Adrian pisze: Jak zobaczyłęm ostatnio recenzje LHighway chyba Tatara to się za głowę złapałem
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jak można dać WLOALeaving 1 a Any OD 2,5
Komentować tego nie będę bo musiałbym rzucać wyzwiskami xD Dlatego jeśli dla kogoś piosenki takie nie dostają więcej niż 2,5 to ja nie chce albumu który będzie się tej osobie podobał

Ja jestem gotów do analizy porównawczej. W czym WLOL, czy Any other Day jest równe, albo nawet lepsze (jak chyba uważasz) od kawałków z KTF czy TD. Tylko nie porównójmy kawałków średnich z tych płyt do WLOL, tylko te najlepsze. These Days, Hey God, Dry County < WLOL i AOD? Jeśli tak, to faktycznie ja nie rozumiem i nie chce zrozumieć argumentów jakimi się kierujesz...
Nie daj Boże żeby zaczęli podążać za modą...
Już zaczęli. Gdy country nie sprzedawałoby się tak dobrze w Stanach, myślisz, że nagrali by płytę inspirowaną takim stylem? Szczerze wątpie...
Tego typu posty tylko potwierdzają, ze trzeba dojrzeć aby zrozumieć tą płytkę ;P
A co ja mam na Handzie rozumieć? Nie napiszesz chyba, że na HANDzie jest "ambitna" muzyka i potrzebuje czasu żeby do mnie dotarła? Nie popadajmy w paranoje.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2009, o 17:04 przez
Tatar, łącznie zmieniany 1 raz.