Hm, jakie to atuty? Mam tam sporo znajomych, swoją ex, poza tym w życiu kilkakrotnie zmieniałem miejsce zamieszkania dość skrajnie i nie zauważyłem podziału na gorszych i lepszych ludzi, posegregowanych Twoją miarą ze względu na miejsce zamieszkania...Cryin pisze: Fakt że nie przepadam za śląskiem z różnych powodów ale nie chciałem żebyś mojej wypowiedzi odebrał źle. Jestem tolerancyjny. Zależało mi na tym żeby podkreślić pewne "atuty" ludzi ze śląska
Moim zdaniem niemal wszystko - o czym wielokrotnie szeroko na forum się rozpisywałem. Zapraszam do lektury.Cryin pisze: Prosze wytłumaczcie mi co jest nie tak z Lost Highway?
No ok. I co w związku z tym? Jako fan nie mam prawa oczekiwać albumu, który zadowoliłby moje wyrafinowane nazbyt gusta? A może ewolucja grupy zakazuje im nagrania płyty prawdziwie rockowej, bo tak nie wypada, a może dlatego, że to już było? A kto ostatnio wymyślił coś nowego w muzyce rockowej?Cryin pisze: Ponieważ nie rozumiemy że człowiek ma zupełnie inny sposób myślenia kiedy ma 20 parę lat a np 50.
Słucham BJ już trochę czasu i argumenty tego typu mnie nie przekonują, a treść powyższych Twoich postów po części irytuje, po części bawi. Chyba dlatego, że jestem ze Śląska - ale niestety tego Dolnego...
[ Dodano: 2010-08-03, 11:19 ]
studentmibm, no nie mogę, muszę dzisiejszą datę gdzieś zanotować - pierwszy raz chyba mam podobne zdanie do Twojego hehe.studentmibm pisze: a jaka jest mentalnosc ludzi ze slaska, lub te 'atuty', o ktorych pozniej piszesz? bardzo chetnie sie dowiem.