Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Czy może mi ktoś powiedzieć czy jeśli chodzi o bilety kupione przez Backstage i odbieranie ich przed koncertem z dowodem tożsamości to bilet oddadzą na nazwisko osoby wpisanej do billing information? Jestem tego pewna na 99%, ale wolę się upewnić, bo na karcie, którą płaciłam jest zupełnie inne nazwisko :>
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

trojanowsky pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć czy jeśli chodzi o bilety kupione przez Backstage i odbieranie ich przed koncertem z dowodem tożsamości to bilet oddadzą na nazwisko osoby wpisanej do billing information? Jestem tego pewna na 99%, ale wolę się upewnić, bo na karcie, którą płaciłam jest zupełnie inne nazwisko :>
Tak, jak płaciłam za Drezno, to nazwisko na koncie Backstage było moje, na płatności mojego wujka, a odbierałam bilety bez niego, bez problemu. Wystarczy dowód wpłaty, tak mi się wydaje.
Awatar użytkownika
Martaaa
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martaaa »

Mnie pani w Empiku w Krakowie o 9:56 w piątek przyprawiła prawie o zawał serca, mówiąc najpierw, że biletów chyba już nie ma, a potem, że jednak są ale poblokowane.... Musiałam poczekać kilka minut żeby zadzwoniła na infolinię i odblokowali. I już o 10:06 trzymałam w łapce bilet na płytę :D Z Empiku wychodziłam ze łzami w oczach, nadal nie mogąc uwierzyć w to co zakupiłam... ;]
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Martaaa, byłam na stronie Eventimu ok. 10 i faktycznie wszystkie bilety były zablokowane.
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Mam takie pytanko... Czy wybiera się ktoś może na trybunę w 2 kategorii cenowej? Niestety raczej na GC w żadnej wersji nie będę mogła się szarpnąć, a jak mam się gdzieś tam poniewierać na płycie na tyłach stadionu to już chyba wolę mieć miejsce siedzące na te kilka godzin przed wyjściem BJ na scenę :D Ale cały czas jeszcze się zastanawiam... Tylko kurczę żeby potem nie było, że od tego zastanawiania w ogóle nie dostanę biletów, bo ich już nie będzie :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dobry znak - Bilety za 99 zł już niedostępne ;)
Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu jak zejdą płatności za GC i GC FT pojawią się 2 kolejne niedostępne opcje ;)
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

A czy bilety za 99 zł w ogóle były dostępne na eventim.pl czy rzeczywiście tak szybko zeszły? Bo ja sprawdzałam w piątek i już ich nie było... Za chwilę mi jeszcze wykupią te za 180 i będę musiała na tę nieszczęsną płytę kupić, hehe :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A czy bilety za 99 zł w ogóle były dostępne na eventim.pl czy rzeczywiście tak szybko zeszły? Bo ja sprawdzałam w piątek i już ich nie było... Za chwilę mi jeszcze wykupią te za 180 i będę musiała na tę nieszczęsną płytę kupić, hehe
Tak były. sprawdzałem ile można wziąć naraz i Diamondów można wziąć naraz 2 a tych za 99 zł można było 8 albo 9.
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

Sophia, Bilety za 99 zl są nadal dostępne na stronie Prestige-ale jest juz końcówka,więc się spiesz :cfaniak:
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

TheMop pisze:Sophia, Bilety za 99 zl są nadal dostępne na stronie Prestige-ale jest juz końcówka,więc się spiesz :cfaniak:
No niestety już nie ma :( I teraz nie wiem czy kupować te za 180 czy poczekać aż może jeszcze się pojawią te za 99. Do końca nie wiem jak te systemy działają...
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

Sophia, Są są tylko dobrze poszukaj- tylko na prestige nie na eventimie-ja ciągle widze, że są dostępne:)
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

TheMop, mi jak byk ciągle pokazuje "brak dostępnych biletów". Jeszcze trochę poczekam aż może się pojawią, ale potem chyba uderzę w te za 180, żeby i tych mi nie wykupili :D Aczkolwiek tych jest nieporównywalnie więcej, więc jest szansa, że jeszcze przez jakiś czas będą dostępne :D
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

Ah, jestem szczęśliwą posiadaczką biletów już od piątku. Już nie mogę się doczekać! To będzie piękny dzień! :)
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Na stronie eventimu Bon Jovi na 2 miejscu TOP 10 :)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

monjovi pisze:Na stronie eventimu Bon Jovi na 2 miejscu TOP 10 :)
Super! Szkoda, że na Mumfordów bilety już są wyprzedane :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”