Sambora "Great Hall of Fame"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
Sambora "Great Hall of Fame"
W związku z tym, że pojawiła się nowa piosenka Ryśka Great Hall of Fame a jeszcze na ten temat na forum nic nie było więc warto coś przykomentować. Co sądzicie o tej piosence? I jaka waszym zdaniem powinna być ewentualna płytka Rycha. Bo miom skromnym zdaniem ta pioseneczka to istny powrót do korzeni klimat ze Strangera może nawet bardziej z undiscoverd soul. Sama nie wiem czego nowego można spodzieać się po Samborze jeżeli startuje odrazu z taką klasyką blusowo-rokowego grania.
SAMBORA MR. BLUESMAN
SAMBORA MR. BLUESMAN
-
- It's My Life
Z albumu "Les Paul & Friends". http://pl.youtube.com/watch?v=ECgSzLVZzLsteken020 pisze:a skąd ta piosenka?
Według mnie bardzo fajnie brzmi. Wspaniałe jest to, że Richiemu ani trochę nie zmienił się głos, który ja tak kocham
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Od kiedy ty tak jedziesz pop ?Adrian pisze:Mam nadzieje, ze płyta będzie w innym a nie typowo popowym (z naleciałościami rocka) stylu.
Co do piosenki to ma swietny bluesowy klimat, taki typowo Ryśkowy. Czystego popu to ja tu za cholere nie czuje. To cos w stylu If I can't have your love czy Long way around. Wokal tez brzmi niezle choc nie cudownie. Piosenka jednak bardzo mi sie podoba i po jej wysluchaniu mam straszna ochote na plyte

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie no nie jade. Tylko wolałbym Ryska w rockowym stylu (coś jak stranger).Od kiedy ty tak jedziesz pop ?
IICHYLove ma 0% rocka. Piosenkę lubię ale to czysty pop. Momentami aż za bardzo przesłodzony pop. Jednak lubię tą piosenkę.Czystego popu to ja tu za cholere nie czuje. To cos w stylu If I can't have your love czy Long way around.
Co do GHOF - to raczej bardziej melodyjny pop niż rock.
Ja też, tylko ja mam nadzieje, że ta piosenka po prostu nei pasowałą na jego przyszly album i dlatego ja tutaj umieściłPiosenka jednak bardzo mi sie podoba i po jej wysluchaniu mam straszna ochote na plyte!
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przesadzasz. Moze nie jest to czysty rock ale taka pop/rockowa ballada. Ja jednak ostroznie podchodze do okreslania czegos popem bo pop to dla mnie britney,J LO czy jakas Rihana a trudno to w jakis sposob porownac z tym co zrobil Rysiek.Adrian pisze:IICHYLove ma 0% rocka. Piosenkę lubię ale to czysty pop. Momentami aż za bardzo przesłodzony pop.
Moze masz racje. Szkoda tylko , ze mowi nam to bardzo malo o jego przyszlym albumieAdrian pisze:Ja też, tylko ja mam nadzieje, że ta piosenka po prostu nei pasowałą na jego przyszly album i dlatego ja tutaj umieścił
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Jak dla mnie kawałek jest przepiękny. Serio jak z "Undiscovered Soul". Jednak głos Richie'ego nie ucierpiał znacząco przy alkoholu 
Oczywiście jak na jego albumie będzie więcej grania z pazurem, to się nie obrażę, ale i tak jest genialnie. Stary, dobry Richie Sambora
Oczywiście jak na jego albumie będzie więcej grania z pazurem, to się nie obrażę, ale i tak jest genialnie. Stary, dobry Richie Sambora

Ostatnio zmieniony 17 października 2008, o 08:01 przez ZB, łącznie zmieniany 1 raz.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Z tym się zgodze. Ja przyznam sie US nie przebrnąłem nigdy całej, bardzo sie rozczarowałem tą płytą. A kompozycyjnie faktycznie, nic odkrywczego nie prezentuje.sobol_77 pisze: Undiscovered Soul jakoś przemęczyłem - ale ten numer jest wtórny - i po prostu kompozycyjnie żaden.
...ale to przesada.Dla mnie słabe i nudne aż do bólu.
A tak na marginesie to wokalnie Ryś mnie zaskoczył. Po tym co słyszałem na LH tour to nie ma porównania.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Jak dla mnie całkiem wpadająca w ucho piosenka, taka w stylu ballad Richiego.
Cenię sobie obydwa solowe albumy Sambory, ale do mnie osobiście bardziej przemawia Undiscovered Soul.
Szczerze przyznam, że na solową płytę Richiego czekam z dużą niecierpliwością i nadzieją, że stary, dobry, solowy King of Swing powróci ze zdwojoną siłą.
Cenię sobie obydwa solowe albumy Sambory, ale do mnie osobiście bardziej przemawia Undiscovered Soul.
Szczerze przyznam, że na solową płytę Richiego czekam z dużą niecierpliwością i nadzieją, że stary, dobry, solowy King of Swing powróci ze zdwojoną siłą.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!