Za najważniejszy motor napędowy "Bounce" uważam coś, za co zakochałem się w tym albumie i w tej kapeli. Współpraca na wokalu Jona i Richie'ego... Ich głosy razem brzmią kapitalnie.
Acha, i uwielbiam "Misunderstood"

Moderator: Mod's Team
Adrian pisze: Duża częśc piosenek na Bounce jest super (Undivided, Everyday, Joey, Misunderstood AALYou, HMUp, Bounce
Adrian pisze: OANight + ew The Distance)
zdanie na temat LH to ja może zachowam tylko dla siebie.Adrian pisze:Co do LHighway to ona posiada piosenki a równym poziomie z kilkoma wybijającymi się piosenkami (WLOAL, AODay, TLNight, MAMemory, TWASAnymore, OSCloser)
co do She's A Mystery to ujdzie w tłoku.Adrian pisze:Natomiast Crush i Hand maja taką przewage nad Bounce i LH, że wszystkie piosenki są na wysokim poziomie i nawet najsłabsze (She's A Mystery / Wildflower) da się słuchać i trzymają dobry poziom aranzacji.
Misunderstood w połączeniu z teledyskiem jest fajne. Na MP3 mam też wersję akustyczną owej piosenkiDandi pisze:A już myślałem , że tylko ja jestem takim odmieńcemAcha, i uwielbiam "Misunderstood"Deal with it
![]()
Jeszcze najlepiej sie słucha w połączeniu z teledyskiem.
Nie no sobol- ująłeś to jak jakiś zawodowiecsobol_77 pisze:HAND błysnął w kilku utworach, Crush może przez kwadrans, a LH może przez pół minuty...
Wlasnie , NIEROWNA . Przyznaje ze w Bounce sa nalepsze rockowe piosenki po TD : Undiveded i Hook Me Up. Co do Everyday to bardzo nie lubie , moze gdyby nie powstal teledysk do niej byloby inaczej. The Distance cenie oraz Right Side Of Wrong reszta wg mnie skresla ten album , a najbardziej Open all night - jedna z najgorszych piosenek BJ wg mnie oczywiscie. Dlatego nie moge nazwac ja najlepsza po TD. Lost Highway to oczywiscie odpada , tylko MAM i whole a lot of leaving no i Any other day reszta to country i nie moze sie mierzyć nawet z Bounce. Crush vs Hand , napewno Crush bo:A sama Bounce - mimo że nierówna,