Lista,Lista chętnych na wyjazd

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A ja nie powinnam się pewnie wtrącać, ale gdybym jechała z wami i wiedziała tyle, co wiedzą niektórzy -czyli wielkie nic, to byłabym hmmmm.... ;]
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: Keep The Faith

Post autor: marslon »

No właśnie, trochę ponad 2 tygodnie do koncertu a tu nic niewiadomo, skąd jedziemy, o której jedziemy, czym jedziemy, czy w ogole jedziemy... Ma ktoś kontakt z Ibonką????
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Nie ma ktoś numeru do ibonki jakiegoś? Napisałam jej maila, na pewno go przeczytała, ale odpowiedzi brak...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

Rozmawiałam z Ibonką wczoraj jakoś i powiedziała mi że najprawdopodobniej będziemy płacić dopiero po przyjeździe z Lipska. Ale godzina wyjazdu powinna być już ustalana moim skromnym zdaniem:/ Najlepiej by było gdyby Iwona sie do nas odezwała żeby ludzie nie żyli w nieświadomości
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

no dokładnie warto by było coś jużustalić i fajnei gdyby sie iwona odezwała, ja tam nie wiem ile z wrocka mozna tam jecahc fajnei gdybysmy byli tam rano-w poludnie?
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe

Skoro mielibyśmy płacić po powrocie z Lipska dobrze by było chociaż wiedzieć jaki mniej więcej byłby koszt przejazdu w obie strony...

[ Dodano: 2008-05-08, 23:05 ]
kasiatko15 pisze:Rozmawiałam z Ibonką wczoraj jakoś i powiedziała mi że najprawdopodobniej będziemy płacić dopiero po przyjeździe z Lipska. Ale godzina wyjazdu powinna być już ustalana moim skromnym zdaniem:/ Najlepiej by było gdyby Iwona sie do nas odezwała żeby ludzie nie żyli w nieświadomości
Skoro mielibyśmy płacić po powrocie z Lipska dobrze by było chociaż wiedzieć jaki mniej więcej byłby koszt przejazdu w obie strony...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Na razie powiem tylko tyle, że przydałaby się konkretna informacja: kiedy, gdzie, ile i o której.
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe

Przydałoby się wiedzieć cokolwiek
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Na koncert co prawda nie jade, lecz jednak wtrace sie.

Organizatorce zrobilbym awanture :P za to, ze do koncertu pozostalo 2 tygodnie, a tu zadnych konkretnych informacji. Wymowka, ze nie ma sie dostepu do internetu, jest conajmniej smieszna i nie na miejscu. Przeciez oprocz domu, mozna np. skorzystac z niego w roznych kafejkach, w pracy, ewentualnie poprosic znajomych o chwilowe udostepnienie. Czas sobie plynie dalej, niektore Wiedźmy ;) to maja wszystko dopiete na ostatni guzik (no nie wiedza moze jeszcze w co sie ubrac :P), podczas gdy ludzie, ktorzy zdali sie na Pania Organizator, poki co nadal pozostaja w niepewnosci. A co jesli np. taki Adrian :P tydzien przed spanikuje i zalatwi sobie inny transport, a takze inni pojda w jego slady? Albo ta wasza wspolna pielgrzymka nie wypali, albo drastycznie zwieksza sie jej koszty lub cokolwiek innego sie wydarzy. Troche wiecej rzetelnosci w organizowaniu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo...
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

A dziwisz się Adrianowi? Bo ja nie, sama jadę i też sie martwię, to nie jest jakaś tam wycieczka i naprawdę głupio by było zostać na lodzie, nie uważasz? ;)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Pippo pisze:Czas sobie plynie dalej, niektore Wiedźmy ;) to maja wszystko dopiete na ostatni guzik (no nie wiedza moze jeszcze w co sie ubrac :P ),
To się pośmialiśmy :P

Wbrew pozorom to bardzo trudna decyzja :D :D :D zważywszy na kapryśność majowej pogody. Trzeba być zawsze gotowym na wszystko hehe.

Przy okazji to dziwne jest to, że jedzie tyle osób i nikt nie ma numeru do Iwony,aby móc uzyskać konkretne informacje.
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Edyta pisze:A dziwisz się Adrianowi? Bo ja nie, sama jadę i też sie martwię, to nie jest jakaś tam wycieczka i naprawdę głupio by było zostać na lodzie, nie uważasz? ;)
Nie dziwie sie, i nawet jezeli tak zrobi tydzien przed, pretensje w jego kierunku beda bez zasadne... ;)
Awatar użytkownika
pathfinder
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: pathfinder »

Jeszcze dwa tygodnie. Jeśli to nie wypali, to nie wyobrażam sobie korzystać z uprzejmości PKP.
mat22
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: mat22 »

do lipska z wrocławia jest 370 km, wiec wyjazd okolo 6 rano bylby ok, jechac w nocy chyba nie ma sensu... co tam mamy robic o 8-9 rano?

no i przyznaje... zostaly 2 tyg., i jakies informacje bylyby "na miejscu"...

rozumien ze cena przejazdu jest za obie stony??? :-)
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Ja popieram jednak tych, co chcą jechać w nocy. ?atwiej będzie dojechać z całej Polski w sobotę na wieczór niż jakimś cudem znaleźć coś, by zdążyć na 6. A cała noc przesiadek, albo cała noc we Wrocławiu to dopiero nieporozumienie.

Po za tym jak już będziemy w Lipsku, to chciałabym choć trochę pozwiedzać, coś zobaczyć (słyszałam, że to bardzo ładne miasto), a nie tyle kilometrów i nie skorzystać z takiej okazji.
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”