Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja kupiłem najszybciej jak sie dało, możecie to nazywać przedsprzedażą, wszystko jedno, w każdym razie w 1 możliwej chwili gdy były dostępne, czwartek zdaje się.angelaana pisze:Faktycznie sprawdza się to, o czym wcześniej było pisane, ze im szybciej bilet zakupiony, tym później dotrze.
Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie

- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierkiMilla pisze:Jejku, ale super! SzczęściaraJa na takie wielkie wyróżnienie nawet nie czekam, chciałabym po prostu GO zobaczyć i pośpiewać z nim piosenki... poczuć tą atmosferę

i faktycznie, mam zdjęcie jak Jon patrzy mi sie w obiektyw https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg
a z Barcelony mam zdjęcie z Richiem : D
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm, to jest jakiś pomysłDand pisze: Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie

- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jakie zdjęcieKama97 pisze:Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierkiMilla pisze:Jejku, ale super! SzczęściaraJa na takie wielkie wyróżnienie nawet nie czekam, chciałabym po prostu GO zobaczyć i pośpiewać z nim piosenki... poczuć tą atmosferę
Szczęście na 200%
!
i faktycznie, mam zdjęcie jak Jon patrzy mi sie w obiektyw https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg

- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Done.Dand pisze:Ja kupiłem najszybciej jak sie dało, możecie to nazywać przedsprzedażą, wszystko jedno, w każdym razie w 1 możliwej chwili gdy były dostępne, czwartek zdaje się.
Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie
Mój status nie zmienił się do tej pory, a też kupowałam w czwartek przed południem... Napisałam grzeczne pytanie o wysyłkę i statusy, a teraz poobserwuję czy cokolwiek się zmieni
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
oj, ja wzdycham za każdym razem jak na nie patrze !Milla pisze:Jakie zdjęcieKama97 pisze:Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierkiMilla pisze:Jejku, ale super! SzczęściaraJa na takie wielkie wyróżnienie nawet nie czekam, chciałabym po prostu GO zobaczyć i pośpiewać z nim piosenki... poczuć tą atmosferę
Szczęście na 200%
!
a z Barcelony mam zdjęcie z Richiem : Dten uśmiech był tylko dla Ciebie...
zdjęcie z Richiem? Oprawiłabym w ramki, powiesiła na ścianie i codziennie patrzyła
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ech... udało mi się dopaść chłopaków po koncercie dla TVP, na lotnisku w Wawie. Ktoś mi wtedy zrobił zdjęcie z Richiem i drugie z Jonem (jechałam w takim pośpiechu, że nie zdążyłam kupić filmu do aparatu). Ten tajemniczy człowiek, którego imienia nawet nie znam, miał mi je potem wysłać, ale nigdy tego nie zrobiłMilla pisze:Jakie zdjęcieten uśmiech był tylko dla Ciebie...
zdjęcie z Richiem? Oprawiłabym w ramki, powiesiła na ścianie i codziennie patrzyła

Jedyne co mi zostało to wspomnienia i autografy na singlu z Crash.
BTW kimkolwiek jesteś Człowieku Z Aparatem, jeśli tu jesteś (frekwencja na forum ostatnio wzrosła) i pamiętasz że to Ty je robiłeś, to się odezwij i prześlij w końcu choć skan tego zdjęcia
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Dalej się zastanawiam kiedy dadzą nam te tourbooki i co według nich zrobię z nimi podczas koncertu... :p
PS Jak znam swoje szczęście to dla mnie ich już zabraknie
PS Jak znam swoje szczęście to dla mnie ich już zabraknie

To ja chyba na ten koncert ustawię się w kolejce już "o 22. poprzedniego dnia"... xDKama97 pisze: Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierkiSzczęście na 200%
!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Juz sama nie wiem na jaki sie zdecydowac ; ( ; > Chyba najlepsza opcja to GC i w przystepnej cenie ; p
[ Dodano: 2012-11-17, 19:57 ]
Zazdroszczę Ci ;PP
[ Dodano: 2012-11-17, 19:57 ]
Kama97 pisze:Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierki Szczęście na 200% !
Zazdroszczę Ci ;PP
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day