Hej wszystkim/ Każdy tak zaczyna/Co z tego, że spóźnione

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

Select pisze:Ta historia brzmi niemal tak samo jak moja. Też daaawniej byłem osobą słuchającą techno, albo durnego popu, zdażał się też tępy rap. Ale od czasu Bon Jovi wszystko się zmieniło. Teraz praktycznie tnę sam rock, czasem zdarzy się coś z metalu. Pozostaje tylko jedno...

Witaj! :D

U mnie nie do końca tak było zawsze słuchałam popu i trochę queenu ale nie gardziłam eską i radiem, nagrywałam to na płytki i bardziej się tym interesowałam niż historią queenu. A teraz właśnie wyłącznie rock i ciut ciut taki bardziej gotycki metal w stylu Evanescence ;) Wiem tylko dwie rzeczy nigdy nie wrócę to durnowatej muzyki(bez względu na styl) i nie zostawię bon jovi ;)
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Wszystkich tu obecnych łączą dwa słowa - Bon Jovi. Jest to zespół, który wywarł ogromny wpływ na moja muzyczną świadomość za co jestem chłopakom wdzięczny. Miałem jednak ten fart, że w tamtych czasach (co juz gdzieś kiedyś podkreślałem) gigantami byli też Guns N'Roses, Aerosmith, Queen, Iron Maiden, Scorpions, Red Hot Chili Peppers, Metallica czy Nirvana. Człowiek całe życie czegoś szuka. Masz coś co nakierowuje cię na odpowiedni twoim zdaniem tor. To na pewno bezcenne. Dziś na muzykę Bon Jovi patrzę zupełnie inaczej niż np. 10-15 lat wstecz. Sentyment jednak pozostaje
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

CZEŚć

Post autor: Cryin »

Cześć! Przeczytałem wasze posty i wzięło mnie na sentymenty ponieważ ze mną było podobnie tak jak teraz przeżywa rosie1996. Dokładnie miałem wtedy 14 lat kiedy pojawił się magiczny singiel It's My LIfe. Od tego się zaczęło - Jestem pokoleniem Crush'a hehe jak to niektórzy nazywają nas heheh. Wcześniej słuchałem...hmmm właściwie to wszystkiego i nic, ale do czego zmierzam...11 lat temu technologia internetu nie była jeszcze tak rozwinięta w naszym kraju i usługa ta była cholernie droga. Pochodzę z małej mieściny gdzie był u nas tylko jeden sklep muzyczny i na domiar złego sklepikarz posiadał tylko płyty artystów którzy akurat byli na topie. I pamiętam jak dziś kiedy zbierałem 2 miesiące na Crush który kosztował mnie 68,90zł szoook. Następnie cały rok - 365dni - każdego dnia przed pójściem do szkoły słuchalem tej płyty non stop, i to było piękne - teraz się z tego śmieję. Następnie pojechałem do Niemiec na wakacje do mojej świętej pamięci babci i wiadomo - zupełnie inny świat no i jak zobaczyłem całą dyskografię dostępną w sklepie to wybuch radości przerósł mnie zupełnie lecz pojawił się też wielki smutek...albowiem skąd wytrzaskać marki heheheh! Udało się najpierw kupiłem na ślepo album Keep The Faith....ahhhh ludzie co to była za magia. Wyobraźcie sobie 15 letniego chłopaka na zdezelowanym składaku ze słuchawkami w uszach jeżdżącym po parku w kółko między ludźmi z bananem na twarzy a w discmanie kręciła się płyta z splecionymi pięcioma dłońmi. O to jestem...tyle czasu już minęło....pokój zawalony tysiącem płyt różnych artystów...jeszcze tylko 14 dni i będę znowu stał przy scenie na moich Bogach w Dusseldorfie....Wielkie dzięki i Szczere Witam!!
We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

Z całej Twojej wypowiedzi <Cryin> dotarło do mnie to że jedziesz na koncert. Ja dopiero zaczynam przygodę z tym zespołem. Dlatego boli mnie że zakochałam się w ich muzyce rok przed ogłoszeniem przez nich przerwy. Tak na marginesie skrobnęłam parę słów na twiterze do Avy i mi odpisała. Powiedziałam parę miłych słów i spytałam się o skrzynkę pocztową na to on:
Thanx for love. It mean a lot both for me and my dad ;) I'll be sure to tell about mailbox. Thank u xo

Odpisałam jej i czekam na odpowiedź. Może doczekam się adresu ; ) Jak coś będę wiedzieć dam znać. Dla mnie w ogóle szokiem jest że dostałam odpowiedź :jupi:

[ Dodano: 2011-07-01, 11:19 ]
Cryin pisze: Udało się najpierw kupiłem na ślepo album Keep The Faith....ahhhh ludzie co to była za magia. Wyobraźcie sobie 15 letniego chłopaka na zdezelowanym składaku ze słuchawkami w uszach jeżdżącym po parku w kółko między ludźmi z bananem na twarzy a w discmanie kręciła się płyta z splecionymi pięcioma dłońmi. O to jestem...tyle czasu już minęło....pokój zawalony tysiącem płyt różnych artystów...jeszcze tylko 14 dni i będę znowu stał przy scenie na moich Bogach w Dusseldorfie....Wielkie dzięki i Szczere Witam!!
Ja Keep the faith też kupiłam w Niemczech tak samo jak i These days. ;)))
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Awatar użytkownika
Xander
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Xander »

rosie1996, Witaj na forum. :))
witektok

Post autor: witektok »

..