Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
a tam:p w Dreznie nikt nam nic nie zabrał, staliśmy obok ochroniarzy zarówno zespołu jak i tych miejscowych mieli gdzieś, że znajomy nagrywał wszystko kamerą, także spokojnie
pozatym zawsze wszedzie na każdym koncercie tego typu jest zakaz fotografowania 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jon tak rzekł?PrestigeMJM pisze:Na tą chwilę mamy informację, że artysta nie zgadza się na wnoszenie aparatów na teren koncertu. Zarówno aparatów profesjonalnych, jak i kieszonkowych/kompaktowych do 5 Mpix.iwwka pisze:nie byłabym taka pewna tego zakazu - trzeba będzie się dokładnie dowiedzieć u organizatora.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Jak do tej pory na koncerty BJ bez problemów można było wnosić aparaty kompaktowe. Nie było z tym żadnego problemu.
Nawet na stronie BECKSTAGE były regulaminy koncertów z informacją że aparat kompaktowy można wnieść.
A tak nawisem... to teraz komórki robią lepsze zdjęcia niz niektóre aparaty więc zakaz wnoszenia aparatów jaki by miał sens.
Nawet na stronie BECKSTAGE były regulaminy koncertów z informacją że aparat kompaktowy można wnieść.
A tak nawisem... to teraz komórki robią lepsze zdjęcia niz niektóre aparaty więc zakaz wnoszenia aparatów jaki by miał sens.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A zgadza się na wnoszenie telefonów komórkowych?PrestigeMJM pisze:Na tą chwilę mamy informację, że artysta nie zgadza się na wnoszenie aparatów na teren koncertu. Zarówno aparatów profesjonalnych, jak i kieszonkowych/kompaktowych do 5 Mpix.iwwka pisze:nie byłabym taka pewna tego zakazu - trzeba będzie się dokładnie dowiedzieć u organizatora.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- AlanPolonia
- I Believe
Widzieliscie jak sie przygotowuja wlosi?? ustawiaja scene na szerokosc stadionu - z takim rozwiazaniem sie jeszcze nie spotkalem...
http://www.ticketone.it/tickets.html?fu ... 2477157741
http://www.ticketone.it/tickets.html?fu ... 2477157741
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
NaprawdęPrestigeMJM pisze:Na tą chwilę mamy informację, że artysta nie zgadza się na wnoszenie aparatów na teren koncertu. Zarówno aparatów profesjonalnych, jak i kieszonkowych/kompaktowych do 5 Mpix.iwwka pisze:nie byłabym taka pewna tego zakazu - trzeba będzie się dokładnie dowiedzieć u organizatora.
[ Dodano: 2012-11-09, 18:21 ]
ale w sumie nie martwmy się o aparaty, bo w Dreźnie przy wszystkich wejściowych bramkach, wisiały tablice o zakazie robienia zdjęć, wnoszeniu aparatów kamer. I nikt na to nie zwracał uwagi, wszystko zależy od dobrej woli ochroniarza.
-
- Have A Nice Day
Mam nadzieję, że coś fajnego i oryginalnego wspólnie wymyślimy na ten koncert. Większość z Was jest osobami młodymi i bardzo młodymi, które mają pełno szalonych i niepowtarzalnych pomysłów. Czytając Wasze propozycje to podobał mi się pomysł z balonami, z koszulkami, z zapalniczkami, z piosenką - jednak wydaje mi się, że to już było albo jest takie „słabe” . Nie chcę się wymądrzać , ale pasowało by naprawdę coś takiego wymyślić, aby ten koncert pozostał w pamięci chłopaków na dłużej albo na zawsze, a nie poczucie „..no dobra, fajnie było …”.
Pewno mnie wyśmiejecie itd. , ale co mi tam - coś takiego pojawiło mi się w myślach i przed oczami.
W różnych miejscach na całym stadionie „porozrzucane” albo baner, albo plakat, albo coś innego ze zdjęciem okładki każdej płyty, którą BJ wydali (każdy baner dotyczy innej płyty) i zdanie nawiązujące do tytułu jednej piosenki z tej płyty, przerobione w ten sposób, że chcemy zespołowi coś przekazać (nie wiem czy ja to dobrze tłumaczę). Podam może przykład np.:
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty „Bon Jovi” i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „Come back” – np.: „COME BACK” - WE NEED YOUR MUSIC !
2) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "7800° Fahrenheit" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „SECRET DREAMS” – np.: „YOU ARE IN OUR SECRET DREAMS” !
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "Slippery when wet" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „NEVER SAY GOODBYE” – np.: „NEVER SAY GOODBYE - WE HOPE THAT THIS WILL NEVER END”
Itd., itd. ………………
TO JEST TYLKO MOJA WIZJA
!

Pewno mnie wyśmiejecie itd. , ale co mi tam - coś takiego pojawiło mi się w myślach i przed oczami.
W różnych miejscach na całym stadionie „porozrzucane” albo baner, albo plakat, albo coś innego ze zdjęciem okładki każdej płyty, którą BJ wydali (każdy baner dotyczy innej płyty) i zdanie nawiązujące do tytułu jednej piosenki z tej płyty, przerobione w ten sposób, że chcemy zespołowi coś przekazać (nie wiem czy ja to dobrze tłumaczę). Podam może przykład np.:
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty „Bon Jovi” i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „Come back” – np.: „COME BACK” - WE NEED YOUR MUSIC !
2) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "7800° Fahrenheit" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „SECRET DREAMS” – np.: „YOU ARE IN OUR SECRET DREAMS” !
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "Slippery when wet" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „NEVER SAY GOODBYE” – np.: „NEVER SAY GOODBYE - WE HOPE THAT THIS WILL NEVER END”
Itd., itd. ………………
TO JEST TYLKO MOJA WIZJA

BJ - It's my life - Always !
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
sprytnie ogarnięteiwwka pisze:Ja mam dogodne warunki dla aparatu: 1. bilet na trybunie gdzie raczej ścisku nie będzie 2. męża, który zbyt wielkim fanem BJ nie jest ale jedzie ze mną i jak będę chciała poskakać to będzie trzymał aparacik.
to już teraz powiem: mam nadzieję że pokażesz/udostępnisz co napstrykałaś:))
-
- Have A Nice Day
Wiem, że to pomysł raczej nierealny, ale można też zrobić jeden wielki np bilboard i umieścić na nim wszystko tzn zdjęcie okładki płyty a obok przesłanie - tak jakby podsumowanie ich całego 30 lecia zespołu :
Niech się dowiedzą, że Polscy Fani kochają ich Od zawsze - Na zawsze
! 
Niech się dowiedzą, że Polscy Fani kochają ich Od zawsze - Na zawsze

BJ - It's my life - Always !
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
To już chyba zamiast tej gigantycznej flagi.Miracle-BJ pisze:Wiem, że to pomysł raczej nierealny, ale można też zrobić jeden wielki np bilboard i umieścić na nim wszystko tzn zdjęcie okładki płyty a obok przesłanie - tak jakby podsumowanie ich całego 30 lecia zespołu :
Niech się dowiedzą, że Polscy Fani kochają ich Od zawsze - Na zawsze!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
-
- Have A Nice Day