![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Lista,Lista chętnych na wyjazd
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
- marslon
- I Believe
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
Skoro mielibyśmy płacić po powrocie z Lipska dobrze by było chociaż wiedzieć jaki mniej więcej byłby koszt przejazdu w obie strony...
[ Dodano: 2008-05-08, 23:05 ]
[ Dodano: 2008-05-08, 23:05 ]
Skoro mielibyśmy płacić po powrocie z Lipska dobrze by było chociaż wiedzieć jaki mniej więcej byłby koszt przejazdu w obie strony...kasiatko15 pisze:Rozmawiałam z Ibonką wczoraj jakoś i powiedziała mi że najprawdopodobniej będziemy płacić dopiero po przyjeździe z Lipska. Ale godzina wyjazdu powinna być już ustalana moim skromnym zdaniem:/ Najlepiej by było gdyby Iwona sie do nas odezwała żeby ludzie nie żyli w nieświadomości
Na koncert co prawda nie jade, lecz jednak wtrace sie.
Organizatorce zrobilbym awanture
za to, ze do koncertu pozostalo 2 tygodnie, a tu zadnych konkretnych informacji. Wymowka, ze nie ma sie dostepu do internetu, jest conajmniej smieszna i nie na miejscu. Przeciez oprocz domu, mozna np. skorzystac z niego w roznych kafejkach, w pracy, ewentualnie poprosic znajomych o chwilowe udostepnienie. Czas sobie plynie dalej, niektore Wiedźmy
to maja wszystko dopiete na ostatni guzik (no nie wiedza moze jeszcze w co sie ubrac
), podczas gdy ludzie, ktorzy zdali sie na Pania Organizator, poki co nadal pozostaja w niepewnosci. A co jesli np. taki Adrian
tydzien przed spanikuje i zalatwi sobie inny transport, a takze inni pojda w jego slady? Albo ta wasza wspolna pielgrzymka nie wypali, albo drastycznie zwieksza sie jej koszty lub cokolwiek innego sie wydarzy. Troche wiecej rzetelnosci w organizowaniu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo...
Organizatorce zrobilbym awanture
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To się pośmialiśmyPippo pisze:Czas sobie plynie dalej, niektore Wiedźmyto maja wszystko dopiete na ostatni guzik (no nie wiedza moze jeszcze w co sie ubrac
),
Wbrew pozorom to bardzo trudna decyzja
Przy okazji to dziwne jest to, że jedzie tyle osób i nikt nie ma numeru do Iwony,aby móc uzyskać konkretne informacje.
- pathfinder
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Ulubiona płyta: New Jersey
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja popieram jednak tych, co chcą jechać w nocy. ?atwiej będzie dojechać z całej Polski w sobotę na wieczór niż jakimś cudem znaleźć coś, by zdążyć na 6. A cała noc przesiadek, albo cała noc we Wrocławiu to dopiero nieporozumienie.
Po za tym jak już będziemy w Lipsku, to chciałabym choć trochę pozwiedzać, coś zobaczyć (słyszałam, że to bardzo ładne miasto), a nie tyle kilometrów i nie skorzystać z takiej okazji.
Po za tym jak już będziemy w Lipsku, to chciałabym choć trochę pozwiedzać, coś zobaczyć (słyszałam, że to bardzo ładne miasto), a nie tyle kilometrów i nie skorzystać z takiej okazji.
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!