12.12.12 - Transmisja w polskiej TV!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

Ja chętnie poczekam.
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Stonsi są następni?

Wciąż oglądam :)
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Odpowiedni komunikat został przekazany? Teraz możecie się nie martwić i spokojnie odliczać dni do PGE. A tak na marginesie ... Richie jest rewelacyjnym gitarzystą ,ale wokalista w tym zespole jest ONLY ONE...i jak widać w bardzo dobrej formie!
KondZik

Post autor: KondZik »

kikusia28 pisze:Odpowiedni komunikat został przekazany? Teraz możecie się nie martwić i spokojnie odliczać dni do PGE. A tak na marginesie ... Richie jest rewelacyjnym gitarzystą ,ale wokalista w tym zespole jest ONLY ONE...i jak widać w bardzo dobrej formie!
Hehe ;)
Nikt tego nie zaklinał ani wczesniej ani teraz.
Jon był dziś "on fire" i to bardzo fajnie :)
Richie zagrał co miał i tyle. Bez podniety :]

Stonsi kręcą się na scenie <DANCE>
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

KondZik pisze:
Stonsi kręcą się na scenie <DANCE>
Swoją drogą biorąc pod uwagę ich staż sceniczny też nieźle się mają :D

EDIT:

Dobra, starczy tego dobrego. Idę spać.

Fajnie było oglądać koncert i dzielić się z Wami emocjami na bieżąco.
Życzę powodzenia we wstawaniu rano tym, którzy muszą oraz w czytaniu postów z dzisiejszej nocy tym, którzy zajrzą tu rano :D

Good night and good luck ;)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Talia pisze:Dlaczego ludzie buczeli na Bruce'a? :/
Uroki przekazów LIVE.
Na DVD pewnie to wyciszą... ale do sedna... moim zdaniem Bruce wypadł słabo. Jego głos nie brzmiał dziś dobrze. Faktem jest, że zagrał niejako w roli otwierającego, rozgrzewającego publikę, bo przecież dziś nie było supportów. Ludzie przyszli posłuchać największych gwiazd, być może dla części audytorium, nie był tak interesujący jak reszta dinozaurów. Nakładając to na jego słabą dyspozycję dzisiejszego dnia mieliśmy taki efekt.
Tak czy inaczej, nie ma wytłumaczenia dla takiego zachowania ze strony publiczności, która od początku mi się nie spodobała. Można to nazwać tylko w jeden sposób - chamstwo i brak szacunku dla artysty, który na dodatek pochodzi z miasta w którym występował.
Talia pisze:Co się stało z talkboxem na początku Preyera?
Nie pamiętam takiego zdarzenia i sądząc po minach Richiego i Jona, nie było to zaplanowane. Początkowo sądziłem, że tak to ma dzisiaj być, ale po chwili (widząc głowe Ryśka opuszczoną w dół) doszedłem do wniosku, że ktoś lub coś ewidentnie zawaliło w tej sprawie... :/
Jako fan, widzę oczywiście w tej pomyłce drugie dno.. zabrzmiało to ciekawie (bo inaczej niż zwykle), chociaż specyfika utworu opiera się właśnie na talkboxie i to że włączył się z opóźnieniem pozostawia u mnie niesmak.

Co do setlisty, to bez niespodzianek. Standardy. Jak dla mnie zbędne Who Says, chociaż duet z Brucem śpiewającym kawałek BJ to niecodzienna sytuacja i historyczny moment. Prayer wypadło pomimo wszystko najlepiej z uwagi na żywiołowe przyjęcie przez specyficzną tego wieczoru publiczność.

O reszcie artystów po koncercie :D
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Z tym buczeniem to nie było przypadkiem wołanie "Bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce" ?
Fajnie Boss zinterpretował Who says, kurde jak on sie tego nie wstydzi zaspiewac to chyba i ja nie powinienem :bg: w sensie ogólnie wstydzić, nie śpiewac ;p
Swoja droga pocieszny wystep, najpierw w 1 zwrotce Bruce wydaje sie brechtac sam z siebie,ze wyszlo mu srednio a drugiej by w ogole nie zacząl gdyby mu Jon nie krzyknal ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

W mysl zasady, ze "tylko krowa nie zmienia pogladow", z cala odpowiedzialnosci za swoje slowa, musze napisac, ze dzieki ostatniej nocy piosenka "Who Says You Can't Go Home" stala sie jedna z moich ulubionych!!
Dand pisze:Z tym buczeniem to nie było przypadkiem wołanie "Bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce" ?
:)

Tez mi sie tak wydaje!
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Świetny koncert. Jestem zaskoczony głosem BJ. Naprawdę super wokal. Jest w formie.

