Czy może mi ktoś powiedzieć czy jeśli chodzi o bilety kupione przez Backstage i odbieranie ich przed koncertem z dowodem tożsamości to bilet oddadzą na nazwisko osoby wpisanej do billing information? Jestem tego pewna na 99%, ale wolę się upewnić, bo na karcie, którą płaciłam jest zupełnie inne nazwisko :>
trojanowsky pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć czy jeśli chodzi o bilety kupione przez Backstage i odbieranie ich przed koncertem z dowodem tożsamości to bilet oddadzą na nazwisko osoby wpisanej do billing information? Jestem tego pewna na 99%, ale wolę się upewnić, bo na karcie, którą płaciłam jest zupełnie inne nazwisko :>
Tak, jak płaciłam za Drezno, to nazwisko na koncie Backstage było moje, na płatności mojego wujka, a odbierałam bilety bez niego, bez problemu. Wystarczy dowód wpłaty, tak mi się wydaje.
Mnie pani w Empiku w Krakowie o 9:56 w piątek przyprawiła prawie o zawał serca, mówiąc najpierw, że biletów chyba już nie ma, a potem, że jednak są ale poblokowane.... Musiałam poczekać kilka minut żeby zadzwoniła na infolinię i odblokowali. I już o 10:06 trzymałam w łapce bilet na płytę Z Empiku wychodziłam ze łzami w oczach, nadal nie mogąc uwierzyć w to co zakupiłam...
Mam takie pytanko... Czy wybiera się ktoś może na trybunę w 2 kategorii cenowej? Niestety raczej na GC w żadnej wersji nie będę mogła się szarpnąć, a jak mam się gdzieś tam poniewierać na płycie na tyłach stadionu to już chyba wolę mieć miejsce siedzące na te kilka godzin przed wyjściem BJ na scenę Ale cały czas jeszcze się zastanawiam... Tylko kurczę żeby potem nie było, że od tego zastanawiania w ogóle nie dostanę biletów, bo ich już nie będzie
Dobry znak - Bilety za 99 zł już niedostępne
Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu jak zejdą płatności za GC i GC FT pojawią się 2 kolejne niedostępne opcje
A czy bilety za 99 zł w ogóle były dostępne na eventim.pl czy rzeczywiście tak szybko zeszły? Bo ja sprawdzałam w piątek i już ich nie było... Za chwilę mi jeszcze wykupią te za 180 i będę musiała na tę nieszczęsną płytę kupić, hehe
A czy bilety za 99 zł w ogóle były dostępne na eventim.pl czy rzeczywiście tak szybko zeszły? Bo ja sprawdzałam w piątek i już ich nie było... Za chwilę mi jeszcze wykupią te za 180 i będę musiała na tę nieszczęsną płytę kupić, hehe
Tak były. sprawdzałem ile można wziąć naraz i Diamondów można wziąć naraz 2 a tych za 99 zł można było 8 albo 9.
TheMop pisze:Sophia, Bilety za 99 zl są nadal dostępne na stronie Prestige-ale jest juz końcówka,więc się spiesz
No niestety już nie ma I teraz nie wiem czy kupować te za 180 czy poczekać aż może jeszcze się pojawią te za 99. Do końca nie wiem jak te systemy działają...
TheMop, mi jak byk ciągle pokazuje "brak dostępnych biletów". Jeszcze trochę poczekam aż może się pojawią, ale potem chyba uderzę w te za 180, żeby i tych mi nie wykupili Aczkolwiek tych jest nieporównywalnie więcej, więc jest szansa, że jeszcze przez jakiś czas będą dostępne