Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja myślę, że pomysł z wypuszczeniem białych i czerwonych, napełnionych helem balonów jest super. Można by to jakoś urozmaicić, aby miało to powiązanie nie tylko z Polską, ale też BJ.
Jeśli balony z helem nie wchodzą w grę, można po prostu przynieść balony i je nadmuchać w środku. Na Coldplay wszyscy mieli żółte balony i zespołowi się bardzo podobało, choć ta akcja jakoś specjalnie nie wyszła.
Jeśli balony z helem nie wchodzą w grę, można po prostu przynieść balony i je nadmuchać w środku. Na Coldplay wszyscy mieli żółte balony i zespołowi się bardzo podobało, choć ta akcja jakoś specjalnie nie wyszła.
- maDZia_14323
- Keep The Faith
Odnośnie mordek z HAND, to zamiast masy wydrukowanych przez każdego kartek z tym logo, można by zrobić taką jedną dużą HAND-zikową mordkę na trybunach dolnych i górnych na wprost stadionu. Jak chłopaki zaczęliby grać HAND ludzie z trybun podnieśliby w górę kartki i stworzyliby z nich taką jedną dużą mordkę.
trojanowsky przecież można zrobić akcję z HANDEM i zrobić akcje związaną nową płytą. Zawsze lepiej mieć więcej pomysłów i wybierać perełki niż mieć ich niedobór
To się nazywa ryzyk fizykKM pisze:gorzej jak nie zaśpiewają HAND
trojanowsky przecież można zrobić akcję z HANDEM i zrobić akcje związaną nową płytą. Zawsze lepiej mieć więcej pomysłów i wybierać perełki niż mieć ich niedobór
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
Pamiętajcie, że nie tylko my będziemy na tym koncercie - BJ to jednak masówka i pojawi się też na pewno sporo ludzi, którzy np. nawet nie wiedzą kto to jest Richie Sambora. Znają po prostu kilka numerów, wiedzą, że to Big Band, i chcą zobaczyć wielkie show. Ale nie wejdą na bonjovi.pl ogarnąć jakąś akcję - dlatego uważam, że np. akcja typu wszyscy na trybunach podnoszą mordy z HAND, ma średnie szanse powodzenia... ;-)
(choć mogę się oczywiście mylić)
pozdrawiam ;-)
(choć mogę się oczywiście mylić)
pozdrawiam ;-)
- maDZia_14323
- Keep The Faith
Zgodzę się z Bart, że mogą być osoby które mogą mieć średnią wiedzę o zespole, ale wg mnie będą to raczej osoby towarzyszące które przyjdą z kimś zakręconym, ot tak np ja. Jak dowiedziałam się że jest koncert chłopak nawet się nie zapytał czy chce żeby on ze mną jechać, po prostu stwierdził że jedziemy na koncert. Nie interesuje się on Bon Jovi, słucha troche innego gatunku muzyki ... acz mam pół roku żeby wytłumaczyć mu kto to jest Richie czy Tico, i ostatnio nawet sam sięgnął po moją ukochaną płytę HAND więc, na tłum "lemingów" nic nie wiedzących bym nie liczyła, a nawet jeśli to i tak z chęcią wezmą udział w zabawie.
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
-
- I Believe
Myślę,że coś "prostego" wystarczy, choć proste nie znaczy beznadziejne. Poniżej zamieszczam link z fajnymi akcjami fanów- czy pomysł z flagą z kartoników na U2 nie jest efektowny? Przy takim dużym koncercie myślę,że to jedyny trafiony pomysł-bo jego realizacja daje szanse na powodzenie. Ewentualnie na trybunach można rozciągnąć jakiś wielki transparent i to tyle.
http://natemat.pl/19535,lady-gaga-placz ... c-artystow
http://natemat.pl/19535,lady-gaga-placz ... c-artystow
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Wydaje mi się że jedna wielka mordka z HAND ułożona na całym stadionie może być ciężka do przeprowadzenia, lepiej zostać przy wielu pojedynczych kartonikach 
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm
Z całym szacunkiem, ale jak HAND może być nieaktualne...w takim razie, ja idę na ten koncert dla wszystkiego co nieaktualne ! ;-D ;-)
Ejj, myślicie, że jest szansa, że Mr. Richie Seeaambora zaśpiewa nam jakiś utwór ?
Byłoby niewypowiedzianie miło ;-) Może można pomyśleć o jakiejś akcji także pod tym kątem...w końcu to pierwszy koncert w PL najwspanialszego na świecie rockmena z polskimi korzeniami, czyż nie ? ;-D
pozdrawiam
Ejj, myślicie, że jest szansa, że Mr. Richie Seeaambora zaśpiewa nam jakiś utwór ?
Byłoby niewypowiedzianie miło ;-) Może można pomyśleć o jakiejś akcji także pod tym kątem...w końcu to pierwszy koncert w PL najwspanialszego na świecie rockmena z polskimi korzeniami, czyż nie ? ;-D
pozdrawiam