http://www.youtube.com/watch?v=hboNt8v2kS8 - tu jest Livin' on a prayer. Rewelacja.
4:07 - jak za dawnych lat.
4:32 - również (super!)
4:46 - też obaczcie.
Śpiewa niemal jak kiedyś. Zdecydowanie najlepsze wykonanie w ciągu ostatnich lat.

http://www.youtube.com/watch?v=qgXkdwjGxFY też polecam dla tych co nie ogladali. Czyściutkie wykonanie!
KondZik

Post autor: KondZik »

Dand pisze:Z tym buczeniem to nie było przypadkiem wołanie "Bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce" ?
Fajnie Boss zinterpretował Who says, kurde jak on sie tego nie wstydzi zaspiewac to chyba i ja nie powinienem :bg: w sensie ogólnie wstydzić, nie śpiewac ;p
Swoja droga pocieszny wystep, najpierw w 1 zwrotce Bruce wydaje sie brechtac sam z siebie,ze wyszlo mu srednio a drugiej by w ogole nie zacząl gdyby mu Jon nie krzyknal ;p

Z tym Bruuuuuce to całkiem możliwe. Chociaż brzmiało to dziwnie.
A co do sytuacji z Who says to powiem szczerze że fajnie to wyszło :bg: I faktycznie gdyby nie Jon to by zapomniał wejść w zwrotke :) Tekscior mu tam leciał i ogólnie dał rade, Jon był zadowolony że Jego idol śpiewa Jego kawałek :D
Who Says ;)
A co do wokalu jeszcze to spełniło się to co niektórzy z nas chcieli. Okazało się że ostatnie 2 koncerty i problemy z głosem to tylko gorszy czas i nasz wokalista nie idzie w strone Axlów itd, tylko naprawde świetnie daje rade kiedy trzeba !!
BON JOVI ROCKS!!
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Talia »

Artykuł na Interii, która nie dość, że zamieściła jako główne zdjęcie Bossa z Jonem, to jeszcze później przytacza słowa Sambory ;)
http://muzyka.interia.pl/rock/news/12-1 ... 1872487,46
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Krzysztof
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Krzysztof »

Koncert widziałem do połowy występu Erica Claptona. Najbardziej chciałem usłyszeć Bon Jovi i Eddie Veddera. To się udało. Zarówno wokalista Pearl Jam jak Bon Jovi wypadli bardzo dobrze. Duże brawa.

Pojawiło się jednak coś, co mnie wkurzyło w tym koncercie. Z tego, co można było obejrzeć w relacjach i z tego, co było tam mówione można wywnioskować, że pieniądze były zbierane tylko na pomoc ludziom w USA. Przekaz brzmiał: "Nasi ucierpiepli, to spieszymy im z pomocą", a co z Kubą i z Haiti? Czy tam są gorsi ludzie? Z tego, co wiem tam zniszczenia są większe, a kraje zdecydowanie biedniejsze od Stanów Zjednoczonych. W przekazach medialnych z huraganu też wyglądało to tak, że tylko Amerykanie cierpią. Piszą o tym pod tym linkiem m.in. Szymona Hołownia (trzecia informacja od góry) www.stacja7.pl/article/64

Jeżeli ten koncert był poświęcony tylko tym, co ucierpieli w USA, to mogę to ocenić tylko jako jedną wielką porażkę.
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Born to run
http://www.youtube.com/watch?v=OgBVpttagJc

Świetna forma, Jon skakał, biegał, do tego śpiewał czyściutko, LOAP genialne! Świetny występ, kto jak kto, ale oni potrafią porwać publiczność! Brawo!
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Co do publiczności to nie było żadne buczenie tylko oni krzyczeli "Bruce Burce Burce Bruce!''bardzo szybko i nierówno i się mogło tak wydawać :P oglądałam w tv wyraźnie było słychać co krzyczą no i widac:D;P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

ROCKSTAR pisze:W mysl zasady, ze "tylko krowa nie zmienia pogladow", z cala odpowiedzialnosci za swoje slowa, musze napisac, ze dzieki ostatniej nocy piosenka "Who Says You Can't Go Home" stala sie jedna z moich ulubionych!!
Hehe nie wierzyłam, że kiedykolwiek do tego dojdzie, ale chyba muszę powiedzieć to samo ;) Nie wiem, to chyba ta wyjątkowa atmosfera i że to New Jersey/NY, i że Jon w dobrym humorze, i że Bruce na scenie, i że grali u siebie, no nie wiem. Ale jakby nie było - już chyba nigdy nie powiem złego słowa na tę piosenkę. Co więcej, czekam aż ją zagrają w Gdańsku i będę mogła machać rękami na it’s alright :D

Rany, nie wierzę, że to napisałam...

A tak poza tym, Hallelujah Adama Sandlera – super :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”