Z całej Twojej wypowiedzi <Cryin> dotarło do mnie to że jedziesz na koncert. Ja dopiero zaczynam przygodę z tym zespołem. Dlatego boli mnie że zakochałam się w ich muzyce rok przed ogłoszeniem przez nich przerwy. Tak na marginesie skrobnęłam parę słów na twiterze do Avy i mi odpisała. Powiedziałam parę miłych słów i spytałam się o skrzynkę pocztową na to on:
Thanx for love. It mean a lot both for me and my dad

I'll be sure to tell about mailbox. Thank u xo
Odpisałam jej i czekam na odpowiedź. Może doczekam się adresu ; ) Jak coś będę wiedzieć dam znać. Dla mnie w ogóle szokiem jest że dostałam odpowiedź
[ Dodano: 2011-07-01, 11:19 ]
Cryin pisze: Udało się najpierw kupiłem na ślepo album Keep The Faith....ahhhh ludzie co to była za magia. Wyobraźcie sobie 15 letniego chłopaka na zdezelowanym składaku ze słuchawkami w uszach jeżdżącym po parku w kółko między ludźmi z bananem na twarzy a w discmanie kręciła się płyta z splecionymi pięcioma dłońmi. O to jestem...tyle czasu już minęło....pokój zawalony tysiącem płyt różnych artystów...jeszcze tylko 14 dni i będę znowu stał przy scenie na moich Bogach w Dusseldorfie....Wielkie dzięki i Szczere Witam!!
Ja Keep the faith też kupiłam w Niemczech tak samo jak i These days.

))
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie