem jak zaprogramowany Teofil Iks na gitarzeYana pisze:Może nie lubi Taylor SwiftTomker pisze:tak czy inaczej Sambora z filmiku na keeku nie wyglada na szczęśliwego, jak mu dziecię podśpiewujeNo chyba, ze zwraca uwagę tylko na drogę
[ Dodano: 2013-04-26, 00:04 ]
Aha, myślałem, że ma jakieś ukryte znaczeniealniac pisze:Nie, tylko ciekawe zdjęcie, które mi się wyjątkowo spodobało...Tomker pisze:Alniac - czy to zdjęcie na Twoim avatarze to okładka jakiejś płyty?
Znaczenie może jakieś ma...Tomker pisze:Aha, myślałem, że ma jakieś ukryte znaczenie![]()
Na insta również odpowiedź "it's fake. I dont have an ask.fm", natomiast zadałam jej drugie pytanie - czy wpada z tatuśkiem do Polski, bo nie wiemy, ile pierogów zrobić dla teamu BJ
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
usunięty użytkownik 4858
Mam nadzieję, że tylko dlatego, że nie lubi pierogów.Tomker pisze:Obstawiam, że nie odpowie na takie pytanie
[ Dodano: 2013-04-26, 00:56 ]
Swoją drogą obejrzałam tego jej keeka i Wasze spekulacje są dość pochopne. Widać go tam przez dwie sekundy, jest skupiony, bo prowadzi auto. Poza tym, ma się radować, kiedy jego rodzona córka słucha Swift?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
-
KondZik
Normalka raczej, Zresztą tutaj jedzie z Richiem do szkoły a tutaj pisze o Hawajach? O ile dobrze zrozumiałem.Agata BJ pisze:No szkoda. Nigdy nie zrozumiem, że ktoś może mieć aż taki tupet by podszywać się pod kogokolwiek na portalach społecznościowych.Yana pisze:Tak myślałam, że ten ask, to fejk...
"I DO NOT HAVE AN ASK.FM. THE PROFILE OF ME IS FAKE."