Organizacja na PGE Arenie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

a tam:p w Dreznie nikt nam nic nie zabrał, staliśmy obok ochroniarzy zarówno zespołu jak i tych miejscowych mieli gdzieś, że znajomy nagrywał wszystko kamerą, także spokojnie :P pozatym zawsze wszedzie na każdym koncercie tego typu jest zakaz fotografowania :)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Pewnie, zakaz jest zawsze ale przecież ochroniarze nie mogą kazać przynajmniej co drugiej osobie się cofać, w końcu zdecydowana większość ma aparat.
Zakaz niemożliwy do przestrzegania. Pewnie co najwyżej będą robic problemy z lustrzankami.
Obrazek
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

PrestigeMJM pisze:
iwwka pisze:nie byłabym taka pewna tego zakazu - trzeba będzie się dokładnie dowiedzieć u organizatora.
Na tą chwilę mamy informację, że artysta nie zgadza się na wnoszenie aparatów na teren koncertu. Zarówno aparatów profesjonalnych, jak i kieszonkowych/kompaktowych do 5 Mpix.
Jon tak rzekł? :D To chyba nie mówimy o tym samym artyście. Co do lustrzanek to się zgadzam - robią problemy z ich wniesieniem zwłaszcza do sektorów przed sceną, ale reszta... nigdy się z tym nie spotkałam.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
iwwka
I Believe
I Believe

Post autor: iwwka »

Dajecie mi jednak nadzieję, że tę swoją lustrzankę na trybunę wniosę :)
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

Jak do tej pory na koncerty BJ bez problemów można było wnosić aparaty kompaktowe. Nie było z tym żadnego problemu.
Nawet na stronie BECKSTAGE były regulaminy koncertów z informacją że aparat kompaktowy można wnieść.
A tak nawisem... to teraz komórki robią lepsze zdjęcia niz niektóre aparaty więc zakaz wnoszenia aparatów jaki by miał sens.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

PrestigeMJM pisze:
iwwka pisze:nie byłabym taka pewna tego zakazu - trzeba będzie się dokładnie dowiedzieć u organizatora.
Na tą chwilę mamy informację, że artysta nie zgadza się na wnoszenie aparatów na teren koncertu. Zarówno aparatów profesjonalnych, jak i kieszonkowych/kompaktowych do 5 Mpix.
A zgadza się na wnoszenie telefonów komórkowych? ;)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
AlanPolonia
I Believe
I Believe

Post autor: AlanPolonia »

Widzieliscie jak sie przygotowuja wlosi?? ustawiaja scene na szerokosc stadionu - z takim rozwiazaniem sie jeszcze nie spotkalem...

http://www.ticketone.it/tickets.html?fu ... 2477157741
20/06/2010 - London
10/06/2011 - Dresden
17/07/2011 - Udine
19/06/2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

PrestigeMJM pisze:
Naprawdę ????? nie dobrze ..

[ Dodano: 2012-11-09, 18:21 ]
ale w sumie nie martwmy się o aparaty, bo w Dreźnie przy wszystkich wejściowych bramkach, wisiały tablice o zakazie robienia zdjęć, wnoszeniu aparatów kamer. I nikt na to nie zwracał uwagi, wszystko zależy od dobrej woli ochroniarza.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Mam nadzieję, że coś fajnego i oryginalnego wspólnie wymyślimy na ten koncert. Większość z Was jest osobami młodymi i bardzo młodymi, które mają pełno szalonych i niepowtarzalnych pomysłów. Czytając Wasze propozycje to podobał mi się pomysł z balonami, z koszulkami, z zapalniczkami, z piosenką - jednak wydaje mi się, że to już było albo jest takie „słabe” . Nie chcę się wymądrzać , ale pasowało by naprawdę coś takiego wymyślić, aby ten koncert pozostał w pamięci chłopaków na dłużej albo na zawsze, a nie poczucie „..no dobra, fajnie było …”.
Pewno mnie wyśmiejecie itd. , ale co mi tam - coś takiego pojawiło mi się w myślach i przed oczami. :D
W różnych miejscach na całym stadionie „porozrzucane” albo baner, albo plakat, albo coś innego ze zdjęciem okładki każdej płyty, którą BJ wydali (każdy baner dotyczy innej płyty) i zdanie nawiązujące do tytułu jednej piosenki z tej płyty, przerobione w ten sposób, że chcemy zespołowi coś przekazać (nie wiem czy ja to dobrze tłumaczę). Podam może przykład np.:
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty „Bon Jovi” i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „Come back” – np.: „COME BACK” - WE NEED YOUR MUSIC !
2) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "7800° Fahrenheit" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „SECRET DREAMS” – np.: „YOU ARE IN OUR SECRET DREAMS” !
1) Baner ze zdjęciem okładki z płyty "Slippery when wet" i pod nim zdanie w nawiązaniu do piosenki np.: „NEVER SAY GOODBYE” – np.: „NEVER SAY GOODBYE - WE HOPE THAT THIS WILL NEVER END”
Itd., itd. ………………
TO JEST TYLKO MOJA WIZJA !!!
:x :ups: :ups:
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

Miracle-BJ pomysł bardzo fajny jednak na pewno nie byłoby łatwo z jego realizacją...Ale kto wie... ;D
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Miracle BJ - wg mnie pomysł świetny :D nie wiem czemu, ale wyobraziłam to sobie jako takie wielkie bilboardy - to by było już bardzo trudne - żeby POUSTAWIAĆ te okładki wydrukowane w monstrualnych rozmiarach. Bardzo ciężkie do ogarnięcia, wiem.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

iwwka pisze:Ja mam dogodne warunki dla aparatu: 1. bilet na trybunie gdzie raczej ścisku nie będzie 2. męża, który zbyt wielkim fanem BJ nie jest ale jedzie ze mną i jak będę chciała poskakać to będzie trzymał aparacik. :)
sprytnie ogarnięte :))
to już teraz powiem: mam nadzieję że pokażesz/udostępnisz co napstrykałaś:))
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiem, że to pomysł raczej nierealny, ale można też zrobić jeden wielki np bilboard i umieścić na nim wszystko tzn zdjęcie okładki płyty a obok przesłanie - tak jakby podsumowanie ich całego 30 lecia zespołu :

Niech się dowiedzą, że Polscy Fani kochają ich Od zawsze - Na zawsze !!! :cfaniak:
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Miracle-BJ pisze:Wiem, że to pomysł raczej nierealny, ale można też zrobić jeden wielki np bilboard i umieścić na nim wszystko tzn zdjęcie okładki płyty a obok przesłanie - tak jakby podsumowanie ich całego 30 lecia zespołu :

Niech się dowiedzą, że Polscy Fani kochają ich Od zawsze - Na zawsze !!! :cfaniak:
To już chyba zamiast tej gigantycznej flagi. :P
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dla mnie może być to i to !

HAAAAAAAAAAAAAA! A może by tak narobić pierogów ruskich i zanieść Ryśkowi ;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”