Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
joanna
I Believe
I Believe

Post autor: joanna »

do zobaczenia :) wszyscy bedziemy sie super bawic
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

angelaana pisze:Faktycznie sprawdza się to, o czym wcześniej było pisane, ze im szybciej bilet zakupiony, tym później dotrze.
Ja kupiłem najszybciej jak sie dało, możecie to nazywać przedsprzedażą, wszystko jedno, w każdym razie w 1 możliwej chwili gdy były dostępne, czwartek zdaje się.
Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Milla pisze:Jejku, ale super! Szczęściara :comk2: Ja na takie wielkie wyróżnienie nawet nie czekam, chciałabym po prostu GO zobaczyć i pośpiewać z nim piosenki... poczuć tą atmosferę :jupi:
Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierki :D Szczęście na 200% !!!
i faktycznie, mam zdjęcie jak Jon patrzy mi sie w obiektyw https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg :D
a z Barcelony mam zdjęcie z Richiem : D
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Dand pisze: Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie :)
Hmm, to jest jakiś pomysł :cfaniak:
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Kama97 pisze:
Milla pisze:Jejku, ale super! Szczęściara :comk2: Ja na takie wielkie wyróżnienie nawet nie czekam, chciałabym po prostu GO zobaczyć i pośpiewać z nim piosenki... poczuć tą atmosferę :jupi:
Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierki :D Szczęście na 200% !!!
i faktycznie, mam zdjęcie jak Jon patrzy mi sie w obiektyw https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg :D
Jakie zdjęcie :o ten uśmiech był tylko dla Ciebie... ;) zdjęcie z Richiem? Oprawiłabym w ramki, powiesiła na ścianie i codziennie patrzyła :lol:
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Dand pisze:Ja kupiłem najszybciej jak sie dało, możecie to nazywać przedsprzedażą, wszystko jedno, w każdym razie w 1 możliwej chwili gdy były dostępne, czwartek zdaje się.
Jak sie bardzo niecierpliwicie to polecam skorzystac z formularza na eventimie by zadać pytanie. Tam tez podajecie numer swojego zamówienia. Ja tak zrobiłem i tego samego dnia wieczorem zmienił mi się status na "gotowe do wysyłki" no a bilety jak wiadomo czekają już w szufladzie :)
Done.
Mój status nie zmienił się do tej pory, a też kupowałam w czwartek przed południem... Napisałam grzeczne pytanie o wysyłkę i statusy, a teraz poobserwuję czy cokolwiek się zmieni :)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Milla pisze:
Kama97 pisze:
Jakie zdjęcie :o ten uśmiech był tylko dla Ciebie... ;) zdjęcie z Richiem? Oprawiłabym w ramki, powiesiła na ścianie i codziennie patrzyła :lol:
oj, ja wzdycham za każdym razem jak na nie patrze !
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Milla pisze:Jakie zdjęcie :o ten uśmiech był tylko dla Ciebie... ;) zdjęcie z Richiem? Oprawiłabym w ramki, powiesiła na ścianie i codziennie patrzyła :lol:
Ech... udało mi się dopaść chłopaków po koncercie dla TVP, na lotnisku w Wawie. Ktoś mi wtedy zrobił zdjęcie z Richiem i drugie z Jonem (jechałam w takim pośpiechu, że nie zdążyłam kupić filmu do aparatu). Ten tajemniczy człowiek, którego imienia nawet nie znam, miał mi je potem wysłać, ale nigdy tego nie zrobił :(
Jedyne co mi zostało to wspomnienia i autografy na singlu z Crash.

BTW kimkolwiek jesteś Człowieku Z Aparatem, jeśli tu jesteś (frekwencja na forum ostatnio wzrosła) i pamiętasz że to Ty je robiłeś, to się odezwij i prześlij w końcu choć skan tego zdjęcia :) ...proszę...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
kamilka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kamilka »

A te bilety na GC za 500 zł czy sie roznią od tych za 350 : > I jeszcze moje jedno pytanie czy ten najdrozszy bilet daje opcje wejscia za kulisy albo cos ; pp ?
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

te za 500 są Golden Circle Fast Track-wchodzisz szybciej niż pozostali z Golden.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

I obecnie kosztuje 550zł, a nie 500zł. W tej cenie masz wcześniejsze wejście, pamiątkowy laminowany identyfikator oraz pamiątkowy tourbook.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Agata BJ pisze:I obecnie kosztuje 550zł, a nie 500zł. W tej cenie masz wcześniejsze wejście, pamiątkowy laminowany identyfikator oraz pamiątkowy tourbook.
a VIP dla wapniaków ;) czyli te na lewej trybunie też zawierają tourbook? Znajomych namówiłam i teraz mnie zaskoczyli pytaniem...
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Dalej się zastanawiam kiedy dadzą nam te tourbooki i co według nich zrobię z nimi podczas koncertu... :p
PS Jak znam swoje szczęście to dla mnie ich już zabraknie :ok:
Kama97 pisze: Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierki :D Szczęście na 200% !!!
To ja chyba na ten koncert ustawię się w kolejce już "o 22. poprzedniego dnia"... xD
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
kamilka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kamilka »

Juz sama nie wiem na jaki sie zdecydowac ; ( ; > Chyba najlepsza opcja to GC i w przystepnej cenie ; p

[ Dodano: 2012-11-17, 19:57 ]
Kama97 pisze:Na pierwszym w życiu koncercie, po całodniowym warowaniu pod bramkami, potem wyścigu do wejścia, i prześliźnięciu się między ludźmi, dopadliśmy barierki Szczęście na 200% !
i faktycznie, mam zdjęcie jak Jon patrzy mi sie w obiektyw https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg

Zazdroszczę Ci ;PP :D
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Też będziemy takie mieć! :P
Oby :(
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”