Organizacja na PGE Arenie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

pomysl prosty i efektowny bez zadnego festyniarskeigo zadecia.

Podczas wykonywania HAND, wszyscy kartki z narysowanym logo Hand w gore .

Proste do realizacji a efekt gwarantowany.
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Bemol1995
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Bemol1995 »

Można też wypuścić wtedy czerwone balony. Cały stadion byłby czerwony :D
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

gorzej jak nie zaśpiewają HAND
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

A ta akcja z HAND nie jest przestarzała? W końcu to będzie niby promocja nowej płyty, może poczekajmy na nią i wymyślimy coś związanego stricte z nią :)
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Ja myślę, że pomysł z wypuszczeniem białych i czerwonych, napełnionych helem balonów jest super. Można by to jakoś urozmaicić, aby miało to powiązanie nie tylko z Polską, ale też BJ.
Jeśli balony z helem nie wchodzą w grę, można po prostu przynieść balony i je nadmuchać w środku. Na Coldplay wszyscy mieli żółte balony i zespołowi się bardzo podobało, choć ta akcja jakoś specjalnie nie wyszła.
Awatar użytkownika
maDZia_14323
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: maDZia_14323 »

Odnośnie mordek z HAND, to zamiast masy wydrukowanych przez każdego kartek z tym logo, można by zrobić taką jedną dużą HAND-zikową mordkę na trybunach dolnych i górnych na wprost stadionu. Jak chłopaki zaczęliby grać HAND ludzie z trybun podnieśliby w górę kartki i stworzyliby z nich taką jedną dużą mordkę.
KM pisze:gorzej jak nie zaśpiewają HAND
To się nazywa ryzyk fizyk :)
trojanowsky przecież można zrobić akcję z HANDEM i zrobić akcje związaną nową płytą. Zawsze lepiej mieć więcej pomysłów i wybierać perełki niż mieć ich niedobór :)
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Myślę, że jednak HAND na 99,9% zagrają, bo jest to jeden z ich hitów ostatnich lat i założą, że to właśnie znamy ;]
Bart
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Bart »

Pamiętajcie, że nie tylko my będziemy na tym koncercie - BJ to jednak masówka i pojawi się też na pewno sporo ludzi, którzy np. nawet nie wiedzą kto to jest Richie Sambora. Znają po prostu kilka numerów, wiedzą, że to Big Band, i chcą zobaczyć wielkie show. Ale nie wejdą na bonjovi.pl ogarnąć jakąś akcję - dlatego uważam, że np. akcja typu wszyscy na trybunach podnoszą mordy z HAND, ma średnie szanse powodzenia... ;-)
(choć mogę się oczywiście mylić)
pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Bart, nie wiem czy będzie aż tyle osób, którzy przyjadą z ciekawości.. Moim zdaniem z ciekawości można przyjść na występ Dody, bo ma bilety po kilkanaście złoty... A jesli ktoś płaci dajmy na to te 199 zł, to jednak musi się trochę interesować ;)
Awatar użytkownika
maDZia_14323
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: maDZia_14323 »

Zgodzę się z Bart, że mogą być osoby które mogą mieć średnią wiedzę o zespole, ale wg mnie będą to raczej osoby towarzyszące które przyjdą z kimś zakręconym, ot tak np ja. Jak dowiedziałam się że jest koncert chłopak nawet się nie zapytał czy chce żeby on ze mną jechać, po prostu stwierdził że jedziemy na koncert. Nie interesuje się on Bon Jovi, słucha troche innego gatunku muzyki ... acz mam pół roku żeby wytłumaczyć mu kto to jest Richie czy Tico, i ostatnio nawet sam sięgnął po moją ukochaną płytę HAND więc, na tłum "lemingów" nic nie wiedzących bym nie liczyła, a nawet jeśli to i tak z chęcią wezmą udział w zabawie.
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Oczywiście, że lepiej mieć więcej pomysłów ;) i nie mówię, że pomysł mi się nie podoba haha Mi się wydaje, że cokolwiek nie wymyślimy, to ludzie, którzy nawet dowiedzą się o naszej akcji dopiero w dniu koncertu na arenie chętnie się w to włączą dla dobrej zabawy :)
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

Myślę,że coś "prostego" wystarczy, choć proste nie znaczy beznadziejne. Poniżej zamieszczam link z fajnymi akcjami fanów- czy pomysł z flagą z kartoników na U2 nie jest efektowny? Przy takim dużym koncercie myślę,że to jedyny trafiony pomysł-bo jego realizacja daje szanse na powodzenie. Ewentualnie na trybunach można rozciągnąć jakiś wielki transparent i to tyle.
http://natemat.pl/19535,lady-gaga-placz ... c-artystow
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Wydaje mi się że jedna wielka mordka z HAND ułożona na całym stadionie może być ciężka do przeprowadzenia, lepiej zostać przy wielu pojedynczych kartonikach ;)
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Zupełnie nie rozumiem po co bawić się w symbol HAND, skoro to jest już nieco nieaktualne.. Może poczekajmy jednak na nową płytę i jej symbole, a wtedy zobaczymy co da się zrobić.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Bart
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Bart »

Z całym szacunkiem, ale jak HAND może być nieaktualne...w takim razie, ja idę na ten koncert dla wszystkiego co nieaktualne ! ;-D ;-)

Ejj, myślicie, że jest szansa, że Mr. Richie Seeaambora zaśpiewa nam jakiś utwór ?
Byłoby niewypowiedzianie miło ;-) Może można pomyśleć o jakiejś akcji także pod tym kątem...w końcu to pierwszy koncert w PL najwspanialszego na świecie rockmena z polskimi korzeniami, czyż nie ? ;-D
pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”