http://download.hellshare.pl/bon-jovi-r ... /10864713/
Enjoy!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Zgadzam się, cenimy zespół za całokształt, może to nie jest to, czego oczekiwaliśmy, ale każdy ma wzloty i upadki. Lata mijają, zespół się zmienia... A na przykład, jeśli lubię aktora 'X': zawsze znajdzie się film, w którym zagrał beznadziejnie albo rola była niedopasowana, źle napisany scenariusz whatever, a nie przestaje się go lubić, bo ocenia się wszystkie role.Milla pisze:Nikt biletów nie będzie oddawać tylko dlatego, że wydali taki sobie singiel. BJ to też cała masa pieknych piosenek, za które kochamy ten zespół i którego piosenki chcemy usłyszeć na żywo. A większość z nas nie pada na kolana przed wszystkim co zrobią, "bo to Bon Jovi, ja ich kocham, więc oni nagrywają tylko super utwory". Trochę krytyki też jest potrzebne czasem.major pisze:ps. bilety proponuje oddac dla tych malo wymagajacych od zespolu no bo wkoncu jak sie bawic przy takim gniocie jak beacuse we can ,,,,,,,,,,sorki za bledy
I to nie pierwsza piosenka, która mi nie wpadła w ucho. Mimo wszystko Bon Jovi to jeden z najlepszych zespołów na świecie.
Święte słowa, mam dokładnie tak samo mimo mojego dość mocno krytycznego podejścia do "nowego Bon Jovi"Dand pisze:Moge narzekać, pie%&$#ić różne głupoty ale jak ma wyjść singiel to znowu czuje sie jak dziecko czekające na świętego Mikołaja.
Oj Adi nie bluźnij, jakby tu bylo COKOLWIEK z Coldplay to bym sie slowem nie odezwalAdrian pisze:Dałbym sobie rękę uciąć jakby wstawić tam gitary w stylu Rammstein zamiast stylu Coldplay/Fun to byłaby ekstaza na forum.
Do mało których piosenek przekonuję się po ponownym przesłuchaniu, ale z tą mam tak jak ty - z każdym kolejnym przesłuchaniem jestem w stanie ścierpieć już tą sztuczną kwadratową gitarę w solówce i co raz bardziej mi się podoba.dobek994 pisze:A ja Wam powiem, że po kilku(nastu) przesłuchaniach Because We Can mi się teraz podoba. Też narzekałem na początku
Tak, nie ma zwrotu akcji. Masakrycznie prostacka piosenka do radia. Ale tak jak Adi napisał, z tym tekstem lecącym przed oczami brzmi lepiej. Chyba dlatego że fajna animacja no i tekst mimo wszystko broni ten kawałek.Magnolia pisze:oooo... tak słucham jej i słucham i już wiem, co mnie najbardziej razi w moim prywatnym odczuciu, pal licho już styl tej pioseneczki, bo jest juz jaka jest, ale... nie ma w niej żadnych emocji! Brak patosu lub ikry lub czegoś. Jest zaśpiewana, jakby Jon czytał tekst z kartki, był zmęczony, znudzony!
A w songach BJ zawsze są jakieś emocje/przekaz w głosie Jona! A tu tego nie ma. Jest wyprana z tego rodzaju przekazu. Ja tak myślę.